המלצה לסרימר OE עד 200$
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
היי חבר'ה,
לאחר ניסיון לא מוצלח עם Neo X8-H Plus (בגלל שהוא אנדרואיד), החלטתי ללכת על סטרימר ייעודי לקודי, מה שגילית שהם הרבה יותר יציבים וכדאיים למי שרק חשובה לו הזרמת מדיה.
אשמח לקבל המלצה לסטרימר OE (עם תמיכה רשמית). הוא יחובר לרסיבר (hdmi passthrough) וחשוב שיתמוך בכל הפורמטים החדשים כולל DTS-HD ואם יש אפשרות לתמכיה ב- 4k מה טוב.
תודה !
לאחר ניסיון לא מוצלח עם Neo X8-H Plus (בגלל שהוא אנדרואיד), החלטתי ללכת על סטרימר ייעודי לקודי, מה שגילית שהם הרבה יותר יציבים וכדאיים למי שרק חשובה לו הזרמת מדיה.
אשמח לקבל המלצה לסטרימר OE (עם תמיכה רשמית). הוא יחובר לרסיבר (hdmi passthrough) וחשוב שיתמוך בכל הפורמטים החדשים כולל DTS-HD ואם יש אפשרות לתמכיה ב- 4k מה טוב.
תודה !
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
בסכום של כ 800 ₪, הייתי ממליץ לך על NUC 3050 (מעבד סלרון) בתוספת 4/2GB זיכרון RAM וכרטיס SD של 8/16GB למע' הפעלה. תצטרך להוסיף שלט או לעבוד עם אפליקציה דרך הסמארטפון.
תוכל כמובן, גם לרכוש CUBOX ב 500-600 ש"ח, אך זה בא על חשבון מעבד יותר חלש, שיפגע בחווית ה KODI לטעמי.
תוכל כמובן, גם לרכוש CUBOX ב 500-600 ש"ח, אך זה בא על חשבון מעבד יותר חלש, שיפגע בחווית ה KODI לטעמי.
איזה בעיות מצאת בH8PLUS ?yan כתב:היי חבר'ה,
תודה !...
·
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

ה NUC תומך באופן רשמי ב- OE?שי-כ כתב:בסכום של כ 800 ₪, הייתי ממליץ לך על NUC 3050 (מעבד סלרון) בתוספת 4/2GB זיכרון RAM וכרטיס SD של 8/16GB למע' הפעלה. תצטרך להוסיף שלט או לעבוד עם אפליקציה דרך הסמארטפון.
תוכל כמובן, גם לרכוש CUBOX ב 500-600 ש"ח, אך זה בא על חשבון מעבד יותר חלש, שיפגע בחווית ה KODI לטעמי....
לפי מה שראיתי בגרסאות ה- OE בקישור הבא, יש גרסא גנרית ולא מותאמת למעבדי אינטל.
http://openelec.tv/get-openelec
האם יש עובד חלופות חוץ מ NUC ומ- CUBOX שמריצים OE באופן רשמי?
idonoach
היציבות והתמיכה בקודי. מותקן עליו קודי בילד אין מאוד ישן שעושה המון בעיות, הגלישה במכשיר מאוד בעייתי, ניסיתי שני משחקים שלא רצו חלק... עברתי ל- OE לפי פריצה לא רשמית אבל גם פה זה לא עובד חלק ועושה בעיות מדי פעם.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

מה הכוונה ב KODI נקי?
השתמשתי בגרסאת oe לא רשמית שמומלצת בפורומים של minix.
השתמשתי בגרסאת oe לא רשמית שמומלצת בפורומים של minix.
הקודי שעל המכשיר הוא על הפרצוף.yan כתב:מה הכוונה ב KODI נקי?
השתמשתי בגרסאת oe לא רשמית שמומלצת בפורומים של minix....
פשוט נכנסתי ללאנצ'ר הרגיל, והורדתי מאתר קודי את קודי 15.2 שהוא סופר יציב ועובד חלק לאללה.
כדאי לך לנסות לפני שאתה קופץ להרפתקאה שכזו
·
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

ניסיתי את זה לפני שעברתי ל OE ולא ממש הייתי מרוצה...
אני שוקל לקנות Cubox בעיקר בגלל התמכיה הרשמית שיש מ OE.
מה ההבדל אגב בין humminboard ל- cubox?
אני שוקל לקנות Cubox בעיקר בגלל התמכיה הרשמית שיש מ OE.
מה ההבדל אגב בין humminboard ל- cubox?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@yan
מה זאת אומרת אין תמיכה רשמית לNUC? זה מחשב מבוסס אינטל, וזאת האופציה הראשונה שמופיעה בעמוד ההורדות של OE.
מה זאת אומרת אין תמיכה רשמית לNUC? זה מחשב מבוסס אינטל, וזאת האופציה הראשונה שמופיעה בעמוד ההורדות של OE.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

