עזרה לכיוון המערכת

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
moshebh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
שם מלא: moshebh
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אז ככה חיברתי את הרסיבר שקניתי מאמאזון ה yamaha rx-v679 חיברתי לסט רמקולים לוויניים של קליפש עשיתי כיול אוטומטי עם המיקרופון אבל משום מה לא מבסוט מהתוצאה... נשמע כאילו זה חלש מידיי ולא עוצמתי כמו שחשבתי... הסאב בכלל בקושי מורגש ולא דופק כמו שצריך וכמו שהייה ליפני עם רסיבר של אונקיו...
אחרי הכיול הגברתי את העוצמה של הרמקולים שנקבעו על ידי הכיול האוטומטי וגם העוצמה של הסאב שנקבעה ל - 10- db הגברתי ל 2+ db אבל עדיין לא מורגש וצשהו לא ניראה לי... אין לי כל כך ידע בכיוון נכון...
אשמח אם יש מישהו שגר באזור ויכול להגיש עזרה בכיוון נכון של המערכת. או לחלופין לתת עזרה טלפונית.
נ. ב- הזרמתי סרט דרך סטרימר של dune שבוודאות הקובץ עם שמע dts אבל משום מה הרסיבר לא מראה את סוג הקובץ המתנגן ולא מראה שהסרט הוא בקידוד dts.
מה שהייה לי לפני ברסיבר של אונקיו אם הייתי מנגן סרט עם dts ישר הייה קופץ לי ברסיבר פורמט dts. או דולבי דיגיטל או כל דבר אחר.. תלוי בסוג הקובץ שהייתי מנגן.
אבל עכשיו עם הימאהה אני לא יודע מה הוא מנגן והאם בכלל הוא מקבל את הקובץ כdts אשמח לעזרה

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7405
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #2 

גר באזור ? איזה אזור מאיפה אתה
Sony 1040
Monitor mass

moshebh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד