רוצה להחבר את המחשב לממיר/כבלים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
טוב, אני אכתוב פה חלק, את החשובות:
1) אם אני קונה את הPVR-150 ומחבר אותו לממיר, דרך הmedia center שיש בVISTA אני אוכל לראות טלויזיה כאילו שזה טלויזיה רגילה?
2) אני אוכל להקליט?
3) אני אוכל להעביר ערוצים בממיר עם השלט של מייקרוסופט או שאני אהיה חייב להשתמש בשני שלטים? (של הממיר ושל מייקרוסופט)
4) הmedia center יכול "לקלוט" מהממיר את הלוח משדרים ולהציג לי אותו? ככה שאני אוכל ישר דרך הmedia center לסמן תוכניות להקלטה וכאלה במקום להזמין אותם דרך הממיר ולכוון את המחשב שיקליט בשעה הזאת
5) אם אני אחבר את הPVR 150 לשקע כבלים "רגיל" בלי ממיר, כל הדברים יעבדו אותו דבר? (רק עם פחות ערוצים מן הסתם)
6) האיכות של ה PVR150 עם מסך 19 אינץ' טוב תהיה כמו בטלויזיה?[/b][/u]
1) אם אני קונה את הPVR-150 ומחבר אותו לממיר, דרך הmedia center שיש בVISTA אני אוכל לראות טלויזיה כאילו שזה טלויזיה רגילה?
2) אני אוכל להקליט?
3) אני אוכל להעביר ערוצים בממיר עם השלט של מייקרוסופט או שאני אהיה חייב להשתמש בשני שלטים? (של הממיר ושל מייקרוסופט)
4) הmedia center יכול "לקלוט" מהממיר את הלוח משדרים ולהציג לי אותו? ככה שאני אוכל ישר דרך הmedia center לסמן תוכניות להקלטה וכאלה במקום להזמין אותם דרך הממיר ולכוון את המחשב שיקליט בשעה הזאת
5) אם אני אחבר את הPVR 150 לשקע כבלים "רגיל" בלי ממיר, כל הדברים יעבדו אותו דבר? (רק עם פחות ערוצים מן הסתם)
6) האיכות של ה PVR150 עם מסך 19 אינץ' טוב תהיה כמו בטלויזיה?[/b][/u]
כל השאלות כבר נענו...וחלקם אפילו ביום יומיים האחרונים...
אנא, עשה חיפוש...קרא את המאמרים...דפדף בפורום וקרא נושאים קשורים.
אם אז יהיו לך שאלות - בבקשה
ורק כדי שתקבל תמריץ
עם כרטיס ה-PVR ו-תוכנת HTPC (כמו WINDOWS MCE, SAGETV GB-PVR, MEDIA PORTAL ואחרות) תוכל להקליט תוכניות מהממיר, תוכל לקבל לוח משדרים כדי שהתוכנה תוכל להעביר את הערוץ בממיר אוטומטית לפני ההקלטה ו/או הצפייה, תוכל לשלוט על המחשב וכמובן הצפייה בטלויזיה והכל דרך השלט של מיקרוסופט ועוד ועוד....
אורן.
אם אז יהיו לך שאלות - בבקשה
ורק כדי שתקבל תמריץ
עם כרטיס ה-PVR ו-תוכנת HTPC (כמו WINDOWS MCE, SAGETV GB-PVR, MEDIA PORTAL ואחרות) תוכל להקליט תוכניות מהממיר, תוכל לקבל לוח משדרים כדי שהתוכנה תוכל להעביר את הערוץ בממיר אוטומטית לפני ההקלטה ו/או הצפייה, תוכל לשלוט על המחשב וכמובן הצפייה בטלויזיה והכל דרך השלט של מיקרוסופט ועוד ועוד....
אורן.
באמת שעברתי על ההודעות מהימים האחרונים, אבל לא מצאתי שום דבר שענה על השאלות שלי כמו שצריך. אז תן לי לראות אם הבנתי אותך נכון.oshapir כתב:כל השאלות כבר נענו...וחלקם אפילו ביום יומיים האחרונים...
אם אז יהיו לך שאלות - בבקשה![]()
ורק כדי שתקבל תמריץ![]()
אורן....
1) בעזרת הPVR 150 ותוכנה מתאימה אני אוכל להשתמש במחשב כמו טלויזיה
2) אני אוכל להקליט
3) אני אוכל להשתמש בשלט של מייקרוסופט גם בשביל לנווט בMCE וגם בשביל להעביר ערוצים בממיר (אבל איך השלט "יודע" במי לשלוט? נגיד אני לוחץ על הכפתור של ENTER שיש שם, מה יגיב? הממיר או המחשב?)
4) בMCE ייבא אוטומטית (?) את לוח המשדרים מהממיר של הוט
5) האיכות תהיה כמו בטלויזיה.
אני צודק?
ד"א זה המכשיר נכון? שמגיע עם שלט והכל...
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402366[u][/u]
1. נכון.
2. נכון.
3. לא בדיוק... אתה מנווט בתוכנה, כאשר אתה רוצה לצפות בטלויזיה אתה בוחר בתוכנה, בלוח המשדרים, תכנית שמשודרת עתה בערוץ 22 - התוכנה שולחת אות אינפרא אדום עם מספר הערוץ 22 לממיר, הממיר מעביר את הערוץ בשבילך ואז אתה צופה בשידור מערוץ 22. אתה לא שולט בממיר ישירות! התוכנה שולטת בו עבורך!
4. צריך תוכנה אחרת כמו MEGAEPG או HEBEPG כדי שתיבא את לוח המשדרים ל-MCE.
