מה אתם חושבים על חברת HISENSE?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הבעיה עם המסכים הסיניים היא שלא מגיעים הרבה לביקורות.
בסך הכל המסך נראה יפה מאד בתצוגה בחנות ובתמונות באינטרנט. איך הטלויזיה תתמודד עם הצגת תוכן אמיתי, במיוחד אם הוא SD לדוגמא או HD נחות כמו של יס\הוט זה כבר משהו אחר.
מכמה ביקורות שקראתי על המסכים של החברה, לא אותו דגם כמו כאן, אבל עושה רושם שעוד מצפה להם דרך ארוכה עד שיגיעו לרמה של חברות קוריאניות\יפניות. מבחינת כיול מהמפעל המסכים עלולים להיות רחוקים מאד מהאידיאל, וקיים קושי לבצע כיול כמו שצריך אפילו אם משתמשים בכלים מקצועיים.
אבל זה מביקורות יחידות, על דגמים אחרים.
לפי אותן ביקורות גם נאמר שיש שיפור במוצרים ביחס לעבר והם נותנים תמורה לא רעה למחיר.
השאלה היא האם אתה באמת צריך "42 4K? באיזה מרחק אתה מתכוון לשבת מהטלוויזיה? קרוב לוודאי שבמחיר דומה אפשר יהיה לקנות משהו איכותי יותר עם רזולוציה FHD.
בסך הכל המסך נראה יפה מאד בתצוגה בחנות ובתמונות באינטרנט. איך הטלויזיה תתמודד עם הצגת תוכן אמיתי, במיוחד אם הוא SD לדוגמא או HD נחות כמו של יס\הוט זה כבר משהו אחר.
מכמה ביקורות שקראתי על המסכים של החברה, לא אותו דגם כמו כאן, אבל עושה רושם שעוד מצפה להם דרך ארוכה עד שיגיעו לרמה של חברות קוריאניות\יפניות. מבחינת כיול מהמפעל המסכים עלולים להיות רחוקים מאד מהאידיאל, וקיים קושי לבצע כיול כמו שצריך אפילו אם משתמשים בכלים מקצועיים.
אבל זה מביקורות יחידות, על דגמים אחרים.
לפי אותן ביקורות גם נאמר שיש שיפור במוצרים ביחס לעבר והם נותנים תמורה לא רעה למחיר.
השאלה היא האם אתה באמת צריך "42 4K? באיזה מרחק אתה מתכוון לשבת מהטלוויזיה? קרוב לוודאי שבמחיר דומה אפשר יהיה לקנות משהו איכותי יותר עם רזולוציה FHD.
הקטע שזה מיועד להיות המסך הראשי בבית לפחות להתחלה. בבית שעכשיו קניתי יש מין נישה כזו לטלויזיה שמתאים לה בול טלויזיה של 42-43.. אני בדילמה אם לשנות את הכיון של הסלון ואז יהיה אפשר לקנות מזנון ולשים אולי מסך גדול יותר אבל אני עדיין בהנחה שזה יהיה 42 או 43. המרחק מהטלויזיה יהיה בערך 3.5 מטר...
אני יודע ש-4K עדיין לא יותר מידי שימושי בימינו אבל אולי זה יהיה בקרוב כי דברים מתקדמים ממש ממש מהר. לדעתי עוד 5 שנים ה-4K כבר יהיה הסטנדרט.
אבל אם נגיד אני כן אלך על FHD אז יש לך אולי המלצה על דגם ספציפי? יש לי עדיפות לאיזור מחירים של 2500 אבל אם יש מסך שאתה חושב שבאמת ראוי לציון שהוא משמעותית איכותי יותר מהמסכים היותר זולים אז תרשום גם אותו ואולי אני אשקול גם את זה.
תודה על העזרה!
אני יודע ש-4K עדיין לא יותר מידי שימושי בימינו אבל אולי זה יהיה בקרוב כי דברים מתקדמים ממש ממש מהר. לדעתי עוד 5 שנים ה-4K כבר יהיה הסטנדרט.
אבל אם נגיד אני כן אלך על FHD אז יש לך אולי המלצה על דגם ספציפי? יש לי עדיפות לאיזור מחירים של 2500 אבל אם יש מסך שאתה חושב שבאמת ראוי לציון שהוא משמעותית איכותי יותר מהמסכים היותר זולים אז תרשום גם אותו ואולי אני אשקול גם את זה.
תודה על העזרה!
