התנתקתי מיס, קבעו לי תאריך איסוף ממירים בעוד שבועיים... מנסיון של אחרים...

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
קומפוזיט פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

מתייעץ עם בעלי נסיון אמיתי בניתוק מיס.
כשהם אומרים שמרגע השיחה איתם הלקוח מפסיק לשלם, האם זה באמת קורה או שצריך לבקש אישור רשמי לעניין הזה?
כשהם קובעים תאריך איסוף כלכך רחוק ובמקביל במקום לסגור את הממירים הם פותחים את כל הערוצים לרווחה,האם זה במתכוון לנסות למכר אותך או את בני משפחתך עד שיגיע תאריך הניתוק ואז תתחרט?

קומפוזיט פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #2 

כנראה שאין הרבה אנשים עם נסיון ניתוק מיס, כנראה שזו חברה מעולה שאף אחד לא מתנתק ממנה או שמי שמנסה פשוט מעלימים אותו :D

בכל אופן אני מעדכן את מי שמעניין אותו, אתמול הממירים נחסמו ורק ערוץ אחד נשאר פתוח (ערוץ yes doco בממיר הmax total ובממיר הזאפר רק ערוץ החינוכית 23 פתוח :?). תאריך איסוף הממירים מתקרב, בנתיים אני עם סלקום tv.

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #3 

אצלי הפסקת התשלום היתה מיידית.
אחרי חודשיים גם החזירו לי את החלק היחסי בתשלום שהגיע לי בחזרה (כי שילמתי על חודש מלא והניתוק היה כמה ימים לפני כן)
בפועל ברגע שראיתי דרך האתר שלהם שהסטטוס שלי הוא שהערוצים מוחשכים והפסקת תשלום - אז ידעתי שאין בעיה

liad555
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 470
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

מי שמתנתק ואח"כ רוצה לחזור-קחו בחשבון שכל ההקלטות שנמצאות ביס מקס נמחקות ללא אפשרות לשיקום.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”