[פוצל] לקנות בארץ או בחו״ל?
הסיבות באמת ברורות - לא רוצים להתחרות, מעדיפים לשמור על תיאום מחירים ומקווים שהלקוחות יהיו מטומטמים מספיק כדי לקנות את המוצרים המחירים מופקעים.
אשאל את זה באופן ישיר - האם אתם מתכוונים להתקרב למחירים של אמאזון או שנמשיך לקנות משם? האם דנון 4100w יוכל להימכר בפחות מ5000 שקל? תשובה ישירה בבקשה, אני לא הולך להתקשר ולבזבז זמן על התמקחויות ועוד כל מיני משחקים.
אשאל את זה באופן ישיר - האם אתם מתכוונים להתקרב למחירים של אמאזון או שנמשיך לקנות משם? האם דנון 4100w יוכל להימכר בפחות מ5000 שקל? תשובה ישירה בבקשה, אני לא הולך להתקשר ולבזבז זמן על התמקחויות ועוד כל מיני משחקים.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
·evgenetic כתב:הסיבות באמת ברורות - לא רוצים להתחרות, מעדיפים לשמור על תיאום מחירים ומקווים שהלקוחות יהיו מטומטמים מספיק כדי לקנות את המוצרים המחירים מופקעים.
אשאל את זה באופן ישיר - האם אתם מתכוונים להתקרב למחירים של אמאזון או שנמשיך לקנות משם? האם דנון 4100w יוכל להימכר בפחות מ5000 שקל? תשובה ישירה בבקשה, אני לא הולך להתקשר ולבזבז זמן על התמקחויות ועוד כל מיני משחקים....
ידידי,
הבנו.. אבל השירשור הזה עוסק במבצעים שלהם.
לא מכריחים אף אחד לרכוש.
ונראה לי לגטימי לבקש שיתקשרו... זה עסק והם יכולים לנהל אותו כראות עיניהם.
אתה, כמובן, יכול לרכוש איפה שטוב לך.
אבל זה מה שהם מציעים... אין טעם בהחרבת השירשור
תשובה כזאת צריך לדרוש מהיבואנים בארץ ולא החינויות. הם הרמאים האמיתיים כאן. ברור כי התשובה היא לא. חנות לא יכולה למכור בהפסד וגם לא להוריד מחיר נמוך מידי כי היא חייבת לציית למחירים שהיבואן מכתיב. שוב, רק חרם צרכנים מסיבי יכול להביא לשינוי. אין שום סיבה בעולם שהמחירים בארץ לא יהיו נמוכים בלפחות 10% מהמחרים באמזון אירופה בהתחשב בעובדה שבהזמנה המונית ישירות מהיצרן המחיר אמור להיות זול יותר מאמזון גם לאחר הוספת המיסים, המשלוח, הרווח והאחרויות של היבואן בארץ. רק ירידה משמעותית ומתמשכת ברכישות תביא לשינוי כזה. רסיבר שנמכר בארץ ב 5000 שח עולה ליבואן כ 1200 שח ואני אומר את זה ממקור מוסמך.evgenetic כתב: אשאל את זה באופן ישיר - האם אתם מתכוונים להתקרב למחירים של אמאזון או שנמשיך לקנות משם? האם דנון 4100w יוכל להימכר בפחות מ5000 שקל? תשובה ישירה בבקשה, אני לא הולך להתקשר ולבזבז זמן על התמקחויות ועוד כל מיני משחקים....
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
·evgenetic כתב:זה גם לגיטימי לבקש שיפרסמו מחירים אמיתיים כפי שנהוג בעולם הנאור, אז לא כל כך ברור לי מה אני מחריב פה בדיוק....
הכל לגטימי
אבל אני חושב שיש להם יכולת הבנה והפנמה
לא רוצים לפרסם זכותם
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
וזכותינו הצרכנים לבקר את ההתנהלות הפסולה שלהם.
- ADAM-FUTURE
- עוסק בתחום

- תגובות: 147
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 117 פעמים
חברים בוקר טוב.
להלן הפריטים למכירה שמוצעים היום.
2 יחידות של אוזניות OPPO מדגם PM3 במחיר של 2,190 ש"ח.
מסך פנסוניק "42 מדגם 42ph10mk מחודש במחיר של 1350 ש"ח. 2 יח'
מסך פנסוניק "42 מדגם 42as630 במחיר של 2100 ש"ח. יחידה אחת.
ליצירת קשר נא להתקשר אל 03-5628444.
יום טוב לכולם.
להלן הפריטים למכירה שמוצעים היום.
