NVIDIA Shield

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
sam22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #1 

מישהו ניסה / התנסה
יכול לספר חוויות / רשמים?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B015 ... ROKL5A1OLE

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #2 

מוצר מעולה אבל המחיר יקר מאוד.
רלוונטי רק אם גיימינג באנדרואיד מדבר אליך מאוד.

אם לא, יש מספיק פתרונות אחרים לחלונות\אנדרואיד זולים יותר, שגם מספקים 4K

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #3 

מניסיוני:
מכונת קודי 4k מצויינת.
לכל השאר (כולל גיימינג) - מוצר גרוע.

sam22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #4 

אחד הדברים המענינים הוא היצרן.
עצם היותו יצרן של כרטיסי מסך יכול להבטיח איכות תמונה מצוינת.

השאלה איך הוא כסטרימר?
איך הוא מתפקד ברשת?
כתוביות? הפעלה?

מבין שהקודי על האנדרואיד הוא ללא פורמטים חדשים
העם דורש..... כל מיני דברים

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #5 

איכות תמונה? הדבר שקובע את איכות התמונה זה המסך עצמו.
המכשיר יכול לכל היותר "לרנדר" את הוידאו מספיק מהר שלא תחווה "תקיעות" והסרט ירוץ חלק- ובשביל רזולוצית 1080 תהיה בטוח שגם פתרונות זולים בהרבה יעשו את העבודה, והיתרון כאמור הוא רק ברזולוציה כבדה כמו 4K- וזה כמובן דורש מסך עם רזולוציה כזו.

כסטרימר? כמו כל מכשיר אדנרואיד חזק עם קודי עליו. כתוביות זה פונקציה של התוכנה או ההרחבה שרצה עליו- שכמובן שרצות גם על מכשירי אנדרואיד אחרים.

הפורמטים החדשים שלא נתמכים באנדרואיד הם פורמטי אודיו חידישים, לגבי פורמטי וידאו חדישים הם נתמכים בהרבה מכשירים.

לכן לדעתי- אם יש לך תקציב וחשובים לך פורמטי אודיו חדשים- לרכוש מיני PC מבוסס חלונות כמו NUC או איגלובל.

אם השימושים שלך הם בסיסיים יותר- הזרמות ב1080, קודי, סאונד דיגטלי אבל לא בפורמט החדש, אז מכשירי אנדרואיד בסיסיים יותר יעשו את אותה עבודה בחצי מחיר.

ואם חשוב לך רק קודי- אז גם מכשירי OE יספיקו.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3626
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #6 

@idonoach
·

כבר יש תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים:

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=252852

Batnun

.

sam22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #7 

idonoach כתב:איכות תמונה? הדבר שקובע את איכות התמונה זה המסך עצמו.
המכשיר יכול לכל היותר "לרנדר" את הוידאו מספיק מהר שלא תחווה "תקיעות" והסרט ירוץ חלק- ובשביל רזולוצית 1080 תהיה בטוח שגם פתרונות זולים בהרבה יעשו את העבודה, והיתרון כאמור הוא רק ברזולוציה כבדה כמו 4K- וזה כמובן דורש מסך עם רזולוציה כזו.

כסטרימר? כמו כל מכשיר אדנרואיד חזק עם קודי עליו. כתוביות זה פונקציה של התוכנה או ההרחבה שרצה עליו- שכמובן שרצות גם על מכשירי אנדרואיד אחרים.

הפורמטים החדשים שלא נתמכים באנדרואיד הם פורמטי אודיו חידישים, לגבי פורמטי וידאו חדישים הם נתמכים בהרבה מכשירים.

לכן לדעתי- אם יש לך תקציב וחשובים לך פורמטי אודיו חדשים- לרכוש מיני PC מבוסס חלונות כמו NUC או איגלובל.

אם השימושים שלך הם בסיסיים יותר- הזרמות ב1080, קודי, סאונד דיגטלי אבל לא בפורמט החדש, אז מכשירי אנדרואיד בסיסיים יותר יעשו את אותה עבודה בחצי מחיר.

ואם חשוב לך רק קודי- אז גם מכשירי OE יספיקו.
...
·כן. איכות תמונה.
כבק ראינו סטרימרים שונים עם איכות תמונה עלובה
וכן, ענין הרינדור ל4K משמעותי

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #8 

שמוליק,

קראתי לא מעט על הנדון - על פניו מכשיר AndroidTV מוצלח מאוד - תומך HDCP 2.2 (על אף שבעל HDMI 1.4 בלבד, זאת אומרת לא תהיה אפשרות לקבל 2160p60 ב-4:4:4 - מאמין שהמכשיר יעבור להורים שלך\לחדר הילדים עוד לפני שיהיו תכנים כאלו באמת) ותומך בפורמטי האודיו החדשים.

התמיכה בפורמטי האודיו החדשים היא ברמת מע' ההפעלה - nVidia חשפו API לעניין וכעת ממתינים למפתחים שיעשו בו שימוש (ראה דוגמה בלינק של Batnun).

עוד דבר חשוב זה שהמפתחים ערים מאוד לפידבקים מהמשתמשים.

להבנתי הם הכניסו גם תמיכה ב-1080p24 (יתכן שגם ב-23.976 ואז בכלל המצב מעולה) ושינוי קצב הרענון דרך ה-API - שים לב שהמון המון מכשירי AndroidTV לא מאפשרים עבודה ב-23/24hz וגם לא מאפשרים שינוי קצב הרענון באופן אוטומטי.

