NVIDIA Shield
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אחד הדברים המענינים הוא היצרן.
עצם היותו יצרן של כרטיסי מסך יכול להבטיח איכות תמונה מצוינת.
השאלה איך הוא כסטרימר?
איך הוא מתפקד ברשת?
כתוביות? הפעלה?
מבין שהקודי על האנדרואיד הוא ללא פורמטים חדשים
עצם היותו יצרן של כרטיסי מסך יכול להבטיח איכות תמונה מצוינת.
השאלה איך הוא כסטרימר?
איך הוא מתפקד ברשת?
כתוביות? הפעלה?
מבין שהקודי על האנדרואיד הוא ללא פורמטים חדשים
העם דורש..... כל מיני דברים
איכות תמונה? הדבר שקובע את איכות התמונה זה המסך עצמו.
המכשיר יכול לכל היותר "לרנדר" את הוידאו מספיק מהר שלא תחווה "תקיעות" והסרט ירוץ חלק- ובשביל רזולוצית 1080 תהיה בטוח שגם פתרונות זולים בהרבה יעשו את העבודה, והיתרון כאמור הוא רק ברזולוציה כבדה כמו 4K- וזה כמובן דורש מסך עם רזולוציה כזו.
כסטרימר? כמו כל מכשיר אדנרואיד חזק עם קודי עליו. כתוביות זה פונקציה של התוכנה או ההרחבה שרצה עליו- שכמובן שרצות גם על מכשירי אנדרואיד אחרים.
הפורמטים החדשים שלא נתמכים באנדרואיד הם פורמטי אודיו חידישים, לגבי פורמטי וידאו חדישים הם נתמכים בהרבה מכשירים.
לכן לדעתי- אם יש לך תקציב וחשובים לך פורמטי אודיו חדשים- לרכוש מיני PC מבוסס חלונות כמו NUC או איגלובל.
אם השימושים שלך הם בסיסיים יותר- הזרמות ב1080, קודי, סאונד דיגטלי אבל לא בפורמט החדש, אז מכשירי אנדרואיד בסיסיים יותר יעשו את אותה עבודה בחצי מחיר.
ואם חשוב לך רק קודי- אז גם מכשירי OE יספיקו.
המכשיר יכול לכל היותר "לרנדר" את הוידאו מספיק מהר שלא תחווה "תקיעות" והסרט ירוץ חלק- ובשביל רזולוצית 1080 תהיה בטוח שגם פתרונות זולים בהרבה יעשו את העבודה, והיתרון כאמור הוא רק ברזולוציה כבדה כמו 4K- וזה כמובן דורש מסך עם רזולוציה כזו.
כסטרימר? כמו כל מכשיר אדנרואיד חזק עם קודי עליו. כתוביות זה פונקציה של התוכנה או ההרחבה שרצה עליו- שכמובן שרצות גם על מכשירי אנדרואיד אחרים.
הפורמטים החדשים שלא נתמכים באנדרואיד הם פורמטי אודיו חידישים, לגבי פורמטי וידאו חדישים הם נתמכים בהרבה מכשירים.
לכן לדעתי- אם יש לך תקציב וחשובים לך פורמטי אודיו חדשים- לרכוש מיני PC מבוסס חלונות כמו NUC או איגלובל.
אם השימושים שלך הם בסיסיים יותר- הזרמות ב1080, קודי, סאונד דיגטלי אבל לא בפורמט החדש, אז מכשירי אנדרואיד בסיסיים יותר יעשו את אותה עבודה בחצי מחיר.
ואם חשוב לך רק קודי- אז גם מכשירי OE יספיקו.
@idonoach
·
כבר יש תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=252852
Batnun
.
·
כבר יש תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=252852
Batnun
.
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
·כן. איכות תמונה.idonoach כתב:איכות תמונה? הדבר שקובע את איכות התמונה זה המסך עצמו.
ואם חשוב לך רק קודי- אז גם מכשירי OE יספיקו....
כבק ראינו סטרימרים שונים עם איכות תמונה עלובה
וכן, ענין הרינדור ל4K משמעותי
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
שמוליק,
קראתי לא מעט על הנדון - על פניו מכשיר AndroidTV מוצלח מאוד - תומך HDCP 2.2 (על אף שבעל HDMI 1.4 בלבד, זאת אומרת לא תהיה אפשרות לקבל 2160p60 ב-4:4:4 - מאמין שהמכשיר יעבור להורים שלך\לחדר הילדים עוד לפני שיהיו תכנים כאלו באמת) ותומך בפורמטי האודיו החדשים.
