לצפות בסרטים בתרגום עברית

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן יש לי אקס בוקס one ופתחתי לו משתמש אמריקאי כי זה הכי טוב מן הסתם והכי זול לקניית המשחקים דרך החנות באקס בוקס...עכשיו שמתי לב לפני כמה ימים שיש אפשרות לקנות סרטים וסדרות גם באופן דיגיטלי דרך התוכנה movies & tv באותו אופן שאני קונה את המשחקים...אבל הבעיה היא שאיך עושים שיהיה לזה כתוביות בעברית?...כי יש רק באנגלית...זה לא כזה בעיה מבחינתי כי אני יודע לדבר ולקרוא ולהבין באנגלית אבל בכל זאת האם יש אפשרות של עברית גם?...אשמח למי שיעזור לי תודה

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #2 

אין אפשרות. לדעתי זה גם לא רלוונטי בחנות הישראלית (ממש כמו נטפליקס/אמזון/HBO וכו'). אם אתה בסדר עם כתוביות באנגלית אתה פחות או יותר מסודר. מה שכן תעשה השוואת מחירים מול שירות כמו Vudu אם אתה רוצה להשכיר סרט משם..

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

IASDA כתב:אין אפשרות. לדעתי זה גם לא רלוונטי בחנות הישראלית (ממש כמו נטפליקס/אמזון/HBO וכו'). אם אתה בסדר עם כתוביות באנגלית אתה פחות או יותר מסודר. מה שכן תעשה השוואת מחירים מול שירות כמו Vudu אם אתה רוצה להשכיר סרט משם..
...

כן אני באמת ניסיתי לבדוק ולשנות את הארץ לישראל ועל ידי כך שהמשתמש יהפוך לישראלי וזה עדיין מראה באנגלית את הכתוביות משום שניתן לשנות רק את הארץ אבל בבחירת שפות אין שם עברית...אולי זה בגלל זה?

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

מעולם לא ניסיתי להשכיר סרט מהחנות של מיקרוסופט אבל הכוונה שלי היא שלדעתי השירות לא מיועד לארץ ולכן לא תמצא שם עברית. הייתי ממליץ לך להישאר עם המשתמש האמריקאי בכל מקרה, במיוחד עכשיו כשהתחילו הסיילים של קריסמס.

אגב, מה הגיימרטאג? אני תמיד שמח להוסיף שחקנים, חבל שאין קבוצת פייסבוק ישראלית למשתמשי וואן. כלומר, יש, אבל היא די בדיחה.

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

IASDA כתב:מעולם לא ניסיתי להשכיר סרט מהחנות של מיקרוסופט אבל הכוונה שלי היא שלדעתי השירות לא מיועד לארץ ולכן לא תמצא שם עברית. הייתי ממליץ לך להישאר עם המשתמש האמריקאי בכל מקרה, במיוחד עכשיו כשהתחילו הסיילים של קריסמס.

אגב, מה הגיימרטאג? אני תמיד שמח להוסיף שחקנים, חבל שאין קבוצת פייסבוק ישראלית למשתמשי וואן. כלומר, יש, אבל היא די בדיחה.
...

שלחתי את הגיימרטאג בפרטי אחי...ועוד שאלה אם אפשר, הריי ראיתי שיש באפשרויות ב system לבחור בארץ גם ישראל אז זה לא אמור לשנות לשפה עברית?...כי ניסיתי וזה לא נתן כי בכל זאת את הארץ ניתן לשנות אבל בשפות שם אין אפשרות לעברית...הכוונה שגם אם אני משנה לישראל אז בשפות זה נותן לי לבחור כל שפה אחרת חוץ מעברית כי אין אותה פשוט...זה קשור לזה לדעתך?

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

היי, אוסיף אותך עוד מעט.

צריך להבדיל בין כמה אפשרויות - הבחירה בחנות האמריקאית/ישראלית, הבחירה באפשרויות השפה וכו'. אין עברית כרגע בתור שפת ממשק. יש משחק אחד בעברית ובדיבוב מלא שהוא Forza 6, ואני מניח שיגיעו עוד משחקים מתורגמים ושבשנה-שנתיים הקרובות גם יתרגמו את המערכת, אבל זה סתם ניחוש.

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

IASDA כתב:היי, אוסיף אותך עוד מעט.

צריך להבדיל בין כמה אפשרויות - הבחירה בחנות האמריקאית/ישראלית, הבחירה באפשרויות השפה וכו'. אין עברית כרגע בתור שפת ממשק. יש משחק אחד בעברית ובדיבוב מלא שהוא Forza 6, ואני מניח שיגיעו עוד משחקים מתורגמים ושבשנה-שנתיים הקרובות גם יתרגמו את המערכת, אבל זה סתם ניחוש.
...
כן אה...טוב אז מה שנותר זה לחכות...תודה על העזרה גבר :)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”