benny123 כתב:סיקור נרחב אבל זלזול בקוראים בכך שהפנית למדריך מפורום לא מוכר לגבי ישראלייב כאשר יש פה מדריך בלעדי בפורום שלנו הרשמי... לא מובן ולא ברור מאיזו סיבה.. כמו כן אנרכי נחשב תוסף? במקרה הטוב קובץ פלייליסט שניתן להטעין ב-playlistloader...
מעבר לכך אי אפשר לקחת את הדברים שנרשמו לגבי ישראלייב ברצינות כאשר אתה יושב בסינגפור ומנסה דרך VPN/פרוקסי ואחרים לצפות בתכנים מישראל.. ברור שיהיה לך ביפור (בכלל נס שאתה מצליח לצפות אכשהו).
אם אתה רוצה לבדוק את דבריי תעשה פינגים לאתרים מהם לקוחים הערוצים מישראל ותראה כמה פינג אתה מקבל מסינגפור בלי פרוקסי ובלי כלום ותבין את כוונתי.
תתחדש
...
·אוקיי. אז קודם כל תרגיע. אני לא מזלזל באף אחד. חיפשתי מדריך בגוגל ומצאתי מה שמצאתי. תתפלא אבל לא חייבים להפנות לאתר שבו מופיעה הכתבה בכל מקום ומקום. אבל אתה מוזמן לתת לי את הלינק ואשמח להחליף.
דבר שני - זה האינטרנט - ואני מצליח להגיע למקורות וידאו איכותיים גם כאשר הם נמצאים אלפי קילומטרים ממני. אגב, לא מעט אנשים חווים אגירה גם כשהם יושבים בבית בישראל ומחוברים ב-100 מגה אמיתי - ל-ISRAELIVE ומקורות ישראלים אחרים.
אני חושב שזה יותר פונקציה של איכות המקורות והעומס עליהם שמשפיעה (לרעה או לטובה) על איכות הצפייה. אבל התבקשתי לכלול חווית צפייה במקורות פופולריים וזה מה שנתתי.