התמיכה בפורמטי האודיו החדשים היא ברמת מע' ההפעלה - nVidia חשפו API לעניין וכעת ממתינים למפתחים שיעשו בו שימוש (ראה דוגמה בלינק של Batnun).
עוד דבר חשוב זה שהמפתחים ערים מאוד לפידבקים מהמשתמשים.
להבנתי הם הכניסו גם תמיכה ב-1080p24 (יתכן שגם ב-23.976 ואז בכלל המצב מעולה) ושינוי קצב הרענון דרך ה-API - שים לב שהמון המון מכשירי AndroidTV לא מאפשרים עבודה ב-23/24hz וגם לא מאפשרים שינוי קצב הרענון באופן אוטומטי.
בקיצור מכשיר מוצלח עם פוטנציאל רציני להמשך.
קראתי לא מעט על הנדון - על פניו מכשיר AndroidTV מוצלח מאוד - תומך HDCP 2.2 (על אף שבעל HDMI 1.4 בלבד, זאת אומרת לא תהיה אפשרות לקבל 2160p60 ב-4:4:4 - מאמין שהמכשיר יעבור להורים שלך\לחדר הילדים עוד לפני שיהיו תכנים כאלו באמת) ותומך בפורמטי האודיו החדשים.
התמיכה בפורמטי האודיו החדשים היא ברמת מע' ההפעלה - nVidia חשפו API לעניין וכעת ממתינים למפתחים שיעשו בו שימוש (ראה דוגמה בלינק של Batnun).
להבנתי הם הכניסו גם תמיכה ב-1080p24 (יתכן שגם ב-23.976 ואז בכלל המצב מעולה) ושינוי קצב הרענון דרך ה-API - שים לב שהמון המון מכשירי AndroidTV לא מאפשרים עבודה ב-23/24hz וגם לא מאפשרים שינוי קצב הרענון באופן אוטומטי.
בקיצור מכשיר מוצלח עם פוטנציאל רציני להמשך.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
·MarioMan כתב:שמוליק,
בקיצור מכשיר מוצלח עם פוטנציאל רציני להמשך....
כנראה שלא קראת מספיק, כיוון ש-Nvidia Shield Android TV דווקא כן מגיע עם יציאת HDMI 2.0 - זה מצויין בבירור בפירוט הנתונים הטכניים:
http://shield.nvidia.com/android-tv
Batnun
.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
קודם כל, HDMI 2.0 מגיע גם עם צ'יפים 10.8gbps + HDCP 2.2 ולא בהכרח 18gbps - ראה דוגמה מקרני סוני 4K.
לעצם העניין - לא מצאתי פירוט לגבי רוחב הפס של הנדון, אך יתכן והתבלבלתי עם אחד המוצרים המתחרים דוגמת MiniX ואחיו.
לעצם העניין - לא מצאתי פירוט לגבי רוחב הפס של הנדון, אך יתכן והתבלבלתי עם אחד המוצרים המתחרים דוגמת MiniX ואחיו.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- PlayToBeat
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני אישית כן רוצה להשתמש כטלויזיה חיה לערוץ 2 10, סרטים באיכות FJD וכו... השאלה שלי, האם אחווה בעיות של buffing, שפתאום הכל רץ קדימה, פתאום מטושטש כמו שיש לי בסטרימר הנוכחי (אחד סיני שעלה 28 דולר)
·MarioMan כתב:קודם כל, HDMI 2.0 מגיע גם עם צ'יפים 10.8gbps + HDCP 2.2 ולא בהכרח 18gbps - ראה דוגמה מקרני סוני 4K.
לעצם העניין - לא מצאתי פירוט לגבי רוחב הפס של הנדון, אך יתכן והתבלבלתי עם אחד המוצרים המתחרים דוגמת MiniX ואחיו....
לא הזכרתי בשום מקום את רוחב הפס של ה-Nvidia Shield Android TV, אבל אני די בטוח שזה תקן HDMI 2.0 מלא.
צירפתי את הנתונים הטכניים של המכשיר וכן טבלת השוואה למכשירים נוספים.
.
יש לי את המכשיר חצי שנה - חחות דעת
רכשתי את המכשיר בארה"ב לפני חצי שנה.
אני מאד מרוצה ממנו. שרכשתי אותו הייתי מודע לעובדה שניתן לרכוש מיני מחשבים סינים למינם במחירים זולים משמעותית אבל עדיין החלטתי להשקיע בו.