2 יחידות של אוזניות OPPO מדגם PM3 במחיר של 2,190 ש"ח.
מסך פנסוניק "42 מדגם 42ph10mk מחודש במחיר של 1350 ש"ח. 2 יח'
מסך פנסוניק "42 מדגם 42as630 במחיר של 2100 ש"ח. יחידה אחת.
ליצירת קשר נא להתקשר אל 03-5628444.
יום טוב לכולם.
אתר: https://www.svs.co.il/
פייסבוק: https://www.facebook.com/SVSIsrael/
אינסטגרם: https://www.instagram.com/svs_israel/
פיוצ'ר: צקלג 21, ת"א | 050-4440109.
פייסבוק: https://www.facebook.com/SVSIsrael/
אינסטגרם: https://www.instagram.com/svs_israel/
פיוצ'ר: צקלג 21, ת"א | 050-4440109.
- OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 551
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
Sexter ממש לא לבד - אני גם בתהליך של רכישה והפערים ממש הזוים!!!JEXY כתב:@Sexter
לצערך אתה זאב בודד ואין לך שום יכולת להביא שום שינוי בהרגלי הצריכה של אחרים ולא באפשרויות תמחור של כלל שחקנים בתחום.
שיהיה לך בהצלחה באמזון רק חבל שאתה מגיב כאן לא לגופו של העניין. אם אינך מעוניין לקחת חלק במה שעוסק השרשור פשוט אל תגיב, זה מצחיק ועצוב בו זמנית וחבל שאתה מצטייר כאן באור שלילי.
רק לידיעתך למילים יש כוח ולפעמים הכוח הזה פועל גם הפוך.
בהצלחה ושבוע טוב....
כמובן שאין זו אשמתם של החנויות בתמחור - הרי היבואן מכתיב להם את התמחור פחות או יותר.
אם לא נשמיע פה את זעקתיינו אז איפה נשמיע?
אני חושב שחשוב שהחנויות יבינו שאנו מעדיפים לרכוש מחו"ל ולא בארץ בגלל פערים מוגזמים.
והיה בטוח שיש בין החנויות ליבואנים שיח - אולי מתי שהו זה יחלחל ליבואנים.
למה לי לקנות מוצר לדוגמא מקרן :
עלותו בארץ כ 13ל לעמות עלותו הישר מאמאזון פחות מחי?
היה סמוך ובטוח שגם באירופה מחזיקים עובדים מעבדות שירות מחסנים וכו.רוצה
·רוצה עוד דוגמה?אמנם לא קשורה לתחום אבל לא רחוק
קניתי מסור חשמלי מ ebay עלותו הייתה כולל הובלה של DHL כ 1500שח.
לפני שרכשתי פניתי למספר חנויות ואמרתי להם - יש לי מחיר ככה וככה ממקום ככה וככ ה, אולי צרו קשר עם היבואן על מנת שינסה לתת מחיר יותר טוב יותר מ 2700 שח ( מחיר המוצר די קשיח בכל החנויות ) כולם לא התאמצו כלל.
רכשתי את המוצר שמסתבר שיש לו אחריות בינלאומית - היתה תקלה וטופלה בארץ ע"י היבואן ללא שום בעיה.
נערך לאחרונה על ידי OBIONE1 ב 24/12/2015 14:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
·מנסיוני יש שתי דרכים שחברה יכולה להוריד מחירים:claudia5 כתב:וזכותינו הצרכנים לבקר את ההתנהלות הפסולה שלהם....
1. היא מפרסמת את המחירים בפומבי, ההנחה לא מספיק גבוהה ואנשים מתלוננים שזה לא מבצע
2. היא מורידה עוד יותר את המחירים, אבל אז יש לה בעיה עם היבואן, או עם היצרן וכמובן שעם לקוחות שקנו במחיר מלא... במקרה כזה אנשים מתלוננים על חוסר שקיפות.
עכשיו תחליט מה אתה אישית מעדיף. אם אתה רוצה שקיפות, יש לזה מחיר...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מבין את הטענות שיש כאן לחלק מהמשתמשים וזה בסדר אבל זו דעה שלכם... תשמרו אתה לעצמיכם. אף אחד לא מכריח ללכת לחנות ולרכוש...
הזלזול הזה בבעלי עסקים עובר כל גבול ואני לא מדבר על לשון הרע...
למי שהמבצע מדבר אליו, שיחליט מה הוא רוצה... איך רץ עכשיו ברשת? מי שלא טוב לו, יום טוב לו...
למי שהמבצע מדבר אליו, שיחליט מה הוא רוצה... איך רץ עכשיו ברשת? מי שלא טוב לו, יום טוב לו...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

@oferlaor
·
שקיפות היא חובה .כמו בכל מקום בעולם מפרסמים מחיר זול ואמיתי.
