רסיבר ענתיקה לטלויזיה חדשה
שלום!
אקדים ואומר שאני בור ועם הארץ בכל התחום הזה, לפיכך מי שירצה לעזור לי יצטרך לדבר אלי ברמה נמוכה...
המדובר הוא בטלויזית 29 חדשה -CRT, בדגם philips 29pt3323
יש בביתי רסיבר בן 15-20 שנה בערך, בדגם sansui g-3500
עם שני רמקולים ענקיים של JBL, כרגע השימוש בו הוא רק לרדיו (לאחר שקלטות
ותקליטים כבר לא ממש באופנה)
האם יש אפשרות לחבר את הרסיבר והרמקולים לטלויזיה החדשה (או ישר, או בעזרת מתאם כלשהו)?
מצורפות תמונות הפאנל האחורי של הרסיבר (בתמונה הראשונה מוסתרות כניסות הPHONO השייכות לנגן תקליטים)
תודה!
אקדים ואומר שאני בור ועם הארץ בכל התחום הזה, לפיכך מי שירצה לעזור לי יצטרך לדבר אלי ברמה נמוכה...
המדובר הוא בטלויזית 29 חדשה -CRT, בדגם philips 29pt3323
יש בביתי רסיבר בן 15-20 שנה בערך, בדגם sansui g-3500
עם שני רמקולים ענקיים של JBL, כרגע השימוש בו הוא רק לרדיו (לאחר שקלטות
ותקליטים כבר לא ממש באופנה)
האם יש אפשרות לחבר את הרסיבר והרמקולים לטלויזיה החדשה (או ישר, או בעזרת מתאם כלשהו)?
מצורפות תמונות הפאנל האחורי של הרסיבר (בתמונה הראשונה מוסתרות כניסות הPHONO השייכות לנגן תקליטים)
תודה!
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לא לטלוויזיה אלה לממיר של yes / hot
תחבר מהיציאות האודיו של הממיר 2 rca אדום ולבן אל אחת מהכניסות במגבר (לדוגמא במקום הטייפ או אם יש כניסה אחרת)
וכך הסאונד יעבור דרך המגבר ואת התמונה תראה בטלויזיה
תחבר מהיציאות האודיו של הממיר 2 rca אדום ולבן אל אחת מהכניסות במגבר (לדוגמא במקום הטייפ או אם יש כניסה אחרת)
וכך הסאונד יעבור דרך המגבר ואת התמונה תראה בטלויזיה
בעיה
אין לי ממיר, לא של יס ולא של הוט...
1. יש לי וידאו בן כמה שנים של טושיבה וחוץ מזה- אני עומד לקנות מכשיר DVD,
האם אפשר לחבר לאחד מהם את הרסיבר?
האם יש דגמים מסוימים של מכשירי DVD שאליהם אפשר
לחבר רסיבר (ולכן כדאי לי לקנות דווקא אותם)?
גם אם חיבור דרך הDVD יאפשר להשתמש ברסיבר רק לסרטי DVD דיינו,
מימלא בטלויזיה מעוטת הערוצים שלי אין יותר מידי מה לראות (ובטח
שלא עם סאונד טוב)
2. מלבד זאת, בחוברת ההוראות של הטלויזיה כתוב כך (ציטוט): "בשביל לשפר
את איכות הסאונד בטלויזיה, חברו את יציאות הAUDIO L ו-R בטלויזיה למערכת סטריאו
במקום למקלט הוידאו"- מה זה אומר?
1. יש לי וידאו בן כמה שנים של טושיבה וחוץ מזה- אני עומד לקנות מכשיר DVD,
האם אפשר לחבר לאחד מהם את הרסיבר?
האם יש דגמים מסוימים של מכשירי DVD שאליהם אפשר
לחבר רסיבר (ולכן כדאי לי לקנות דווקא אותם)?
גם אם חיבור דרך הDVD יאפשר להשתמש ברסיבר רק לסרטי DVD דיינו,
מימלא בטלויזיה מעוטת הערוצים שלי אין יותר מידי מה לראות (ובטח
שלא עם סאונד טוב)
2. מלבד זאת, בחוברת ההוראות של הטלויזיה כתוב כך (ציטוט): "בשביל לשפר
את איכות הסאונד בטלויזיה, חברו את יציאות הAUDIO L ו-R בטלויזיה למערכת סטריאו
במקום למקלט הוידאו"- מה זה אומר?
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
1. אין בעייה , חבר את היציאות audio l+r במכשיר ה-dvd למגבר במקום הממיר למגבר כמו שכתבתי מקודם
2. אם לטלויזיה יש יציאות למגבר אפשר לחבר גם אחרי הטלויזיה , רק תבין שמה-dvd תקבל צליל בסטריאו ומה שתוציא מהטלויזיה לא תקבל סטריאו (אם אין לך ממיר כלשהו)
2. אם לטלויזיה יש יציאות למגבר אפשר לחבר גם אחרי הטלויזיה , רק תבין שמה-dvd תקבל צליל בסטריאו ומה שתוציא מהטלויזיה לא תקבל סטריאו (אם אין לך ממיר כלשהו)
- yuda_gur
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 390
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
gchaim
אתה יכול לחבר את הטלוזיה ישירות למגבר . יש לך כניסה פנויה aux .
