Hisense LTDN55K680XWAU3D
-
66OmeRavoch66
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם.
קניתי היום טלוויזה "כותרת" והכנתי מראש הרבה סרטי 4K.
הכנסתי את הסרטים ל-USB קטן 32GB אבל הטלוויזיה לא הצליחה לשדר לי את הסרטים.
בנוסף שנכנסתי דרך ה-Smart TV ל YouTube ורציתי לצפות במה שאנשים מעלים ב-UHD 4K אבל שבדקתי את האיכות של YouTube היא הייתה על 1080p ולא 2160p.
בנוסף חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה לפחות לראות אם אני יכול להשים רזולוציה של 2160p בשולחן העבודה אבל גם בחיבור במחשב לא הצלחתי.
כשקראתי את הספר של הטלוויזיה מצאתי הרבה דברים על 3D אבל שום איזכור ל4K ובסוף הספר יש רשימת תבניות נתמכות ושם הכל היה ב-1080p ומטה.
אבל כשרכשתי את הטלוויזיה אמרו לי שזה 4K.
מישהו יכול בבקשה לעזור לי בנושא תודה.
קניתי היום טלוויזה "כותרת" והכנתי מראש הרבה סרטי 4K.
הכנסתי את הסרטים ל-USB קטן 32GB אבל הטלוויזיה לא הצליחה לשדר לי את הסרטים.
בנוסף שנכנסתי דרך ה-Smart TV ל YouTube ורציתי לצפות במה שאנשים מעלים ב-UHD 4K אבל שבדקתי את האיכות של YouTube היא הייתה על 1080p ולא 2160p.
בנוסף חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה לפחות לראות אם אני יכול להשים רזולוציה של 2160p בשולחן העבודה אבל גם בחיבור במחשב לא הצלחתי.
כשקראתי את הספר של הטלוויזיה מצאתי הרבה דברים על 3D אבל שום איזכור ל4K ובסוף הספר יש רשימת תבניות נתמכות ושם הכל היה ב-1080p ומטה.
אבל כשרכשתי את הטלוויזיה אמרו לי שזה 4K.
מישהו יכול בבקשה לעזור לי בנושא תודה.
8O
אתה רציני? 55 אינטש 4K ב 5000 שח? זו טלביזיה סוג ז' שבקושי מסוגלת להוציא תמונה נורמלית מ 1080P. במפרט הם רק ציינו שהיא "תומכת" ב 4K. ז"א שאם תכניס וידאו 4K בתנאי שהוא על 30Hz אז היא תציג אותו כ 1080P, מה שכל טלויזיה אחרת תעשה ללא בעיה אם ה HDMI שלה הוא 1.4 ומעלה...
Hisense זה ***. במחיר הזה יכולת לרכוש סמסונג או LG הרבה יתר איכותיות ושגם יחזיקו לך יותר משנה וחצי...
תתחדש...
Hisense זה ***. במחיר הזה יכולת לרכוש סמסונג או LG הרבה יתר איכותיות ושגם יחזיקו לך יותר משנה וחצי...
תתחדש...
לגבי מחשב - צריך שלכרטיס מסך להיה תמיכה ב4K
לשמל
http://www.geforce.com/hardware/technol ... orted-gpus
לשמל
http://www.geforce.com/hardware/technol ... orted-gpus
Re: 8O
·כל אחד והשיקולים שלוSexter כתב:אתה רציני? 55 אינטש 4K ב 5000 שח? זו טלביזיה סוג ז' שבקושי מסוגלת להוציא תמונה נורמלית מ 1080P. במפרט הם רק ציינו שהיא "תומכת" ב 4K. ז"א שאם תכניס וידאו 4K בתנאי שהוא על 30Hz אז היא תציג אותו כ 1080P, מה שכל טלויזיה אחרת תעשה ללא בעיה אם ה HDMI שלה הוא 1.4 ומעלה...
תתחדש......
אך הטלויזיה אמורה להציג 4K
http://www.hisenseil.co.il/LTDN55K680XWAU3D
-
66OmeRavoch66
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קודם כל תודה על הקינות, הטלוויזיה עצמה חוזרת מחר לחנות בכל מקרה, רק רציתי לדעת מה הייתה הבעייה פה ואיזה טלוויזה עדיף לקחת.