זה לא משנה שתכף יוצא תוכן 4K. מ-3.5 מטר, על מסך 42", אין שום סיכוי שתבחין בין 4K ל-1080P. תשקיע את הכסף במסך עם ניגודיות טובה, לא ברזולוציה.Yoni1984 כתב:הקטע שזה מיועד להיות המסך הראשי בבית לפחות להתחלה. בבית שעכשיו קניתי יש מין נישה כזו לטלויזיה שמתאים לה בול טלויזיה של 42-43.. אני בדילמה אם לשנות את הכיון של הסלון ואז יהיה אפשר לקנות מזנון ולשים אולי מסך גדול יותר אבל אני עדיין בהנחה שזה יהיה 42 או 43. המרחק מהטלויזיה יהיה בערך 3.5 מטר...
תודה על העזרה!...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
למרחק כזה, ברמת העיקרון עדיף מסך של 60" לפחות, וגם אין טעם ב4K כי יהיה קשה עד בלתי אפשרי להבחין בהבדל בין 4K ל-FHD.
עם מסך של 42" בטוח שלא תראה שום הבדל מכזה מרחק.

לפי דעתי אם זה התקציב, כדאי לשקול את הסמסונג J5500 או J5100 (זהה רק ללא סמארט ועוד כמה דברים, האיכות דומה)

לפי דעתי אם זה התקציב, כדאי לשקול את הסמסונג J5500 או J5100 (זהה רק ללא סמארט ועוד כמה דברים, האיכות דומה)
·מה בדגם שהבאתי מראה שהניגודיות בו לא טובה? לא ראיתי מאפיין במפרט של הטלויזיה עם איכות ניגודיות.yonyz כתב:זה לא משנה שתכף יוצא תוכן 4K. מ-3.5 מטר, על מסך 42", אין שום סיכוי שתבחין בין 4K ל-1080P. תשקיע את הכסף במסך עם ניגודיות טובה, לא ברזולוציה..........
לא התכוונתי לומר שבהייסנס אין ניגודיות טובה. אני רק אומר שאתה לא צריך לראות את הרזולוציה שלו כיתרון. כמה הוא עולה, אגב?Yoni1984 כתב:·מה בדגם שהבאתי מראה שהניגודיות בו לא טובה? לא ראיתי מאפיין במפרט של הטלויזיה עם איכות ניגודיות..........
אני מבין מה אתה אומר בקשר לרזולוציה ושבמרחק הזה והגודל לפי הטבלה גם FHD יהיה סבבה. מה שאני לא מבין זה שאם אתה אומר שהסמסונג זהה רק ללא סמארט אבל האיכות דומה אז למה כן לקנות אותה ולא את ההייסנס? נכון שאולי ה-4K לא יהיה בכזה הבדל אבל זה לא שזה יעשה את חוית הצפיה רעה יותר. ואולי אני מפספס כאן איזה משהו אבל זה נראה שהצעת טלויזיה שהיא פשוט בלי כמה מהפיצ'רים ועולה אותו דבר.. אז למה לקנות דווקא אותה? (ואני שואל את זה ברצינות ולא בציניות או משהו כי אני באמת שלא מבין בנושא יותר מידי)TheCoolest כתב:למרחק כזה, ברמת העיקרון עדיף מסך של 60" לפחות, וגם אין טעם ב4K כי יהיה קשה עד בלתי אפשרי להבחין בהבדל בין 4K ל-FHD.
לפי דעתי אם זה התקציב, כדאי לשקול את הסמסונג J5500 או J5100 (זהה רק ללא סמארט ועוד כמה דברים, האיכות דומה)...
·
יש את הסמסונג הזאת ב-2800:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=880019
הביקורת של RTINGS טובה מאוד. בשורה התחתונה, יש ניגודיות טובה מאוד ואיכות תמונה טובה מאד.
אם זה יקר מדי, יש את זאת שגם לא יש ניגודיות טובה מאוד, אבל יש לה חסרונות מסויימים שקשורים לאיכות תמונה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=905985
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=880019
הביקורת של RTINGS טובה מאוד. בשורה התחתונה, יש ניגודיות טובה מאוד ואיכות תמונה טובה מאד.
אם זה יקר מדי, יש את זאת שגם לא יש ניגודיות טובה מאוד, אבל יש לה חסרונות מסויימים שקשורים לאיכות תמונה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=905985
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
התכוונתי שהאיכות בין הJ5500 לJ5100 דומה עד זהה, לא השוותי אותן להייסנס.
איכות התמונה שתקבל בסמסונג רוב הסיכויים תהיה טובה יותר ממה שתקבל בהייסנס. את ה-J5100 אפשר להשיג במחיר דומה להייסנס.
