שרשור תגובות: Minix Neo U1 ועכבר אוויר Neo A2 Lite

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
mulderfox פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

למאמר: Minix Neo U1 ועכבר אוויר Neo A2 Lite

תמונה

Neo U1 מבית מיניקס הוא המכשיר החדיש והמתקדם ביותר מהחברה המובילה בשוק קופסאות הקודי. הוא מבוסס על ערכת השבבים שיורשת את S805 הזול, אך הוא מכוון להתחרות במכשירים מבוססים על Amlogic S812 ו-Rockchip RK3368 – בעיקר תודות לדבר אחד: התמיכה בקידודי וידאו ב-10 ביט צבע.

m3csl
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 901
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

אחלה מאמר, אבל לא הבנתי משהו, ציינת בסוף הכתבה "הכתבה היא גרסה מתורגמת של הכתבה המקורית באנגלית כאן באתר Drops Of Wisdom"
בכתבה המקורית באנגלית אין אזכור לקודי ולא להרחבות הישראליות. כמו כן ציינת שהבדיקה נעשתה בסינגפור.
מה ??
It's Five O'Clock Somewhere

mulderfox פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #3 

m3csl כתב:אחלה מאמר, אבל לא הבנתי משהו, ציינת בסוף הכתבה "הכתבה היא גרסה מתורגמת של הכתבה המקורית באנגלית כאן באתר Drops Of Wisdom"
בכתבה המקורית באנגלית אין אזכור לקודי ולא להרחבות הישראליות. כמו כן ציינת שהבדיקה נעשתה בסינגפור.
מה ??
...
נכון. אני מתגורר בסינגפור, ונושא ההרחבות נוסף לבקשת העורך.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6112
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #4 

סיקור נרחב אבל זלזול בקוראים בכך שהפנית למדריך מפורום לא מוכר לגבי ישראלייב כאשר יש פה מדריך בלעדי בפורום שלנו הרשמי... לא מובן ולא ברור מאיזו סיבה.. כמו כן אנרכי נחשב תוסף? במקרה הטוב קובץ פלייליסט שניתן להטעין ב-playlistloader...
מעבר לכך אי אפשר לקחת את הדברים שנרשמו לגבי ישראלייב ברצינות כאשר אתה יושב בסינגפור ומנסה דרך VPN/פרוקסי ואחרים לצפות בתכנים מישראל.. ברור שיהיה לך ביפור (בכלל נס שאתה מצליח לצפות אכשהו).
אם אתה רוצה לבדוק את דבריי תעשה פינגים לאתרים מהם לקוחים הערוצים מישראל ותראה כמה פינג אתה מקבל מסינגפור בלי פרוקסי ובלי כלום ותבין את כוונתי.

תתחדש

mulderfox פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #5 

benny123 כתב:סיקור נרחב אבל זלזול בקוראים בכך שהפנית למדריך מפורום לא מוכר לגבי ישראלייב כאשר יש פה מדריך בלעדי בפורום שלנו הרשמי... לא מובן ולא ברור מאיזו סיבה.. כמו כן אנרכי נחשב תוסף? במקרה הטוב קובץ פלייליסט שניתן להטעין ב-playlistloader...
מעבר לכך אי אפשר לקחת את הדברים שנרשמו לגבי ישראלייב ברצינות כאשר אתה יושב בסינגפור ומנסה דרך VPN/פרוקסי ואחרים לצפות בתכנים מישראל.. ברור שיהיה לך ביפור (בכלל נס שאתה מצליח לצפות אכשהו).
אם אתה רוצה לבדוק את דבריי תעשה פינגים לאתרים מהם לקוחים הערוצים מישראל ותראה כמה פינג אתה מקבל מסינגפור בלי פרוקסי ובלי כלום ותבין את כוונתי.

תתחדש
...
·אוקיי. אז קודם כל תרגיע. אני לא מזלזל באף אחד. חיפשתי מדריך בגוגל ומצאתי מה שמצאתי. תתפלא אבל לא חייבים להפנות לאתר שבו מופיעה הכתבה בכל מקום ומקום. אבל אתה מוזמן לתת לי את הלינק ואשמח להחליף.
דבר שני - זה האינטרנט - ואני מצליח להגיע למקורות וידאו איכותיים גם כאשר הם נמצאים אלפי קילומטרים ממני. אגב, לא מעט אנשים חווים אגירה גם כשהם יושבים בבית בישראל ומחוברים ב-100 מגה אמיתי - ל-ISRAELIVE ומקורות ישראלים אחרים.
אני חושב שזה יותר פונקציה של איכות המקורות והעומס עליהם שמשפיעה (לרעה או לטובה) על איכות הצפייה. אבל התבקשתי לכלול חווית צפייה במקורות פופולריים וזה מה שנתתי.
Drops of Wisdom
http://www.eyalo.com

