Pioneer vsx-322 סראונד לא עובד

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
freckles פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

שלום,
אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי, אני די אובדת עצות.
רכשתי מגבר של Pioneer vsx-322, חיברתי את הממיר למגבר עם כבל HDMI, כשאני על מצב Direct surround אני שומעת רק בזוג רמקולים הקדמי, כשאני מעבירה לאחד ממצבי advanced surround שומעים מכל הרמקולים עם אפקט delay מטורף. Extreme stereo שומעים בכל חמשת הרמקולים (אותו מידע בכל הרמקולים).
ניסיתי עם כמה מקורות שמע תומכי סראונד וכולם נתנו לי את אותה התוצאה.
למישהו הייתה בעיה דומה עם המגבר או יודע איך לכוון את ההגדרות ככה שלא יהיה delay בערוצי HDMI או לגרום לרסיבר להוציא סאונד מכל הרמקולים על direct surround?
תודה :)
קארין.

dadaii
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295

שליחה

כמה דברים שכדאי לך לדעת :
מכיוון שממיר מקבל מקורות ניגון שונים בפורמטי סאונד שונים לא תמיד תהיה הקבלה בין מה שמוגדר ברסיבר למה שמנוגן מהממיר לכן סרטים לדוגמה עדיף לראות דרך סטרימר או מקור ניגון מקצועי.
בעיניין הממיר :
אני מנגן תמיד מהממיר כאשר הרסיבר על extreme stereo וזאת בגלל שהמצב הנ"ל נותן לי את התפוקה הכי טובה וברורה מניגון דרך הממיר . אם את רוצה לשמוע בצורת הדולבי בכל זאת מתי שהממיר מנגן תוכן שתומך בכך יש להעביר בהגדרות של הממיר --- הגדרות קול ---- למצב דולבי דיגיטל ולא על מצב סטריאו. לאחר מכן תעבירי את הרסיבר למצב ניגון direct surround וזה אמור לעבוד - שוב רק במצב שהממיר מנגן תוכן שמפרק את הסאונד לחמישה רמקולים ויותר , ותוכן שתומך בסראונד, אחרת, השתמשי במצב extreme stereo . בהצלחה!

לדרשן
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

פיוניר vsx 422

שליחה

המגבר אחרי שהוא דלוק שעה בערך . משמיע פתאום פיצוצים מטורפים . רעש של קצרים בחוטים .
איך אני יודע שהגדרות נכונות ?

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”