בקיצור מכשיר מוצלח עם פוטנציאל רציני להמשך.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

MarioMan כתב:שמוליק,

קראתי לא מעט על הנדון - על פניו מכשיר AndroidTV מוצלח מאוד - תומך HDCP 2.2 (על אף שבעל HDMI 1.4 בלבד, זאת אומרת לא תהיה אפשרות לקבל 2160p60 ב-4:4:4 - מאמין שהמכשיר יעבור להורים שלך\לחדר הילדים עוד לפני שיהיו תכנים כאלו באמת) ותומך בפורמטי האודיו החדשים.

התמיכה בפורמטי האודיו החדשים היא ברמת מע' ההפעלה - nVidia חשפו API לעניין וכעת ממתינים למפתחים שיעשו בו שימוש (ראה דוגמה בלינק של Batnun).

עוד דבר חשוב זה שהמפתחים ערים מאוד לפידבקים מהמשתמשים.

להבנתי הם הכניסו גם תמיכה ב-1080p24 (יתכן שגם ב-23.976 ואז בכלל המצב מעולה) ושינוי קצב הרענון דרך ה-API - שים לב שהמון המון מכשירי AndroidTV לא מאפשרים עבודה ב-23/24hz וגם לא מאפשרים שינוי קצב הרענון באופן אוטומטי.

בקיצור מכשיר מוצלח עם פוטנציאל רציני להמשך.
...
·

כנראה שלא קראת מספיק, כיוון ש-Nvidia Shield Android TV דווקא כן מגיע עם יציאת HDMI 2.0 - זה מצויין בבירור בפירוט הנתונים הטכניים:

http://shield.nvidia.com/android-tv

Batnun

.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #10 

קודם כל, HDMI 2.0 מגיע גם עם צ'יפים 10.8gbps + HDCP 2.2 ולא בהכרח 18gbps - ראה דוגמה מקרני סוני 4K.

לעצם העניין - לא מצאתי פירוט לגבי רוחב הפס של הנדון, אך יתכן והתבלבלתי עם אחד המוצרים המתחרים דוגמת MiniX ואחיו.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

PlayToBeat
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

אני אישית כן רוצה להשתמש כטלויזיה חיה לערוץ 2 10, סרטים באיכות FJD וכו... השאלה שלי, האם אחווה בעיות של buffing, שפתאום הכל רץ קדימה, פתאום מטושטש כמו שיש לי בסטרימר הנוכחי (אחד סיני שעלה 28 דולר)

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

MarioMan כתב:קודם כל, HDMI 2.0 מגיע גם עם צ'יפים 10.8gbps + HDCP 2.2 ולא בהכרח 18gbps - ראה דוגמה מקרני סוני 4K.

לעצם העניין - לא מצאתי פירוט לגבי רוחב הפס של הנדון, אך יתכן והתבלבלתי עם אחד המוצרים המתחרים דוגמת MiniX ואחיו.
...
·

לא הזכרתי בשום מקום את רוחב הפס של ה-Nvidia Shield Android TV, אבל אני די בטוח שזה תקן HDMI 2.0 מלא.

צירפתי את הנתונים הטכניים של המכשיר וכן טבלת השוואה למכשירים נוספים.

.

nirkarpik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

יש לי את המכשיר חצי שנה - חחות דעת

שליחה #13 

רכשתי את המכשיר בארה"ב לפני חצי שנה.

אני מאד מרוצה ממנו. שרכשתי אותו הייתי מודע לעובדה שניתן לרכוש מיני מחשבים סינים למינם במחירים זולים משמעותית אבל עדיין החלטתי להשקיע בו.

יש לי שני שימושים עיקריים :

1. קודי - 60% מהזמן, עובד בצורה פנטסטית מהיר ללא תקיעות.
השלט המקורי - לטעמי מדהים, קטן דקיק עם 3 כפתורים ששולטים על כל הפונקציות.
2. משחקים 40% מהזמן - יש לי שני בנים ואקס בוקס אחד בבית, לפני חודש גיליתי שקיים שירות של NVIDIA של הזרמת משחקים דרך הרשת, הייתי מאד סקפטי אבל לאחר עוד ריב על האקס בוקס ניסיתי את השירות (9 פאונד לחודש כאשר 3 חודשים ראשונים ללא תשלום - ניסיון).
להפתעתי זה עובד מצויין, הבן שלי משחק בכל משחקי האקסבוקס של לגו, וזה זז חלק והוא מרוצה עד השמיים.
וכמובן בנוסף משחקי אנדרואיד למינהם שעובדים נהדר, אבל זה לא הפתיע אותי.

לסיכום החוויה שלי היא נהדרת - לא נרשמו בעיות מיוחדות.
יש לציין שהמכשיר מחובר קווית ולא אלחוטית, והוא מחובר לטלוויזה HD בלבד, כלומר לא בדקתי פורמטי אודיו מתקדמים או 4K .

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73338
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #14 

bar333
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #15 

יש לי את המכשיר כשבועיים בערך...
סך הכל מכשיר נחמד מאד..
שכולל בתוכו שילוב של כמה תכונות מעניינות...
ניתן לראות נטפליקס ואמזון ב4K וHDR
ניתן להתקין קודי - שעובד יפה מאד...
ניתן לשחק בו בהרבה משחקים - הוא לא ברמה של אקס בוקס או PS4 - אבל לגיימר המזדמן בהחלט נחמד
המכשיר לא חף מבאגים קטנים - כמו תקיעות קטנות פה ושם - וגמגום במשחקים מדי פעם...אבל יוצאים עדכונים שמטפלים ברוב הדברים...
סך הכל ביחס לעלות - זה מכשיר שנותן הרבה...
אני סך הכל די נהנה ממנו וגם הילד...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”