המלצה על רמקול סנטר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
mottym פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום

אני מעונין לקנות רמקול סנטר למערכת ק"ב שאני בונה, אלה החלקים שיש לי:
מגבר - YAMAHA RXV 777
קדמיים - Klipsch RB-81 II

כוון שהסנטר מיועד לשילוב במזנון אני מוגבל במידות:
40 ס"מ מקסימום עומק
20 גובה
57 רוחב

ראיתי שיש לקליפש סנטר שיכול להתאים - R25C. (ד"א מחירו ביבוא אישי והובלה ימית 1600 שח בלבד).
האם הוא מומלץ ? האם יש רעיונות לסנטר יותר טוב ממנו ? התקציב עד 3000 ש"ח (אם מוצדק)

תודה

mottym פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אופציה נוספת שראיתי

שליחה #2 

אחרי שראיתי שכדאי שהרמקולים הקדמיים והסנטר יהיו מאותו יצרן ראיתי אצל Klipsch דגם נוסף שיכול להתאים לי במידות, הסנטר
RP-250C שהוא דגם חדש. האם הוא באמת שווה את המחיר (2351 שח ביבוא אישי) ביחס ל R25C ?
כתוב שיש לו פורט אחורי. האם להציב אותו בתוך ארון זה בעייתי או שאם יש רווח 20 סמ מאחוריו זה מספיק?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #3 

ההמלצה היא שהשלישיה הקדמית תהיה זהה, לרוב זה בלתי אשפרי אז עדיף שהיא תהיה מאותה המשפחה/סדרה/דגם, זה שזה מאותה החברה עוזר אבל לא בטוח שיש לכל הרמקולים של החברה אותו גוון לצליל.

סנטר בנישה זה אסון. הכיוון לא טוב, לרוב נמוך מדי. יש פגיע בבס, הורדה או הוספה. ולפעמים יש גפ פגיע בסנאוד בגלל קירות מגירה שרועדים (או נכנסים לרזוננס), אם הסנטר יושב עמוק מדי זה יכול להוסיף החזרים הפרעות.

מה כל כך מגביל אותך שאתה חייב לקנות סנטר בדיוק בגודל של המגירה ולהתפשר בכל מובן?

mottym פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

WAF

שליחה #4 

השקעתי הרבה כסף בארון שעשה נגר בהזמנה מיוחדת על מנת שיחזיק כל האלמנטים באופן שהאישה תראה את המינימום...יש פה הרבה פשרות. האמת אני לא בטוח שזה יעבוד כמו שצריך. צרפתי תמונת חתך - הסנטר עומד על המדף האמצעי ומתחתיו על הרצפה הסאב. כאשר המערכת מופעלת פותחים את המדף האמצעי העליון.
הסדרה של ה- RP-250C היא יותר גבוהה מהסדרה של ה- RB-81 II. השאלה היא האם זה לטובה, או דוקא בגלל שזה סדרות שונות זה יכול להזיק.

mottym פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אני מנסה שוב להעלות תמונות

שליחה #5 

אלו התמונות לא הצלחתי להעלות דרך האתר

http://www.up2me.co.il/v.php?file=2506351.jpeg

http://www.up2me.co.il/v.php?file=6275483.jpeg

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #6 

אאא...הבנתי, ההנהלה עושה בעיות. מכיר, מבין.

אכן, אם אין מנוס, אז סנטר מאותה חברה עדיף. רק שאני היתי "מרפד" את המגירה של הסנטר, כדי למנוע החזרים ורעידות של העץ, בחומר גומי או ספוג אקוסטי (הבעיה איתו שבעובי דק דק הוא פחות אפקטיבי) ועם אפשר נותן לו את הזווית הנכונה כדי שהטוויטר יהיה בכיוון האוזן שלך כשאתה יושב.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”