שלום,
אני עובר דירה עם הילדים, ומפנק את עצמי במסך חדש.
אני לא מבין יותר מדי, ולכן מחפש המלצה.
עד היום, נהנינו מאד מטלוויזיה של LG, כבר בת 5, 42", תלת מימד אקטיבי, smart בסיסי מאד.
אני מפרט מה יש לי ומה הייתי רוצה:
מרחק צפייה: 5 מ'
שימוש עיקרי במסך: גיימינג - ps4 ו-xbox1. צפיה בסרטים בסטרימר
תקציב - עד 5,000 ש"ח.
גודל מסך מינימלי: 49"
הייתי מאד רוצה 4K
4 כניסות hdmi
תלת-מימד יכול להיות נחמד (השתמשתי מדי פעם במשחקים), אבל לא חובה.
מוצר אמין ויציב לאורך זמן
בגלל שיש לי ילדים, ואני לא מתכוון להתחבר ל'הוט' או 'יס' - הממיר המובנה של סלקום tv במסכים של LG נשמע לי מפתה.
אשמח להמלצות.
תודה,
זאב
בקשה להמלצה על טלוויזיה
50" מ-5 מטר זה קטן מאוד. כדאי הרבה יותר גדול, אבל התקציב מגביל. מה היה מרחק הצפיה בעבר?
אי אפשר להבחין ב-4K ממרחק כזה (בשילוב גודל המסך, לא שיש מסכים גדולים מספיק כדי לבהחין בהם ב-4K מ-5 מטר).
מספר כניסות HDMI לא צריך להיות שיקול מהותי כי אפשר להוסיף ע"י מפצל או רסיבר, אבל בכל מקרה נראה לי שרוב המסכים מדגמי הביניים ומעלה מגיעים לפחות עם 3.
כדאי לך לקרוא דיונים קודמים. כל הנקודות עולות לעיתים קרובות, ותוכל למצוא שם מידע.
אי אפשר להבחין ב-4K ממרחק כזה (בשילוב גודל המסך, לא שיש מסכים גדולים מספיק כדי לבהחין בהם ב-4K מ-5 מטר).
מספר כניסות HDMI לא צריך להיות שיקול מהותי כי אפשר להוסיף ע"י מפצל או רסיבר, אבל בכל מקרה נראה לי שרוב המסכים מדגמי הביניים ומעלה מגיעים לפחות עם 3.
כדאי לך לקרוא דיונים קודמים. כל הנקודות עולות לעיתים קרובות, ותוכל למצוא שם מידע.
·מרחק הצפיה הקודם עמד על 3 מ'. אני עוד מנסה למצוא דרך לשנות את הסלון כך שזה יהיה גם המרחק עכשיו.jtk כתב:50" מ-5 מטר זה קטן מאוד. כדאי הרבה יותר גדול, אבל התקציב מגביל. מה היה מרחק הצפיה בעבר?
כדאי לך לקרוא דיונים קודמים. כל הנקודות עולות לעיתים קרובות, ותוכל למצוא שם מידע....
במידה ואצליח - מה מומלץ מבחינת מסכים?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ל-3 מטרים אפשר להסתדר גם עם "55 או "60 בכיף.
ל-4K זה לא יעזור, כי אז צריך לשבת ממש קרוב למסך גם בגדלים האלה.

ל-4K זה לא יעזור, כי אז צריך לשבת ממש קרוב למסך גם בגדלים האלה.