ביטול 2 סאטאליטיים בק"ב לטובת audioengine P4, מומלץ?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
gal-cohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
הצטרף: יולי 2006
מיקום: חיפה

שליחה

היי חברים,
אמנם אני לא אודיופיל בכל הנוגע לאודיו בבית ורוב ההנאה שלי היא בקולנוע הביתי, חשבתי לבצע שינוי קל ב"מערך" לטובת סאונד בסטריאו מדי פעם.
מאחר ואני עדיין רוצה להקצות מקום מינימלי ביותר לרמקולים וגם יש כנראה מצב לדיל מאוד טוב מחו"ל, אני פוזל על זוג הרמקולים של audioengine P4, אלו:
http://www.audio-concept.co.il/ProdDeta ... prodid=931

בגדול מה שאני מנסה לענות עליו זה כך:
1. האם הסרה של שני סאטליטיים (מתוך הסט של ה 5, canton movie 60) יוציא לגמרי את האיזון מהק"ב, או שזה בר ביצוע?
2. הביקורות על הרמקולים נראות טוב, האם גם אתם חושבים כך, שמדובר בזוג חביב שיכול להיות מעבר לא רע בין סטריאו של סאטליטיים לסטריאו של מדפיים קומפקטים?
אני רואה שגם על הנייר וגם ממבחני שמיעה, תחום התדרים שלהם טוב בהרבה מהקטנטנים ומאפשר לרדת נמוך יותר מהרגיל.

תודה רבה!

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”