לגבי השמע אתה תשמע סטראופוני מכיוון והטלויזיה שלך היא סטריאופונית.
וזאת בתנאי שהמקור שלה יהיה כזה. כמו ממיר , די וי די וכו'.
בהצלחה.
אתה יכול לחבר את הטלוזיה ישירות למגבר . יש לך כניסה פנויה aux .
לגבי השמע אתה תשמע סטראופוני מכיוון והטלויזיה שלך היא סטריאופונית.
וזאת בתנאי שהמקור שלה יהיה כזה. כמו ממיר , די וי די וכו'.
בהצלחה.
עולם שעובד לכל אחד באהבה איכפתיות ושיתוף פעולה.
מצויין
1. יש לי ברסיבר AUX פנוי כפי שראיתם וכן יש לי אפשרות להעיף את הTAPE או הנגן תקליטים (אף אחד לא משתמש בהם) במה עדיף לי לבחור? או שאין הבדל?
2. אם הבנתי נכון- אם אני מחבר את הרסיבר לDVD- יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים הגדולים רק בסרטים דרך הDVD, אם אני מחבר ישירות לטלויזיה- אוכל להשתמש ברמקולים גם לשידורים בטלויזיה, כך שלכאורה ברור שעדיף לי לחבר ישירות לטלויזיה, נכון? זה לא פחות אייכותי בסרטי DVD למשל מאשר לחבר דרך הDVD, כן? (כי מין סתם האיכות הזאת נדרשת דווקא בסרטים ולא בזבל שיש בטלויזיה, השאר זה בונוס)
3. נניח שאני מחבר את הרסיבר, האם כל הזמן יופעלו 4 הרמקולים (2 טלויזיה ו2 רסיבר) או שצריך לבחור באיזה שניים לשמוע?
4. יש לי אפקט מגניב (לטעמי הלא מנוסה) בטלויזיה שנקרא INCREDIBLE SURROUND
שבו הרמקולים של הטלויזיה נשמעים כאילו בסראונד, אם אני אשמע דרך הרמקולים החיצוניים0 אוכל להשתמש באפקט הזה גם בהם?
5. ושאלת בטיחות לבסוף- אני מצטט מחוברת ההוראות של הרסיבר (שנשמרה 20 שנה):
AC outlets
of the two AC outlets provided on the rear panel, the one marked SWITCED is controlled by the front panel power. the one marked UNSWITCHED, is not related to the power switch. the former has a capacity of 50 warrs and the latter 150 watts. do not exceeds these capacities, as it is extremely dangerous.
א. מה הכוונה שאחד נשלט ע"י כפתור ההפעלה והשני לא?
ב. האם הטלויזיה\DVD עומדים במגבלות העומס? אני צריך לעשות משהו מיוחד בשביל שהעסק יעבוד טוב?
ממש תודה לכם! אתם ממש פשוט חוסכים לי 150 שקל של טכנאי שיבוא לחבר ולסדר...
2. אם הבנתי נכון- אם אני מחבר את הרסיבר לDVD- יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים הגדולים רק בסרטים דרך הDVD, אם אני מחבר ישירות לטלויזיה- אוכל להשתמש ברמקולים גם לשידורים בטלויזיה, כך שלכאורה ברור שעדיף לי לחבר ישירות לטלויזיה, נכון? זה לא פחות אייכותי בסרטי DVD למשל מאשר לחבר דרך הDVD, כן? (כי מין סתם האיכות הזאת נדרשת דווקא בסרטים ולא בזבל שיש בטלויזיה, השאר זה בונוס)
3. נניח שאני מחבר את הרסיבר, האם כל הזמן יופעלו 4 הרמקולים (2 טלויזיה ו2 רסיבר) או שצריך לבחור באיזה שניים לשמוע?
4. יש לי אפקט מגניב (לטעמי הלא מנוסה) בטלויזיה שנקרא INCREDIBLE SURROUND
שבו הרמקולים של הטלויזיה נשמעים כאילו בסראונד, אם אני אשמע דרך הרמקולים החיצוניים0 אוכל להשתמש באפקט הזה גם בהם?
5. ושאלת בטיחות לבסוף- אני מצטט מחוברת ההוראות של הרסיבר (שנשמרה 20 שנה):
AC outlets
of the two AC outlets provided on the rear panel, the one marked SWITCED is controlled by the front panel power. the one marked UNSWITCHED, is not related to the power switch. the former has a capacity of 50 warrs and the latter 150 watts. do not exceeds these capacities, as it is extremely dangerous.
א. מה הכוונה שאחד נשלט ע"י כפתור ההפעלה והשני לא?
ב. האם הטלויזיה\DVD עומדים במגבלות העומס? אני צריך לעשות משהו מיוחד בשביל שהעסק יעבוד טוב?
ממש תודה לכם! אתם ממש פשוט חוסכים לי 150 שקל של טכנאי שיבוא לחבר ולסדר...