שאלה טיפשית אבל לא מצאתי - שימוש ב Kodi לניגון ישירות לסטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
havrik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 277
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

אני משתמש ב-Kodi במחשב כשרת DLNA.
הסטרימר (הטלויזיה לצורך העניין) רואה את כל המדיה טוב ויפה, ואפשר להיכנס בסטרימר ולבחור מה שאני רוצה.

עכשיו השאלה, האם אני יכול דרך ה-Kodi לנגן ישירות לסטרימר (קליינט DLNA) מבלי להצטרך לגשת לקובץ שאני רוצה בקליינט עצמו ידנית? נשמע כמו משהו פשוט אבל לא מצאתי משהו בסגנון play to ב-Kodi.

ב-Windows עצמו אגב יש אפשרות כזאת ב-file explorer אבל הוא לא תומך טוב בסרטים (במוזיקה ותמונות עובד).

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

קודי היא תוכנה לסידור מדיה, לא כל כך ברור מה אתה מבקש...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #3 

havrik כתב:אני משתמש ב-Kodi במחשב כשרת DLNA.
הסטרימר (הטלויזיה לצורך העניין) רואה את כל המדיה טוב ויפה, ואפשר להיכנס בסטרימר ולבחור מה שאני רוצה.

עכשיו השאלה, האם אני יכול דרך ה-Kodi לנגן ישירות לסטרימר (קליינט DLNA) מבלי להצטרך לגשת לקובץ שאני רוצה בקליינט עצמו ידנית? נשמע כמו משהו פשוט אבל לא מצאתי משהו בסגנון play to ב-Kodi.

ב-Windows עצמו אגב יש אפשרות כזאת ב-file explorer אבל הוא לא תומך טוב בסרטים (במוזיקה ותמונות עובד).
...
אם אתה מתכוון ל cast, אין אפשרות כזו מובנית בקודי.

לי בפלאפון אנדרואיד יש אפשרות לקאסט של כל המסך, ואז כשהקודי רץ בפלאפון אני יכול לעשות קטסט לכרומקאסט שמחובר לטלוויזיה. בפועל מדובר באפשרות מאוד לא יציבה ומאוד מוגבלת- כי לדחוף סרטים בהזרמה זה לא כמו לדחוף מוזיקה ותמונות
·

havrik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 277
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

תגובות לשניכם:

mp3lll - אני מכיר את קודי די טוב... הכוונה, במקום שאני אשב בטלויזיה, אדפדף בכל התיקיות מדיה של קודי עד לקובץ שאני רוצה ואז אנגן, לשבת במחשב בקודי ולבחור מה אני רוצה לנגן ולהגיד לו לנגן ישירות לטלויזיה. סתם עניין של עצלנות קטנה.

idonoach - מה שאני רוצה זה לא באמת cast, אלא הזרמת מדיה רגילה. פשוט שהקודי בצד השרת ייזום את הניגון במקום שהקליינט ייזום.
אגב, אני דווקא כן עושה cast למסך של הטלפון (miracast יותר נכון) לטלויזיה וזה דווקא עבד ממש טוב... ניסיתי ששיחקתי need for speed ו-gta sa ועבד די חלק. כמו קונסולה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”