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6112
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #6 

mulderfox אני מאוד רגוע, פשוט משעשע לראות משתמש עם פחות ממאה הודעות שחושב שהוא יודע הכל כי הוא חי בסינגפור.
אז אגלה לך סוד - הערוצים הישראלים מגיעים ישירות מאתרי הזכייניות (לפחות אצלי) ומשדרות חלק ללא הפסקה אולי ערוץ 1 סובל ממעט ביפור לא מעבר.
ברור שנקודת השקפתך מעט שונה (לא משנה לי למה) - אני צריך להביא לך לינק למדריך הרשמי? מוזר כי אותו הלינק מופיע במדריך שאתה הבאת כאופצייה לעזרה בלבד... אולי לא קראת מה הבאת מלכתחילה אבל אני לא בא אלייך בטענות אלא מקווה שתבין את גודל טעותך ואחת כמה וכמה שתדע לתת עדיפות לחומרים שמגיעים מהבית (הפורום שנתן במה לסיקור שלך מלכתחילה) על פני מדריכים כאלו או אחרים שרצים בקבוצות בפייסבוק או שמצאת מגוגל.

mulderfox פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #7 

benny123 כתב:mulderfox אני מאוד רגוע, פשוט משעשע לראות משתמש עם פחות ממאה הודעות שחושב שהוא יודע הכל כי הוא חי בסינגפור.
אז אגלה לך סוד - הערוצים הישראלים מגיעים ישירות מאתרי הזכייניות (לפחות אצלי) ומשדרות חלק ללא הפסקה אולי ערוץ 1 סובל ממעט ביפור לא מעבר.
ברור שנקודת השקפתך מעט שונה (לא משנה לי למה) - אני צריך להביא לך לינק למדריך הרשמי? מוזר כי אותו הלינק מופיע במדריך שאתה הבאת כאופצייה לעזרה בלבד... אולי לא קראת מה הבאת מלכתחילה אבל אני לא בא אלייך בטענות אלא מקווה שתבין את גודל טעותך ואחת כמה וכמה שתדע לתת עדיפות לחומרים שמגיעים מהבית (הפורום שנתן במה לסיקור שלך מלכתחילה) על פני מדריכים כאלו או אחרים שרצים בקבוצות בפייסבוק או שמצאת מגוגל.
...
·לא הכול.. רק הרוב ;) ואם קשה לך, אז לא משנה.

ArkP
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

איזה upload יא אללה

שליחה #8 

כמה עולה לך תשתית של 200 מגה סימטרי?
מה לגבי תשלום לספק?

mulderfox פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

Re: איזה upload יא אללה

שליחה #9 

ArkP כתב:כמה עולה לך תשתית של 200 מגה סימטרי?
מה לגבי תשלום לספק?
...
·אין תשלום נפרד. כרגע חבילה מינימלית עבור פייבר היא 300 מגה ב-50 דולר סינגפורי שזה כ-150 ₪

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #10 

מה הטעם לשים גראפים שלא ניתן להבין מהם כלום בגלל הרזולוציה הגרועה? כבר היה הרבה יותר פשוט לשים קישור למאמר המקורי.

למי שרוצה יותר אינפורמציה:

https://www.avforums.com/review/minix-n ... view.12167

mulderfox פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #11 

Sexter כתב:מה הטעם לשים גראפים שלא ניתן להבין מהם כלום בגלל הרזולוציה הגרועה? כבר היה הרבה יותר פשוט לשים קישור למאמר המקורי.

למי שרוצה יותר אינפורמציה:

https://www.avforums.com/review/minix-n ... view.12167
...
·בבקשה:
Http://www.eyalo.com/1202/minix-neo-u1-review
אגב, אותו לינק נמצא בתחתית/סיום הכתבה.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #12 

אני מבין שזה למעשה אתר שלך? ולא ממש הבנתי איך ביצועי אנטוטו של ה X8H הישן טובים יותר מה U1?

תודה

mulderfox פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #13 

Sexter כתב:אני מבין שזה למעשה אתר שלך? ולא ממש הבנתי איך ביצועי אנטוטו של ה X8H הישן טובים יותר מה U1?

תודה
...
·כן. הביצועים של x8h טובים יותר מפני שזו ערכת שבבים (s802-h) המיועדת לשוק הביניים. ה-s905 הוא דור חדש, אבל הוא גם היורש של s805, שמיועד לשוק התקציבי/זול ומציע ביצועים צנועים יותר בתחומים של אפליקציות ותלת מימד.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”