יש לי שני שימושים עיקריים :
1. קודי - 60% מהזמן, עובד בצורה פנטסטית מהיר ללא תקיעות.
השלט המקורי - לטעמי מדהים, קטן דקיק עם 3 כפתורים ששולטים על כל הפונקציות.
2. משחקים 40% מהזמן - יש לי שני בנים ואקס בוקס אחד בבית, לפני חודש גיליתי שקיים שירות של NVIDIA של הזרמת משחקים דרך הרשת, הייתי מאד סקפטי אבל לאחר עוד ריב על האקס בוקס ניסיתי את השירות (9 פאונד לחודש כאשר 3 חודשים ראשונים ללא תשלום - ניסיון).
להפתעתי זה עובד מצויין, הבן שלי משחק בכל משחקי האקסבוקס של לגו, וזה זז חלק והוא מרוצה עד השמיים.
וכמובן בנוסף משחקי אנדרואיד למינהם שעובדים נהדר, אבל זה לא הפתיע אותי.
לסיכום החוויה שלי היא נהדרת - לא נרשמו בעיות מיוחדות.
יש לציין שהמכשיר מחובר קווית ולא אלחוטית, והוא מחובר לטלוויזה HD בלבד, כלומר לא בדקתי פורמטי אודיו מתקדמים או 4K .
אני מאד מרוצה ממנו. שרכשתי אותו הייתי מודע לעובדה שניתן לרכוש מיני מחשבים סינים למינם במחירים זולים משמעותית אבל עדיין החלטתי להשקיע בו.
יש לי שני שימושים עיקריים :
1. קודי - 60% מהזמן, עובד בצורה פנטסטית מהיר ללא תקיעות.
השלט המקורי - לטעמי מדהים, קטן דקיק עם 3 כפתורים ששולטים על כל הפונקציות.
2. משחקים 40% מהזמן - יש לי שני בנים ואקס בוקס אחד בבית, לפני חודש גיליתי שקיים שירות של NVIDIA של הזרמת משחקים דרך הרשת, הייתי מאד סקפטי אבל לאחר עוד ריב על האקס בוקס ניסיתי את השירות (9 פאונד לחודש כאשר 3 חודשים ראשונים ללא תשלום - ניסיון).
להפתעתי זה עובד מצויין, הבן שלי משחק בכל משחקי האקסבוקס של לגו, וזה זז חלק והוא מרוצה עד השמיים.
וכמובן בנוסף משחקי אנדרואיד למינהם שעובדים נהדר, אבל זה לא הפתיע אותי.
לסיכום החוויה שלי היא נהדרת - לא נרשמו בעיות מיוחדות.
יש לציין שהמכשיר מחובר קווית ולא אלחוטית, והוא מחובר לטלוויזה HD בלבד, כלומר לא בדקתי פורמטי אודיו מתקדמים או 4K .
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73338
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
יש לי את המכשיר כשבועיים בערך...
סך הכל מכשיר נחמד מאד..
שכולל בתוכו שילוב של כמה תכונות מעניינות...
ניתן לראות נטפליקס ואמזון ב4K וHDR
ניתן להתקין קודי - שעובד יפה מאד...
ניתן לשחק בו בהרבה משחקים - הוא לא ברמה של אקס בוקס או PS4 - אבל לגיימר המזדמן בהחלט נחמד
המכשיר לא חף מבאגים קטנים - כמו תקיעות קטנות פה ושם - וגמגום במשחקים מדי פעם...אבל יוצאים עדכונים שמטפלים ברוב הדברים...
סך הכל ביחס לעלות - זה מכשיר שנותן הרבה...
אני סך הכל די נהנה ממנו וגם הילד...
סך הכל מכשיר נחמד מאד..
שכולל בתוכו שילוב של כמה תכונות מעניינות...
ניתן לראות נטפליקס ואמזון ב4K וHDR
ניתן להתקין קודי - שעובד יפה מאד...
ניתן לשחק בו בהרבה משחקים - הוא לא ברמה של אקס בוקס או PS4 - אבל לגיימר המזדמן בהחלט נחמד
המכשיר לא חף מבאגים קטנים - כמו תקיעות קטנות פה ושם - וגמגום במשחקים מדי פעם...אבל יוצאים עדכונים שמטפלים ברוב הדברים...
סך הכל ביחס לעלות - זה מכשיר שנותן הרבה...
אני סך הכל די נהנה ממנו וגם הילד...