5. כמעט....היות ויש המרת אות נוספת בין הממיר למחשב ישנה ירידת איכות מעטה.
אכן זה ה"מכשיר"
אורן.
2. נכון.
3. לא בדיוק... אתה מנווט בתוכנה, כאשר אתה רוצה לצפות בטלויזיה אתה בוחר בתוכנה, בלוח המשדרים, תכנית שמשודרת עתה בערוץ 22 - התוכנה שולחת אות אינפרא אדום עם מספר הערוץ 22 לממיר, הממיר מעביר את הערוץ בשבילך ואז אתה צופה בשידור מערוץ 22. אתה לא שולט בממיר ישירות! התוכנה שולטת בו עבורך!
4. צריך תוכנה אחרת כמו MEGAEPG או HEBEPG כדי שתיבא את לוח המשדרים ל-MCE.
5. כמעט....היות ויש המרת אות נוספת בין הממיר למחשב ישנה ירידת איכות מעטה.
אכן זה ה"מכשיר"
אורן.
3) אני חושב שהבנתי, אבל מה שאתה מסביר זה איך זה עובד, ברמה המעשית השלט של הMCE שולט בממיר וגם בתוכנה (התוכנה שולטת בממיר, אז בעקיפין יוצא שהשלט שולט בממיר)
...
אבל אין אפשרות "לזפזפ" בין ערוצים עם השלט של הMCE? רק לבחור תוכניות מתוך רשימה?
4) התוכנה שמייבאת את הלוח משדרים אל הMCE מסובכת? והיא צריכה לעבוד כל הזמן ברקע או רק פעם אחת בשביל "לחבר" בין הממיר לMCE?
5) כמה קריטית הירידה באיכות?
אני מצטער אם אני נודניק, אבל כשאני משקיע 600 שקל (ועוד הכסף של הממיר) אני רוצה לדעת בדיוק מה אני מקבל...
3. ניתן ל"זפזפ" ערוץ קדימה ואחורה - אבל! לוקח כ-2-4 שניות לערוץ לעבור מעבר לזמן שלוקח לממיר להעביר ערוץ!
4. לא כלכך....ויש הסברים ומדריכים....
5. אם אתה צופה בטלויזיה "רגילה" - לא תרגיש בכך כמעט. ב-מסך LCD תראה ירידה אבל לא כלכך משמעותי. בכל אופן אתה צריך בנוסף גם פורס MPEG2 - כמו PUREVIDEO אשר מאפשרת ל"פרוס" את קובץ הוידאו המוקלט.
דרך אגב, צפה כי הדרך ליצירת HTPC עובד אינה פשוטה. היא אפשרית, אבל דורשת השקעת זמן רבה בלמידה, התקנה, "קינפוג" נכון והרבה נסיון וטעיה...אז אל תגיד שלא הזהרנו אותך
אורן.
5. אם אתה צופה בטלויזיה "רגילה" - לא תרגיש בכך כמעט. ב-מסך LCD תראה ירידה אבל לא כלכך משמעותי. בכל אופן אתה צריך בנוסף גם פורס MPEG2 - כמו PUREVIDEO אשר מאפשרת ל"פרוס" את קובץ הוידאו המוקלט.
דרך אגב, צפה כי הדרך ליצירת HTPC עובד אינה פשוטה. היא אפשרית, אבל דורשת השקעת זמן רבה בלמידה, התקנה, "קינפוג" נכון והרבה נסיון וטעיה...אז אל תגיד שלא הזהרנו אותך
אורן.
3) הבנתי, תודהoshapir כתב:3. ניתן ל"זפזפ" ערוץ קדימה ואחורה - אבל! לוקח כ-2-4 שניות לערוץ לעבור מעבר לזמן שלוקח לממיר להעביר ערוץ!
דרך אגב, צפה כי הדרך ליצירת HTPC עובד אינה פשוטה. היא אפשרית, אבל דורשת השקעת זמן רבה בלמידה, התקנה, "קינפוג" נכון והרבה נסיון וטעיה...אז אל תגיד שלא הזהרנו אותך![]()
![]()
![]()
אורן....
4) אני לא מוצא, אני מנסה עכשיו להכניס לוח שידורים לMCE ואני לא מבין איך, מה לעשות עם הקובץ XML שהתוכנה יצרה לי?
5) אני משתמש במסך LCD של 19 אינץ', אם הירידה לא קריטית אז זה בסדר.
האמת שההקלטות פחות חשובות לי (חשובות אבל פחות), יותר חשובה לי הצפייה עצמה, גם בשבילה צריך תוכנות וכאלה?
עריכה: מצאתי מדריך, אבל הוא משתמש ב BLADE RUNNER PRO הזה, ואני משתמש בMCE שבא עם VISTA ואין לי את הדבר הזה. מה אני עושה?
לגבי הצפיה תצטרך , כמו שכבר נכתב לך פורס MPEG2 - כמו PUREVIDEO של nvidia. ייתכן שתצטרך גם קודק נוסף. אם סרט מסוים לא יושמע או לא יוצג, תניח שזו בעית קודקים ותפתור אותה בזמן אמת.
לגבי המדריכים, כמו שנכתב לך ישנן שתי תוכנות. תחפש בפורומים לפי שם התוכנות ותקבל שרשורים ארוכים. אחת מהן באמת עם הבלייד רנר ויש בקישור הסבר גם איך להוריד ומאיפה וכו'.
לגבי המדריכים, כמו שנכתב לך ישנן שתי תוכנות. תחפש בפורומים לפי שם התוכנות ותקבל שרשורים ארוכים. אחת מהן באמת עם הבלייד רנר ויש בקישור הסבר גם איך להוריד ומאיפה וכו'.
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE