מלחמת הכוכבים - כרונולוגי או פרקים
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
@ohecht
·
הקישור....
ממליץ למי שלא ראה את הסרט לא לקרוא את ההסבר להמלצה לצפייה, כי התוכן שם מסביר את הסדר בצורה טובה למי שצפה ומכיר את הסיפור.
מי שלא צפה וייקרא את ההסבר, יחסף לספויילרים שבעצם מייתרים את ההמלצה.
·
הקישור....
ממליץ למי שלא ראה את הסרט לא לקרוא את ההסבר להמלצה לצפייה, כי התוכן שם מסביר את הסדר בצורה טובה למי שצפה ומכיר את הסיפור.
מי שלא צפה וייקרא את ההסבר, יחסף לספויילרים שבעצם מייתרים את ההמלצה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
לפני צפייה בפרק 7, עשיתי מרתון (נוסף) של ששת הסרטים. לי בתור אחד שצפה בהם כמה פעמים היה הגיוני להתחיל בחדשים ולהמשיך לישנים (כרונולוגי לפי התסריט, לא לפי סדר ההוצאה), אבל זו הייתה טעות רצינית לבת הזוג שלי שלא צפתה בהם מהסיבה הפשוטה - החדשים עושים ספויילר רציני לכמה תפניות חשובות בלילה שמתגלים בישנים.
אם לא צפית - אני מצטרף להמלצות לצפות לפי סדר הוצאה (הישנים ואח"כ החדשים).
אם לא צפית - אני מצטרף להמלצות לצפות לפי סדר הוצאה (הישנים ואח"כ החדשים).
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
@Chura
·
דווקא כאחד שחובב את הסידרה, יכול להעיד שבצפייה לפני כשנה, גם לא הצלחתי להבין איך זה הפך לכזה קאלט. יכול להיות זה עניין של פרספקטיבה על הסרט כילד והיום כקצת יותר בוגר.
·
דווקא כאחד שחובב את הסידרה, יכול להעיד שבצפייה לפני כשנה, גם לא הצלחתי להבין איך זה הפך לכזה קאלט. יכול להיות זה עניין של פרספקטיבה על הסרט כילד והיום כקצת יותר בוגר.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
·גם הישנים מספיילרים את החדשים. אשתי דווקא שמחה מאוד שהחדשים לא ספויילרו לה.Huber כתב:לפני צפייה בפרק 7, עשיתי מרתון (נוסף) של ששת הסרטים. לי בתור אחד שצפה בהם כמה פעמים היה הגיוני להתחיל בחדשים ולהמשיך לישנים (כרונולוגי לפי התסריט, לא לפי סדר ההוצאה), אבל זו הייתה טעות רצינית לבת הזוג שלי שלא צפתה בהם מהסיבה הפשוטה - החדשים עושים ספויילר רציני לכמה תפניות חשובות בלילה שמתגלים בישנים.
אם לא צפית - אני מצטרף להמלצות לצפות לפי סדר הוצאה (הישנים ואח"כ החדשים)....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שום סדר צפייה בסדרה הזו לא יהפוך אותה למשהו היסטרי, כך או כך הסרטים האלה ישארו מאד בינוניים בעיניי.
STAR WARS IS OVERRATED
לגיטימי לגמרי להינות מסרטים בינוניים או ירודים - אני יודע כי גם לי יש כמה כאלה. אבל לפחות אני מודע לכך שהם בינוניים ולא לוקח אותם ברצינות, מה שהרבה פאנים של STAR WARS מתקשים לעשות..
*סוגדי הסדרה נוטים להיות מאד רגישים לאימרות מהסוג שרשמתי. אז מראש - אם פגעתי ממישהו, אני מתנצל. סה"כ מביע את דעתי וממש לא רוצה לפתוח חזית עם אף אחד.
STAR WARS IS OVERRATED
לגיטימי לגמרי להינות מסרטים בינוניים או ירודים - אני יודע כי גם לי יש כמה כאלה. אבל לפחות אני מודע לכך שהם בינוניים ולא לוקח אותם ברצינות, מה שהרבה פאנים של STAR WARS מתקשים לעשות..
*סוגדי הסדרה נוטים להיות מאד רגישים לאימרות מהסוג שרשמתי. אז מראש - אם פגעתי ממישהו, אני מתנצל. סה"כ מביע את דעתי וממש לא רוצה לפתוח חזית עם אף אחד.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".