פריצה ל xbox360
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אתה צריך את פריצת ה XKEYb007 כתב:מחפש פריצה לxbox360
שתאפשר לי הרצת משחקים מורדים
וגם לשחק בLive בלי חשש שמיקרוספט יחסמו אותי אחרי כמה חודשים...
מכירים?
תודה רבה...
גם מאפשר משחקים מורדים על כונן קשיח, וגם אפשרות ל LIVE.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

נכון, עד כמה שידוע לי, לייב מחייב דיסק מקורי בפריצה הנ"ל.b007 כתב:Live רק עם דיסקים מקוריים?...
או זה, או שתעשה פריצת LT, כזו שמאפשרת דיסקים צרובים, כך תוכל לשחק בלייב עם דיסקים צרובים, רק תצטרך להקפיד לתקן אותם כראוי לפני הצריבה.
לא הבנתי איך LT עובד.gal-cohen כתב:נכון, עד כמה שידוע לי, לייב מחייב דיסק מקורי בפריצה הנ"ל.......
או זה, או שתעשה פריצת LT, כזו שמאפשרת דיסקים צרובים, כך תוכל לשחק בלייב עם דיסקים צרובים, רק תצטרך להקפיד לתקן אותם כראוי לפני הצריבה....
ואיך אפשר לשחק לייב בצרובים..?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

תכיר:b007 כתב:לא הבנתי איך LT עובד.......
ואיך אפשר לשחק לייב בצרובים..?...
www.google.com
www.youtube.com
שני החברים הללו יעזרו לך מאוד להבין איך זה עובד.
אתה יכול לשחק בלייב עם משחקים פרוצים בפריצות LT3 /LTU , XKEY או RGH עם רכיב דואל NAND (דימון וכדומה..)
ltu /lt3 פריצה תוכנתית , צורבים Firmware פרוץ על כונן הדיסקים , ובכך הוא יכול לקרוא משחקים פרוצים מדסקים בלבד, בצריבה נכונה ושימוש נכון אפשר לשחק בלייב עם משחק פרוץ בלי שמיקרוסופט יתפסו אותך ויתנו לך באן לליב ( הכוננים החדשים של האקס בוקס DL10N ו DG-16D5S דורשים החלפת PCB לכונן לPCB שניתן לפרוץ לLTU ) פריצה קצת ישנה ולא משתלמת אבל אמינה .
XKEY פריצה אשר מדמה לאקס בוקס כונן דיסקים וירטואלי ובכך מריצים את המשחקים מכונן קשיח חיצוני , הפריצה דומה מאוד בעיקרון ךLT החיסרון שלה שצריך לרכוש רכיב שהוא דיי יקר , בשימוש נכון אפשר לשחק בלייב עם משחק פרוץ בלי שמיקרוסופט יתפסו אותך ויתנו לך באן לליב .
RGH עם רכיב דואל NAND הפריצה המתקדמת ביותר , יוצרת לך מצב " פרוץ" ומצב מקורי לאקס בוקס בלחיצת כפתור שבמצב הפרוץ אפשר לשחק בכל המשקים והמודים האפשריים דרך כונן קשיח חיצוני או פנימי ומבטל את כל ההגנות האפשריות למכשיר
במצב המקורי אפשר לשחק במשחקים מקוריים בלבד בלייב ללא חשש כאילו המכשיר לא פרוץ בכלל.
בשילוב LTU/LT3 לפריצה זו הפריצה האולטימטיבית .
חיסרון דיי יקר
RGH לבד יתן לך פריצה מלאה למכשיר אך ללא יכולות לשחק בLIVE בכלל
ltu /lt3 פריצה תוכנתית , צורבים Firmware פרוץ על כונן הדיסקים , ובכך הוא יכול לקרוא משחקים פרוצים מדסקים בלבד, בצריבה נכונה ושימוש נכון אפשר לשחק בלייב עם משחק פרוץ בלי שמיקרוסופט יתפסו אותך ויתנו לך באן לליב ( הכוננים החדשים של האקס בוקס DL10N ו DG-16D5S דורשים החלפת PCB לכונן לPCB שניתן לפרוץ לLTU ) פריצה קצת ישנה ולא משתלמת אבל אמינה .
XKEY פריצה אשר מדמה לאקס בוקס כונן דיסקים וירטואלי ובכך מריצים את המשחקים מכונן קשיח חיצוני , הפריצה דומה מאוד בעיקרון ךLT החיסרון שלה שצריך לרכוש רכיב שהוא דיי יקר , בשימוש נכון אפשר לשחק בלייב עם משחק פרוץ בלי שמיקרוסופט יתפסו אותך ויתנו לך באן לליב .
RGH עם רכיב דואל NAND הפריצה המתקדמת ביותר , יוצרת לך מצב " פרוץ" ומצב מקורי לאקס בוקס בלחיצת כפתור שבמצב הפרוץ אפשר לשחק בכל המשקים והמודים האפשריים דרך כונן קשיח חיצוני או פנימי ומבטל את כל ההגנות האפשריות למכשיר
במצב המקורי אפשר לשחק במשחקים מקוריים בלבד בלייב ללא חשש כאילו המכשיר לא פרוץ בכלל.
בשילוב LTU/LT3 לפריצה זו הפריצה האולטימטיבית .
חיסרון דיי יקר
RGH לבד יתן לך פריצה מלאה למכשיר אך ללא יכולות לשחק בLIVE בכלל
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46444
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
b007,
למה לא לקנות את ה- One? כיום המשחקים החדשים ביותר לא יוצאים בכלל ל- 360.
למה לא לקנות את ה- One? כיום המשחקים החדשים ביותר לא יוצאים בכלל ל- 360.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46444
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
בוחרים קונסולה לפי המשחקים שלה ואחרי שבוחרים אותה, אם יש רצון לשחק בצורה מקוונת, עבור זה צריך לקנות מנוי ל- Live. מכיוון שרוב המשחקים החדשים לא יוצאים בכלל ל- 360 או יוצאים בצורה מנוונת (ראה לדוגמה Call of Duty: Black Ops III), הסיבה ההגיונית היחידה לקנות כיום 360 פרוץ זה מכיוון שלא רוצים לשלם על משחקים (אבל אז יוצא שמשחקים במשחקים ישנים).
בתור חסיד XBOX, לא ידעת את זה?
בתור חסיד XBOX, לא ידעת את זה?
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
יוצא היום שעבור משחקים חדשים ל-PS4 או לוואן משלמים במבצעים מחירים שפויים - בסביבות ה-40$ למשחק בן חודש, ובין 10-20 למשחקים קצת יותר ישנים. לא לשכוח שעם Live מקבלים גם ארבעה משחקים בחינם בכל חודש על הוואן (או שניים ל-PS4).
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
יש מבצעים שבועיים/חודשיים/בתקופות חגים ב-Xbox Live וב-PSN, או מבצעים על קודים דיגיטליים מאמזון, או שאפשר להשתמש באיביי. הרבה משחקים גדולים כמו טומב ריידר, היילו, Forza מגיעים בבאנדל עם הקונסולה ואנשים מעדיפים למכור אותם באיביי בזול יותר. חוץ מזה כשמדובר על ה-Xbox יש גם אפשרות (חוקית) לשתף את המשחקים עם חבר כך שהתשלום על משחקים נחתך בחצי למעשה.
בקיצור, המצב לא מדהים כמו בשוק ה-PC אבל המחירים יחסית שפויים, כבר נדיר שאני קונה משחקים ביותר מ-40 דולר גם אם זה ממש אחרי היציאה שלהם.
בקיצור, המצב לא מדהים כמו בשוק ה-PC אבל המחירים יחסית שפויים, כבר נדיר שאני קונה משחקים ביותר מ-40 דולר גם אם זה ממש אחרי היציאה שלהם.
·ziv_r כתב:בוחרים קונסולה לפי המשחקים שלה ואחרי שבוחרים אותה, אם יש רצון לשחק בצורה מקוונת, עבור זה צריך לקנות מנוי ל- Live. מכיוון שרוב המשחקים החדשים לא יוצאים בכלל ל- 360 או יוצאים בצורה מנוונת (ראה לדוגמה Call of Duty: Black Ops III), הסיבה ההגיונית היחידה לקנות כיום 360 פרוץ זה מכיוון שלא רוצים לשלם על משחקים (אבל אז יוצא שמשחקים במשחקים ישנים).
בתור חסיד XBOX, לא ידעת את זה?...
לי יש XBOX 360 ורכשתי לפני שבועיים FIFA 2016 (מקורי כמובן) ועובד פיקס עם ה-XBOX360.
COD BO3 גם מתאים לXBOX360 אבל רק ב-LIVE (בלי המשחק הרגיל) .
אני משער שלא כל המשחקים החדשים יתאימו ל360 אבל הרבה מסתכלים (ובצדק) על הצד הכלכלי .
חבל שהם לא נותנים תמיכה מלאה אחורה - במיוחד אחד כמוני שהשקיע לא מעט עבור כותרים מקוריים בלא מעט כסף.
זה מה שגורם בסוף לתוכן בלתי חוקי (צרוב וכו'..)
אם היו מוכרים את המשחקים הללו ב-50-100 ש"ח למשחק אז תופעת הפריצה והצריבה הייתה קטנה בצורה דרמתית עד לא קיימת.