[פוצל] גרסאות סקרינר
-
molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
@shuali
·
אשר דלף ביחד עם 2 סרטים נוספים במהלך הסופש. - מה זה אומר?
·
אשר דלף ביחד עם 2 סרטים נוספים במהלך הסופש. - מה זה אומר?
·spacedude כתב:גרסאות סקרינר למיטב הבנתי, עדיף להתעלם מהם ולחכות להוצאה איכותית.
Everest,
אחרי הביקורת של זיו אין הרבה מה להוסיף,
הרבה מאוד פרצופים מוכרים.
8/10...
האיכות של הסקרינרים האלה טובה + אבל בהחלט מומלץ לחכות למי שיכול. אני לא יכלתי
"סקרינרים" בלעז, ומאז ראשית ימי ההורדות ושיתוף הקבצים, הם היו בין הגרסאות הראשונות שדולפות לרשת, ולא עזר גם כשמספרו כל סקרינר בקוד ייחודי (אולי גם היום, אין לי מושג), על מנת לזהות את המדליף הספציפי...toxin כתב:משה, אלו הדלפות של סרטים שנשלחים למבקרים לקראת טקס האוסקר. מישהו מעלה אותם לרשת....
-
molvy
- חבר מכור קשה

· אני אמתח את יכולותי, ואמתיןshuali כתב: האיכות של הסקרינרים האלה טובה + אבל בהחלט מומלץ לחכות למי שיכול. אני לא יכלתי...
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
screeners are normally of only slightly lower quality than a retail DVD-Rip, due to the smaller investment in DVD mastering for the limited run
since the content may differ from a retail version, it can be considered as lower quality than a DVD-Rip (even if the screener in question was sourced from a DVD)....
-
molvy
- חבר מכור קשה

לא איטונג לא קונה!
לא FHD + DTS....... לא צופה!
לא FHD + DTS....... לא צופה!
הסקרינרים האלו באיכות טובה מאוד לא כמו הסקרינרים המוכרים של פעם. אין הפרעות ולא שחור לבן. אין גם וואטר מארק.
תורידו סאמפל ותבדקו אולי תופתעו,
נ.ב
בדקתי רק את the revenant בינתיים
תורידו סאמפל ותבדקו אולי תופתעו,
נ.ב
בדקתי רק את the revenant בינתיים
נערך לאחרונה על ידי shuali ב 21/12/2015 14:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
גם אם האיכות קרובה יותר ל- BDRip מאשר DVDRip, עדיף להמתין עוד קצת בסבלנות ליציאת בלוריי מסחרי והנגזרות שלו (גרסאות ה-Bluray Rip).shuali כתב:הסקרינרים האלו באיכות טובה מאוד לא כמו הסקרינרים המוכרים של פעם. אין הפרעות ולא שחור לבן. אין גם וואטר מארק...