מחפש תוכנה לניהול מדיה שיכולה לפתוח קובץ בנגן חיצוני (MPC-HC)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
yonyz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #1 

אהלן,

ניסיתי 3 להשתמש ב-KODI ואף פעם לא הצלחתי לגרום לה לעבוד כמו שאני רוצה. עקבתי אחר מדריכים שונים ואני פשוט לא מסתדר איתה. מה שאני מחפש מאוד פשוט, ואפילו לא דורש תמיכה בעברית: תוכנה שתראה לי תקציר על הסרטים שיש לי במחשב, ושתאפשר לי להפעיל אותם בנגן חיצוני ע"י. זהו. יש חיה כזאת?

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #2 

כן, אפשר להגדיר את קודי שינגן את הסרטים עם תוכנה חיצונית כמו MPC. אבל למה אתה צריך את זה? למה לא הסתדרת עם קודי כפי שהוא?

yonyz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

הוא פשוט לא עבד. הוא לא ניגן סרטים כמו שצריך. או שהוא קרס או שהוא היה נורא נורא איטי. כל פעם בעיה אחרת... לפעמים כל הספריית סרטים וסדרות נעלמת, או שהיא פשוט מפסיקה להתעדכן. או שרק חלק מהסרטים והסדרות מופיעים, למרות של-PLEX אין בעיה למצוא/לזהות אותם. בקיצור, שונא את KODI. יש משהו אחר?

yonyz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

נתתי עוד צ'אנס לקודי עכשיו. הוספתי את הסרטים והסדרות, זה זיהה רק 2 סדרות מתוך כ-15. את הסרטים זה זיהה אבל אחרי הפעלה מחדש של התוכנה, קטגוריית ה-MOVIE פשוט נעלמה. למה התוכנה הזאת כל כך גרועה? כל מה שעשיתי זה לסגור ולהפעיל אותה מחדש.

בכל מקרה, אשמח לשמוע על אלטרנטיבות. כל מה שאני צריך זה תקציר של הסרט, כי אני כבר לא זוכר מה אלה כל הסרטים האלה שהורדתי...

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #5 

כדי שיזהה סדרות כמו שצריך הן (הקבצים של הפרקים עצמם או התיקיות עם הקבצים) צריכות להיות בתיקיות ראשיות עם שם הסדרה ללא כל מיני תוספות.
לגבי הMOVIES אני לא יודע מה קרה, האם הם על דיסק קשיח שמחובר באופן קבוע או NAS/כונן חיצוני כלשהו?

זאת תוכנה מאד חזקה ופתוחה מאד לקונפיגורציות לפי הטעם הספציפי שלך, אבל כמו foobar למוזיקה, צריך להשקיע קצת מאמץ כדי לגרום לה לעבוד כמו שצריך. גם לי הייתה תקופה שניסיתי אותה אבל התייאשתי מסיבה כלשהי (נראה לי היא לא ידעה לנגן 24p כמו שצריך בנסיון הקודם) אבל חזרתי והתגברתי על זה. לא קיים משהו ברמה שלה כיום, אז חבל לוותר.

אגב, אני לא יודע אם כבר עשית זאת, אבל לפני ההתקנה המחודשת כדאי היה לנקות את כל קבצי ההגדרות שלה מהנסיון הקודם שלך, שלא תגרור את הבעיות שנתקלת בהן אז.

yonyz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

evgenetic כתב:כדי שיזהה סדרות כמו שצריך הן (הקבצים של הפרקים עצמם או התיקיות עם הקבצים) צריכות להיות בתיקיות ראשיות עם שם הסדרה ללא כל מיני תוספות.
לגבי הMOVIES אני לא יודע מה קרה, האם הם על דיסק קשיח שמחובר באופן קבוע או NAS/כונן חיצוני כלשהו?

זאת תוכנה מאד חזקה ופתוחה מאד לקונפיגורציות לפי הטעם הספציפי שלך, אבל כמו foobar למוזיקה, צריך להשקיע קצת מאמץ כדי לגרום לה לעבוד כמו שצריך. גם לי הייתה תקופה שניסיתי אותה אבל התייאשתי מסיבה כלשהי (נראה לי היא לא ידעה לנגן 24p כמו שצריך בנסיון הקודם) אבל חזרתי והתגברתי על זה. לא קיים משהו ברמה שלה כיום, אז חבל לוותר.

אגב, אני לא יודע אם כבר עשית זאת, אבל לפני ההתקנה המחודשת כדאי היה לנקות את כל קבצי ההגדרות שלה מהנסיון הקודם שלך, שלא תגרור את הבעיות שנתקלת בהן אז.
...
מחקתי הכל לפני ההתקנה מחדש. אין לי כוונה לשנות שמות לכל התיקיות והקבצים. תוכנה כמו PLEX מזהה הכל בלי בעיה, אין סיבה ש-KODI לא תדע לעשות את זה.
לגבי תיקיית הסרטים, היא על HDD פנימי. אין לי NAS או אפילו HDD חיצוני.

yonyz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

מצאתי! EMBY THEATER עובד עם MADVR. חמש דקות של עבודה וזה עובד מצויין.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”