בעיות עם היבואן תמיד יהו כי היבואן הוא המרוויח הגדול כאן .
המחירים בתחום יקרים בצורה קיצונית ביחס לעולם אז לוותר גם על השקיפות זה מוגזם.ואם יפרסמו מחיר גבוה ההפסד יהיה שלהם לפחות ולא של הלקוחות הפוטנציאלים הרבים שמרגישים שעובדים עליהם .
לפני כ-5 שנים קניתי אונקיו 809 במחיר של כ4000 שקל אז למכור היום 2 סדרות פחות באותו מחיר זה פשוט חוצפה בעיניי.
מבצעים כאלה הם מה שמביא אותנו לקנות יותר בחול ,זה התחיל עם רסיברים ועכשיו גם מסכים ועוד.
·
שקיפות היא חובה .כמו בכל מקום בעולם מפרסמים מחיר זול ואמיתי.
בעיות עם היבואן תמיד יהו כי היבואן הוא המרוויח הגדול כאן .
המחירים בתחום יקרים בצורה קיצונית ביחס לעולם אז לוותר גם על השקיפות זה מוגזם.ואם יפרסמו מחיר גבוה ההפסד יהיה שלהם לפחות ולא של הלקוחות הפוטנציאלים הרבים שמרגישים שעובדים עליהם .
לפני כ-5 שנים קניתי אונקיו 809 במחיר של כ4000 שקל אז למכור היום 2 סדרות פחות באותו מחיר זה פשוט חוצפה בעיניי.
מבצעים כאלה הם מה שמביא אותנו לקנות יותר בחול ,זה התחיל עם רסיברים ועכשיו גם מסכים ועוד.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

@JEXY
·הזלזול הוא בלקוחות הרבים ולא בבעלי עסקים.
זה המקום לתת את דעתי ולא אתה תחליט מתי ואיפה נרשום את דעתנו.
·הזלזול הוא בלקוחות הרבים ולא בבעלי עסקים.
זה המקום לתת את דעתי ולא אתה תחליט מתי ואיפה נרשום את דעתנו.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

@shuali
·
זה לא נכון ואתה יכול לראות שרסיברים ירדו במחיר בשנים האחרונות כי נפתחה האופציה של חול.
תחרות זה שם המשחק ,אם אין תחרות אז החזירות גודלת!!!
·
זה לא נכון ואתה יכול לראות שרסיברים ירדו במחיר בשנים האחרונות כי נפתחה האופציה של חול.
תחרות זה שם המשחק ,אם אין תחרות אז החזירות גודלת!!!
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מה שאפשר לקנות בחו"ל אני קונה בחו"ל, אפילו אם יש פער קטן של 5-10%.
למדתי שאפילו השירות גם בפערים כאלה עדיף לקבל בחו"ל עם כל הטרחה והלוגיסטיקה.
קחו לדוגמא סלולר או רסיבר? היום אפילו את המשלוח חזרה מממנות החנויות בחו"ל.
ואילו אחריות בארץ הקודש? בטח...קודם כל תכניס למעבדה שבועיים, אחרי זה ינסו להפיל את התיק עליך באשמת "שקר כלשהו" ואולי אולי אם היבואן או נותן השירות הגון, יאותו לתקן ו\או לספק לך מוצר חלופי, מתצוגה כמובן.
ובנתיים באמזון, שלחתי שאלה תמימה לגבי התחממות מכשיר סלולרי, לא עברה חצי שעה וקיבלתי תשובה שמכשיר חדש בדרך אליי.
ואילו אחריות בארץ הקודש? בטח...קודם כל תכניס למעבדה שבועיים, אחרי זה ינסו להפיל את התיק עליך באשמת "שקר כלשהו" ואולי אולי אם היבואן או נותן השירות הגון, יאותו לתקן ו\או לספק לך מוצר חלופי, מתצוגה כמובן.
ובנתיים באמזון, שלחתי שאלה תמימה לגבי התחממות מכשיר סלולרי, לא עברה חצי שעה וקיבלתי תשובה שמכשיר חדש בדרך אליי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
לצערי הרב אני נאלץ להסכים איתך גם בפן השירותי וגם בכל עניין המחיר. לי פשוט אין את הסבלנות לתרבות המסחרה והמיקוח.shraga007 כתב:מה שאפשר לקנות בחו"ל אני קונה בחו"ל, אפילו אם יש פער קטן של 5-10%.