הבעיה בתצוגות בחנויות (אם כבר יצא לך לבקר) שקל מאד לחשוב שהטלויזיה הכי בהירה עם הצבעים הכי רוויים נראת הכי טוב, ולרוב זו טעות. כי אחרי שמבצעים כיול בסיסי לשתי טלויזיות שאולי נראות דומה בתצוגה תקבל שתי תמונות שונות לחלוטין.
שאלת השאלות היא איך הטלויזיה מתמודדת עם תמונה מהירה ועם תנועה פנורמית (panning) על רקע עם גוון אחיד, או עם Upscale של תוכן ממקור יחסית נחות כמו YES\HOT. ואפילו תוכן FHD. תתפלא אבל רוב הטלויזיות 4K עושות לו upscale גם כן, ולא אצל כולן מעבד התמונה נותן תוצאה דומה.
ממליץ לקרוא מעט ביקורות על טלויזיות שונות (לא בהכרח בתקציב שלך אלא באופן כללי) כדי לנסות לקבל קצת יותר פרטים לגבי איך זה עובד.
איכות התמונה שתקבל בסמסונג רוב הסיכויים תהיה טובה יותר ממה שתקבל בהייסנס. את ה-J5100 אפשר להשיג במחיר דומה להייסנס.
הבעיה בתצוגות בחנויות (אם כבר יצא לך לבקר) שקל מאד לחשוב שהטלויזיה הכי בהירה עם הצבעים הכי רוויים נראת הכי טוב, ולרוב זו טעות. כי אחרי שמבצעים כיול בסיסי לשתי טלויזיות שאולי נראות דומה בתצוגה תקבל שתי תמונות שונות לחלוטין.
שאלת השאלות היא איך הטלויזיה מתמודדת עם תמונה מהירה ועם תנועה פנורמית (panning) על רקע עם גוון אחיד, או עם Upscale של תוכן ממקור יחסית נחות כמו YES\HOT. ואפילו תוכן FHD. תתפלא אבל רוב הטלויזיות 4K עושות לו upscale גם כן, ולא אצל כולן מעבד התמונה נותן תוצאה דומה.
ממליץ לקרוא מעט ביקורות על טלויזיות שונות (לא בהכרח בתקציב שלך אלא באופן כללי) כדי לנסות לקבל קצת יותר פרטים לגבי איך זה עובד.
מבחינת נתונים של מפרט תוכלו להמליץ לי על מה כדאי לי להסתכל כדי שיתן לי מושג לגבי איכות תמונה?
אז הבנתי לגבי הרזולוציה ש-full hd מספיק טוב. הבנתי שאין צורך בטלויזיה חכמה. גם קראתי ש- refresh rate של 60hz זה כבר מספיק בעצמו.
עוד משהו שכדאי לדעת מבחינת נתונים יבשים?
אז הבנתי לגבי הרזולוציה ש-full hd מספיק טוב. הבנתי שאין צורך בטלויזיה חכמה. גם קראתי ש- refresh rate של 60hz זה כבר מספיק בעצמו.
עוד משהו שכדאי לדעת מבחינת נתונים יבשים?
לא, כי נתונים יבשים לא יעזרו לך להחליט איפה יש תמונה טובה יותר. קרא ביקורות באתר rtings.Yoni1984 כתב:מבחינת נתונים של מפרט תוכלו להמליץ לי על מה כדאי לי להסתכל כדי שיתן לי מושג לגבי איכות תמונה?
עוד משהו שכדאי לדעת מבחינת נתונים יבשים?...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
חשוב לזכור שכרגע טלויזיות ויזיו מיועדות לשוק האמריקאי בלבד, וצריכות מתאם חשמל כדי לעבוד עם 220V שיש לנו בשקעים (עד שמישהו בטעות יבדוק אם הספק כוח שלהן יודע לקבל 220V מבלי להתפוץ
)
ויזיו היא חברה שמשתמשת ביצרני OEM לייצור המוצרים שלהם, אין להם מפעלים.
ונראה שהם יודעים בדיוק מה לדרוש מה-OEM, כי בהחלט המוצרים שלהם טובים ובמחירים מאד משתלמים.
ויזיו היא חברה שמשתמשת ביצרני OEM לייצור המוצרים שלהם, אין להם מפעלים.
ונראה שהם יודעים בדיוק מה לדרוש מה-OEM, כי בהחלט המוצרים שלהם טובים ובמחירים מאד משתלמים.