Apple - שירות מעולם אחר

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

לאחרונה עולים פה הרבה שרשורים על השירות המעולה (באמת) של אמזון, אבל מה שקרה לי היום עם Apple הוא חסר תקדים מבחינתי.

לפני כ10 שנים (!) קניתי ipod nano מדור ראשון. בזמנו זה היה מכשיר מהפכני, עם גלגלת שאיתה בוחרים שירים ואת העוצמה, שהגיע עם 4gb שנחשב המון לאותה תקופה.

הרבה מים זרמו מאז, ומן הסתם ה ipod מצא את עצמו רוב הזמן במגירה. לעיתים רחוקות עדין השתמשתי בו, כי היה כיף לרוץ איתו ואיכות השמע בו מעולה. בכל מקרה, כמו כל גאדג'ט הסוללה שלו לאט לאט נחלשה עד שהוא הגיע למצב שבקושי החזיק לי שעה-שעתיים.

חיפשתי בגוגל סוללה חליפית למכשיר, והתוצאה הראשונה הייתה מאתר אפל: iPod nano (1st generation) Replacement Program. מסתבר, שחלק מהמכשירים שיוצרו בתקופה הזו באו עם סוללה דפוקה שעלולה להישרף, ולכן אפל תומכים עד היום בהחלפת האייפוד באייפוד חדש. מן הסתם אייפוד מדור ראשון כבר לא קיים, ולכן מקבלים דגם מעודכן (דור 7).

הייתי מאוד ספקן לגבי זה, אך בדקתי באתר שלהם והסיריאל שלי עלה בגורל ה"בעיתיים" ולכן זכאי להחלפה.
בקיצור ולעניין, אשתי נמצאת כרגע בניו יורק ושלחה לי תמונה של האייפוד החדש שלי.

עם כל היחסי אהבה/שנאה שלי לאפל, על זה אני מסיר את הכובע :D

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #2 

לפחות תפרסם את הידיעה את האתר ממנו אפשר לבדוק את ה SERIAL אם הוא זכאי להחלפה או לא

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #3 

אני ביצעתי את ההחלפה הזו לפני כמה שנים
העם דורש..... כל מיני דברים

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

vic1234 כתב:לפחות תפרסם את הידיעה את האתר ממנו אפשר לבדוק את ה SERIAL אם הוא זכאי להחלפה או לא
...
https://supportform.apple.com/201110/

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #5 

שאפו (Y)