ובנתיים באמזון, שלחתי שאלה תמימה לגבי התחממות מכשיר סלולרי, לא עברה חצי שעה וקיבלתי תשובה שמכשיר חדש בדרך אליי....
אני מאלה שרוצה לדעת מה המחיר הסופי מראש ולהחליט מאיפה לרכוש ואתרי המכירות בארץ על פי רוב לא מפרסמים מחיר סופי או שמפרסמים מחיר גבוה ממחיר השוק בכדי שתגיע לחנות ותתמקח.
כבר יצא לי להזמין לא מעט מאמזון כולל רסיברים, NAS, טלפונים סלולריים למשפחה וכו' ואני לא רואה איך זה ייפסק אם השיטה לא תשתנה ובנוסף גם יוצא שאני ממליץ לחברים הקרובים ובעבודה להזמין מחו"ל (שוב, בעיקר דרך אמזון)
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@hunter22
·
אין מה להצטער, אולי רק שהגענו למצב כזה שהשירות של אמזון נראה לנו לא אמיתי.
רק שיוסיפו גם מוצרי חשמל גדולים יותר ואני מתחייב לקנות אצלם הכל, כולל מכולת.
·
אין מה להצטער, אולי רק שהגענו למצב כזה שהשירות של אמזון נראה לנו לא אמיתי.
רק שיוסיפו גם מוצרי חשמל גדולים יותר ואני מתחייב לקנות אצלם הכל, כולל מכולת.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 551
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
·למה שאשמור את דעותי לעצמי?JEXY כתב:מבין את הטענות שיש כאן לחלק מהמשתמשים וזה בסדר אבל זו דעה שלכם... תשמרו אתה לעצמיכם. אף אחד לא מכריח ללכת לחנות ולרכוש...
למי שהמבצע מדבר אליו, שיחליט מה הוא רוצה... איך רץ עכשיו ברשת? מי שלא טוב לו, יום טוב לו......
למה נועד הפורום?
למה נועדה תקשורת?
מה זה פה? דיקטטורה?
פה (ישראל ) זה דמוקרטיה!!
ואם אנו לא עוברים על חוקי הפורום אז מותר לנו להביע את דיעתיינו.
אנו מביעים פה את מחשבותיינו את דיעותיינו ואת רגשותיינו.
מה תגיד לאילו שיצאו לרחובות ב2011 בנושא הצדק החברתי? גם תשמרו את דיעותייכם לעצמכם?
ודווקא אתה שמתפרנס מאיתנו (ומשאר תושבי ישראל) אמור לתמוך בכך שהמחירים ירדו אחרת אתה לא תהיה אטרקטיבי!!
יצרת איתי קשר בעקבות פוסט שכתבתי פה ופשוט יצאת לא רלוונטי ביחס למחירי חו"ל ,לא באשמתך אלא באשמת היבואנים איתם אתה עובד.
וכמו שציינו פה השירות בישראל הוא במקרה הטוב סביר חוץ מכמה מקרים בודדים .
אתה מרגיש פה שעושים לך טובה שבכלל עוזרים לך , כשאני יוצר קשר עם אמאזון אני בסוף מרגיש שאני צריך לשלם להם מרוב שאני מרוצה מהשירות שלהם, אני כל פעם נדהם מחדש מרמת השירות שלהם , כנראה כי התרגלתי פה לרמת האין שירות.
@shraga007
הכוונה בלצערי הייתה שבשמחה הייתי שמח לבזבז את הכסף שלי בארץ בחנויות ואצל היבואנים כאן.
ואני בהחלט מסכים איתך, כשאני מחפש לרכוש מוצר הדבר הראשון שאני עושה (אחרי שאני מחפש כאן ביקורת או התייחסות) זה לברר מול אמזון מה העלויות, אם היה ניתן להזמין דברים גדולים יותר בכיף הייתי מזמין (כמו טלויזיות למשל שאני עדיין מתבאס שלא הזמנתי לפני כשנה את ה-Sony 55" W829 לפני שנסגרה האפשרות)
הכוונה בלצערי הייתה שבשמחה הייתי שמח לבזבז את הכסף שלי בארץ בחנויות ואצל היבואנים כאן.
ואני בהחלט מסכים איתך, כשאני מחפש לרכוש מוצר הדבר הראשון שאני עושה (אחרי שאני מחפש כאן ביקורת או התייחסות) זה לברר מול אמזון מה העלויות, אם היה ניתן להזמין דברים גדולים יותר בכיף הייתי מזמין (כמו טלויזיות למשל שאני עדיין מתבאס שלא הזמנתי לפני כשנה את ה-Sony 55" W829 לפני שנסגרה האפשרות)