אני רוצה 55 אינץ 4K שמסוגל להריץ מ-USB ו3D אין צורך בכל הטלוויזיות עם הכימור
אני רוצה 55 אינץ 4K שמסוגל להריץ מ-USB ו3D אין צורך בכל הטלוויזיות עם הכימור
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מה התקציב שלך למסך? מה מרחק הצפיה?
לא חושב (אבל יתקנו אותי אם אני טועה) שתוכל למצוא משהו שמנגן 4K ישירות מUSB או רשת בסדרות הנמוכות יותר אם בכלל.
לא חושב (אבל יתקנו אותי אם אני טועה) שתוכל למצוא משהו שמנגן 4K ישירות מUSB או רשת בסדרות הנמוכות יותר אם בכלל.
לשם הסקרנות הורדתי את מדריך המשתמש. אכן אין כל אזכור ל 4Kמלבד במפרט עצמו. לגבי YOUTUBE זה יותר מורכב. גם אם יש תמיכה ב 4K זה לא אומר שנגן ה YOUTUBE של הטלויזיה מסוגל לתמוך ב 4K. לגבי המחשב, איןקשר לתמיכה של הכרטיס בפורמטי וידאו לבין 4K. במצב צפיה במחשב מספיק שכרטיס המסך מסוגל להוציא רזולוציה גבוהה מ 1080 אז הטלביזיה אמורה לתמוך בזה. מכשיר 4K אמור להראות רזולוציות שונות כל עוד הן לא עוברות את הרזולוציה המקסימאלית האפשרית. משהו מאד חשוד בטלויזיה הזאת בעיקר המחיר... לא ההיתי נשאר איתה. עדיף לרכוש 1080 רגילה בגודל ובמחיר הזה מחברה נורמלית ולא מוצר מדבקה משופר...
מאיפה הורדת? גם מסקרן (האתר הרשמי לא עובד לי ככ)Sexter כתב:לשם הסקרנות הורדתי את מדריך המשתמש. אכן אין כל אזכור ל 4Kמלבד במפרט עצמו. לגבי YOUTUBE זה יותר מורכב. גם אם יש תמיכה ב 4K זה לא אומר שנגן ה YOUTUBE של הטלויזיה מסוגל לתמוך ב 4K. לגבי המחשב, איןקשר לתמיכה של הכרטיס בפורמטי וידאו לבין 4K. במצב צפיה במחשב מספיק שכרטיס המסך מסוגל להוציא רזולוציה גבוהה מ 1080 אז הטלביזיה אמורה לתמוך בזה. מכשיר 4K אמור להראות רזולוציות שונות כל עוד הן לא עוברות את הרזולוציה המקסימאלית האפשרית. משהו מאד חשוד בטלויזיה הזאת בעיקר המחיר... לא ההיתי נשאר איתה. עדיף לרכוש 1080 רגילה בגודל ובמחיר הזה מחברה נורמלית ולא מוצר מדבקה משופר......
מצאתי באיזה אתר בריטי למכירות. אבל נראה לי שעכשיו הכל ברור. כל הסדרה K680 הוסרה מהמדפים ואיןעליה יותר אינפורמציה באתר הרשמי של היסנס. לפי מה שרשמו באיזה פורום באמרנית שמצאתי, הפרסום 4K נעשה באופן מוטענה. המוצר אינו 4K כלל אלא 1080P שבטעות שווק כ 4K ולאחר שהתגלו בעיות נוספות ותלונות החברה הסירה את המוצר ובטלה את המשך התמיכה בו:
http://markselectrical.co.uk/LTDN65K680 ... ision.html
זה אחד מהדגמים. אני לא מצליח למצוא שוב את הקישור לדגם המדובר אבל זו בדיוק אותה הסדרה. המקוםהיחיד בעולם שעדיין ממשיך לרמות לקוחות ולמכור את המוצר כ 4K זה בארצנו הקטנה...
http://markselectrical.co.uk/LTDN65K680 ... ision.html
זה אחד מהדגמים. אני לא מצליח למצוא שוב את הקישור לדגם המדובר אבל זו בדיוק אותה הסדרה. המקוםהיחיד בעולם שעדיין ממשיך לרמות לקוחות ולמכור את המוצר כ 4K זה בארצנו הקטנה...