שלוםת
הזמנתי 55J5500 סמסונג אמורה להגיע השבוע
הבנתי שזה המודל החדש של סמסונג. רציתי לדעת האם בדרך כלל בSMART של סמסונג יש יכולת סטרימר טובות ואני יכול לראות את כל הקבצים שברשת או ברשת DLNA והאם יש תמיכה בכתוביות בעברית או שצריך סטרימר חיצוני
היבואן רשמי כמובן.
תודה רבה
יכולת סטרימר בסמסונג 55J5500
-
VIPERAIN
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
-
VIPERAIN
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
בסוף הלכתי על 55h6400 רמה אחרת..
- alon1234
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
ברשותי סמסונג 60JU64 ולהבנתי הדלה בתחום אך לאכזבתי הגדולה יכולות הסטרימינג של הטלוויזיה הן לא משהו. ההגדרה Smart היא מרשימה אך כנראה ולא חוסכת את הצורך בסטרימר אמיתי.
יש לטלוויזיה הנ"ל אפליקציה המאפשרת לכאורה לצפות בסרטים ב Walla VOD אלא שהיא חסומה או לא מאופשרת - מתקבלת הודעה שה"אינטרנט לא זמין" למרות שהוא מאד זמין. ב - Walla טוענים שהבעיה לא אצלם ואילו בסמליין הסבירו לי שאכן יש "תקלה" והיא בטיפול ... מאידך ניתן לצפות ללא הגבלה בסרטים באמצעות אפליקציית ה - SmartVOD של סמסונג תמורת תשלום חודשי של כ - 30 ש"ח.
אשמח לכל תובנה אחרת, להבין אם פספסתי משהו ....
יש לטלוויזיה הנ"ל אפליקציה המאפשרת לכאורה לצפות בסרטים ב Walla VOD אלא שהיא חסומה או לא מאופשרת - מתקבלת הודעה שה"אינטרנט לא זמין" למרות שהוא מאד זמין. ב - Walla טוענים שהבעיה לא אצלם ואילו בסמליין הסבירו לי שאכן יש "תקלה" והיא בטיפול ... מאידך ניתן לצפות ללא הגבלה בסרטים באמצעות אפליקציית ה - SmartVOD של סמסונג תמורת תשלום חודשי של כ - 30 ש"ח.
אשמח לכל תובנה אחרת, להבין אם פספסתי משהו ....