הכוונה היא שהיא גרסאת גנרית, כללית למעבדי אינטל.
גרסאת ה- Cubox או ה- RPI לדוגמא, הן גרסאות ייעודיות למכשיר. לכן, לפי דעתי, מערכת שתוכננה לעבוד באופן ייעודי למכשיר מסויים תהיה יציבה יותר ממערכת כללית.
כמובן שייתכן שהקודי ירוץ חלק יותר על מערכת חזקה יותר כגון ה NUC לדוגמא, אך פחות יציב אולי לפי דעתי.
גרסאת ה- Cubox או ה- RPI לדוגמא, הן גרסאות ייעודיות למכשיר. לכן, לפי דעתי, מערכת שתוכננה לעבוד באופן ייעודי למכשיר מסויים תהיה יציבה יותר ממערכת כללית.
כמובן שייתכן שהקודי ירוץ חלק יותר על מערכת חזקה יותר כגון ה NUC לדוגמא, אך פחות יציב אולי לפי דעתי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אין משהו מיוחד בNUC ביחס לשאר מערכות מבוססות X86\X86-64 (אינטל, AMD, VIA). אני לא כל כך מבין את הנקודה שלך.
לפיי ולקיובוקס צריך גרסאות מיוחדות כי הם מבוססים על מעבדי ARM, ולכל אחד דרישות שונות מה-Firmware כדי שהמכשיר יוכל לעשות בוט כמו שצריך.
זאת הסיבה שיש לך גרסאות שונות לכל מכשיר כזה.
למחשב רגיל, NUC, וכל מחשב X86\X86-64 יש BIOS שמטפל בנושאים האלה, ולכן מערכת ההפעלה יכולה להיות גנרית. כל עוד היא מכילה את הדרייברים לכל החומרה שיש לך במחשב הספציפי, לא תהיה לך בעיה. ו-OE מכילה את כל הדרייברים שצריך כדי להפעיל אותה על NUC.
עריכה: ובנוסף לזה המעבדים בNUC הרבה יותר חזקים ממה שיש לך בקופסאות האלה, ויתרון נוסף שלו הוא שתמיד תוכל להוסיף לו כונן קשיח ולהפוך אותו למחשב רגיל אם תצטרך\תרצה. עם הקופסאות האלה, לא כל כך.
למשל לסלון, איפה שאני רוצה רק מדיה סנטר ללא מחשב, אני מתכנן לקנות M8S+. נתקין שם OE (לא רשמי) וזהו. לאחר שנה אם, יהיה צורך, נשדרג לקופסא שתומכת גם ב HEVC 10BIT.
ולחדר שינה, שבו אני צריך מחשב רגיל עם יציאה לטלויזיה, הזמנתי היום את זה: www.aliexpress.com/item/1/32404244806.html
עם 4 גיגה ראם ו-SSD שיש לי בבית.
לפיי ולקיובוקס צריך גרסאות מיוחדות כי הם מבוססים על מעבדי ARM, ולכל אחד דרישות שונות מה-Firmware כדי שהמכשיר יוכל לעשות בוט כמו שצריך.
זאת הסיבה שיש לך גרסאות שונות לכל מכשיר כזה.
למחשב רגיל, NUC, וכל מחשב X86\X86-64 יש BIOS שמטפל בנושאים האלה, ולכן מערכת ההפעלה יכולה להיות גנרית. כל עוד היא מכילה את הדרייברים לכל החומרה שיש לך במחשב הספציפי, לא תהיה לך בעיה. ו-OE מכילה את כל הדרייברים שצריך כדי להפעיל אותה על NUC.
עריכה: ובנוסף לזה המעבדים בNUC הרבה יותר חזקים ממה שיש לך בקופסאות האלה, ויתרון נוסף שלו הוא שתמיד תוכל להוסיף לו כונן קשיח ולהפוך אותו למחשב רגיל אם תצטרך\תרצה. עם הקופסאות האלה, לא כל כך.
למשל לסלון, איפה שאני רוצה רק מדיה סנטר ללא מחשב, אני מתכנן לקנות M8S+. נתקין שם OE (לא רשמי) וזהו. לאחר שנה אם, יהיה צורך, נשדרג לקופסא שתומכת גם ב HEVC 10BIT.
ולחדר שינה, שבו אני צריך מחשב רגיל עם יציאה לטלויזיה, הזמנתי היום את זה: www.aliexpress.com/item/1/32404244806.html
עם 4 גיגה ראם ו-SSD שיש לי בבית.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

לאחר קריאה ממושכת ברשת, אתה צודק ולכן החלטתי לרכוש nuc עם הגדל תקציב.
חשבתי לרכוש את ה- 3700 (אם כבר אז כבר).
האם תהיה לי תמכיה בפורמטי האודיו דרך קודי כמ DTS-HD? מה עם תמיכה בשידורי 4K?
שמתי לב שיש גרסא של ה- 3700 בשם NUC5PGYH עם תמכיה ב HDMI 1.4b. עד כמה זה קריטי ההבדל בינו לבין 1.4a?
אני שואל מכיוון שאי אפשר להשיג את הגרסא הזאת בארץ.
חשבתי לרכוש את ה- 3700 (אם כבר אז כבר).
האם תהיה לי תמכיה בפורמטי האודיו דרך קודי כמ DTS-HD? מה עם תמיכה בשידורי 4K?
שמתי לב שיש גרסא של ה- 3700 בשם NUC5PGYH עם תמכיה ב HDMI 1.4b. עד כמה זה קריטי ההבדל בינו לבין 1.4a?
אני שואל מכיוון שאי אפשר להשיג את הגרסא הזאת בארץ.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לפי מה שהבנתי, סלרון\פנטיום כיום לא יודעים לעשות HDMI PASSTHROUGH לפורמטים המתקדמים בוינדוס, אבל ב OE זה עובד.
לכן אם אתה מתכנן להריץ וינדוס על המחשב, כנראה שתהיה בבעיה.
בעיקרון ל-OE או כל גרסאת לינוקס אחרת לא תהיה בעיה עם זה, בוינדוס יש בעיה עם הדרייברים או משהו כזה.
לכן אם אתה מתכנן להריץ וינדוס על המחשב, כנראה שתהיה בבעיה.
בעיקרון ל-OE או כל גרסאת לינוקס אחרת לא תהיה בעיה עם זה, בוינדוס יש בעיה עם הדרייברים או משהו כזה.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה.
נראה לי אפתח שרשור נוסף בשביל לבדוק את הנושא יותר לעומק.
נראה לי אפתח שרשור נוסף בשביל לבדוק את הנושא יותר לעומק.