עזרה במציאת כרטיס מסך מתאים
-
Noam-ShirLavy
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום חברים
יש לי מחשב נייח עם לוח אם מיושן מדגם ms7366 של חברת msi
אני מעוניין להשאר עם הלוח הקיים אבל מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך טיפה יותר חדיש עם כניסת hd
איזה כרטיס מסך יתאים לי?
תודה מראש למומחים
יש לי מחשב נייח עם לוח אם מיושן מדגם ms7366 של חברת msi
אני מעוניין להשאר עם הלוח הקיים אבל מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך טיפה יותר חדיש עם כניסת hd
איזה כרטיס מסך יתאים לי?
תודה מראש למומחים
אם אתה לא מעוניין להוציא יותר מדי, ויש חריץ PCI-E פנוי בלוח (אמור להיות, לפי המפרט), כרטיס בסיסי כזה יאפשר לך להריץ כמעט כל תוכן HD, למעט 3D BD ISO, כשההאצה בחומרה נעשית ע"י הכרטיס ומורידה מאמץ מהמעבד הראשי.
-
Noam-ShirLavy
- חבר שרק התחיל

·העניין הוא לא להריץ תוכן HDLee כתב:אם אתה לא מעוניין להוציא יותר מדי, ויש חריץ PCI-E פנוי בלוח (אמור להיות, לפי המפרט), כרטיס בסיסי כזה יאפשר לך להריץ כמעט כל תוכן HD, למעט 3D BD ISO, כשההאצה בחומרה נעשית ע"י הכרטיס ומורידה מאמץ מהמעבד הראשי....
אלא שתהיה כניסה HD על הלוח..ובלי קשר אני מעוניין בכרטיס מסך חדיש יותר ממה שיש לי היום בשביל פיפא 16
אבל לא משהו של גיימרים..בסה"כ כרטיס מסך קצת יותר חדיש שיכול להתאים ללוח כזה של MSI - MS7366
הכרטיס שציינתי כולל יציאת HDMI, אבל למשחקים שהזכרת בהודעה האחרונה, הוא ככל הנראה לא יספיק ותצטרך כרטיס מתקדם ויקר יותר.Noam-ShirLavy כתב:·העניין הוא לא להריץ תוכן HD......
אלא שתהיה כניסה HD על הלוח..ובלי קשר אני מעוניין בכרטיס מסך חדיש יותר ממה שיש לי היום בשביל פיפא 16
אבל לא משהו של גיימרים..בסה"כ כרטיס מסך קצת יותר חדיש שיכול להתאים ללוח כזה של MSI - MS7366...
-
Noam-ShirLavy
- חבר שרק התחיל

·היי יש לי מעבד אינטל דואל קור e2160toxin כתב:איזה מעבד יש לך? ומה התקציב לכרטיס מסך?...
לוח של אם אס סיי ms7366
תקציב כמה שפחות
-
Noam-ShirLavy
- חבר שרק התחיל

אהלן גבר.Lee כתב:הכרטיס שציינתי כולל יציאת HDMI, אבל למשחקים שהזכרת בהודעה האחרונה, הוא ככל הנראה לא יספיק ותצטרך כרטיס מתקדם ויקר יותר..........
עכשיו ראיתי את הכרטיס מסך...נראה סבבה
האם הוא יתאים לי ללוח ולמעבד שלי?
כמו שכתבתי קודם, אם יש לך חריץ הרחבה פנוי על הלוח, הוא אמור להתאים, ויסייע בהרצת כמעט כל תוכן HD.Noam-ShirLavy כתב:אהלן גבר.......
עכשיו ראיתי את הכרטיס מסך...נראה סבבה
האם הוא יתאים לי ללוח ולמעבד שלי?...
לגבי משחקים, היות ואני לא משחק ולא מתמצא בתחום, אין באפשרותי לדעת באמת אם כרטיס כזה יספק (לעניות דעתי, יתכן שלא), או שתצטרך כרטיס חזק בהרבה.
-
Noam-ShirLavy
- חבר שרק התחיל

·אני לא יודע אם יש חריץ כזהLee כתב:כמו שכתבתי קודם, אם יש לך חריץ הרחבה פנוי על הלוח, הוא אמור להתאים, ויסייע בהרצת כמעט כל תוכן HD.......
לגבי משחקים, היות ואני לא משחק ולא מתמצא בתחום, אין באפשרותי לדעת באמת אם כרטיס כזה יספק (לעניות דעתי, יתכן שלא), או שתצטרך כרטיס חזק בהרבה....
-
Noam-ShirLavy
- חבר שרק התחיל

·תודה על ההתיחסותtoxin כתב:המעבד שלך מיושן מדי. לא תוכל להריץ את FIFA 2016 עליו גם אם תוסיף כרטיס מסך חדש....
לפי דרישת מינימום של המשחק זה דווקא מתאים.....
-
Noam-ShirLavy
- חבר שרק התחיל

·תודהLee כתב:חפש את המפרט של לוח האם שלך ברשת. לפי מה שראיתי אתמול בהצצה חטופה במפרט, יש לו חריצי הרחבה מתאימים, אבל כדאי שגם אתה תבדוק ותוודא..........