יחי המלך החדש? - Alienware Alpha

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Narion פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194

שליחה

לפחות ע"פ חלק מהמאמרים שקראתי, מדובר בקונסולות PC (כן, יש חיה כזאת...) עם ביצועים של מחשב גיימינג, והכל בעלות של 400$ (בלתי אפשרי לבנות מחשב בתקציב הזה שיצליח להריץ את מה שהמכשיר הזה מריץ).

בגדול ניתן להפעיל את המכשיר באמצעות עכבר ומקלדת או ג'ויסטיק, והוא כמובן תומך ב4K.

מסקרן...

solidas
צייד דילים
צייד דילים
תגובות: 2847

שליחה

אחי-אני לא מבין זה סתם מחשב עם גויסטיק שמתחבר לטלוויזיה-זה מחשב לכל דבר-העניין בפלייסטיישן ובאקס בוקס זה לאו דווקא הגרפיקה אלא משחקים אקסקלוסיביים שאין אותם על המחשב למשל GOW וHALO לאקס בוקס(בפליסטיישן אני לא כ"כ מבין אך גם לו יש משחקים יחודיים משלו).

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

המוצר הזה הושק כבר באוגוסט שנה שעברה.
הוא בטוח לא מסוגל להריץ תכנים של 4K.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3630

שליחה

אכן, מוצר שכבר בן יותר משנה. רכשתי אותו קצת אחרי שיצא.

מכשיר נחמד, אבל לא ממש נחשב ״מחשב גיימינג״, עם כרטיס גרפי Nvidia GTX 860M (הסדרה שמיועדת למחשבים ניידים). נראה שהוא קצת יותר חזק מה אקסבוקס וואן, אבל פחות מהפלייסטיישן 4:

http://www.trustedreviews.com/alienware-alpha-review

כרגע אני מצפה למוצר הזה, שאמור לצאת ברבעון הראשון של 2016:

http://www.corsair.com/en-gb/landing/bulldog

Batnun

.

solidas
צייד דילים
צייד דילים

שליחה

@Batnun
·לא יודע למה החלטת שהPS4 יותר חזק מהאליינווייר מכל הסרטים שראיתי באינטרנט הוא יותר חזק ממנו יש פה גם ביקורת
http://wccftech.com/alienware-alpha-vs- ... on-550-pc/
על כל פנים אני לא מבין למה לקנות מוצר כזה ולא להשקיע באיזה מחשב גיימינג חזק הרי בסופו של דבר זה מריץ את אותם משחקים של כל מחשב נורמלי(אני מתכוון להיצע המשחקים) לכן לדעתי אם כבר אז לקנות אקס בוקס או PS4 שלכ"א מהם יש משחקים יחודיים שלא ייצאו על המחשב מה גם שהמכשיר הזה הוא בסה"כ רמה של לפטופ גיימינג שא"א ממש לקחת אותו ולשחק איתו במלון או במקומות שאתה נוסע אליהם-לכן לדעתי אם כבר עדיף לקנות לפטופ גיימינג לפחות יש את יתרון הניידות
ד"א
המכשיר החדש הזה שעוד לא יצא בהחלט נראה דבר מעניין

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

@solidas
·

החלטתי שה-PS4 חזק יותר לפי הנתונים הטכניים היבשים של ה-GPU שנמצאים בסקירה בלינק שנתתי:

http://www.trustedreviews.com/alienware ... ict-page-2
It’s a mid-range part with 640 stream processors clocked to 1,020MHz – a configuration with a top theoretical throughput of about 1.4TFLOPS, which is less than the 1.84TFLOP peak of the PS4, but higher than the 1.31TFLOP maximum of the Xbox One.
...
בכל מקרה, יש לי גם פלייסטיישן 4, אבל רכשתי את המחשב הזה רק כדי לשחק סקיירים...

Batnun

.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

solidas כתב:@Batnun
·לא יודע למה החלטת שהPS4 יותר חזק מהאליינווייר מכל הסרטים שראיתי באינטרנט הוא יותר חזק ממנו יש פה גם ביקורת
http://wccftech.com/alienware-alpha-vs- ... on-550-pc/
על כל פנים אני לא מבין למה לקנות מוצר כזה ולא להשקיע באיזה מחשב גיימינג חזק הרי בסופו של דבר זה מריץ את אותם משחקים של כל מחשב נורמלי(אני מתכוון להיצע המשחקים) לכן לדעתי אם כבר אז לקנות אקס בוקס או PS4 שלכ"א מהם יש משחקים יחודיים שלא ייצאו על המחשב מה גם שהמכשיר הזה הוא בסה"כ רמה של לפטופ גיימינג שא"א ממש לקחת אותו ולשחק איתו במלון או במקומות שאתה נוסע אליהם-לכן לדעתי אם כבר עדיף לקנות לפטופ גיימינג לפחות יש את יתרון הניידות
ד"א
...
אתה מאלה שמגיעים לפורום הקונסולות לנסות לשכנע למה כדאי מחשב גיימינג?
לא התעייפתם מזה?
מה ניידות עכשיו? על מה אתה מדבר? מה הקשר?
אם אני רוצה מכשיר גיימינג נייד, אני אטייל עם ויטה או עם 3DS...
בבית אני רוצה קונסולה, לא מחשב.
כזו שאני מדליק אותה, לוחץ על האייקון של המשחק - ומשחק.
לא דרייברים, לא עלויות נוספות של עכברים מקלדות ושאר ירקות ולא קראשים כאלו ואחרים, וגם לא לגלוש - נטו משחק, ורצוי כמה שיותר משחקים אקסלוסיביים לתוך התפריט הזה.
בוא נחסוך את הויכוח, ה PC היה ויישאר המכשיר האולטימטיבי כשמדובר בגרפיקה, אבל שוב - זה לא ממש מעניין או רלוונטי, קונסולה נותנת משהו אחר לגמרי.
אגב ניידות, אין שום בעיה לנייד את ה PS4 לכל מקום עם מסך (חברים, מלון, צימר וואטאבר), זה לא פרוצדורלי יותר מלקחת לפטופ עם המטען שלו והאביזרים שלו.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

...
איך חדש? כתבנו לך שזה מכשיר שנמצא בשוק כבר שנה.
לקנות נייד גיימינג זו שטות לגמרי. סתם בזבוז כסף.
בגדול, בדור הזה של הקונסולות אין כל כך הרבה אקסלוסיביים. הרבה מהם עוברים פורטים למחשב.
נערך לאחרונה על ידי toxin ב 21/12/2015 10:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

solidas
צייד דילים
צייד דילים

שליחה

@gal-cohen
·זו ממש לא הייתה המטרה שלי-הוא הביא פה מחשב קטן(אליינוויייר) וזה מחשב לכל דבר אין הבדל בינו לבין מחשב כזה או אחר אין לו יכולות של משחקים יחודיים-הוא קרא לזה קונסולה מה שזה לא-זה כולה מחשב שמתחבר למסך טלוויזיה שניתן לחבר לו גם גויסטיק של אקס בוקס-אני לא באתי להגיד שמחשב עדיף על קונסולה-אדרבא אמרתי שלקונסולה יש יתרון משלה וזה משחקים יחודיים-רק טענתי שלקנות מחשב כזה שכולה קצת יותר קטן ותומך בגויסטיק של אקס בוקס בעיניי זה דבר מוזר כי שוב זה סה"כ מחשב ואין לו שום משחקים יחודיים כמו שיש לקונסולות האקס בוקס או הPS4 ואם כבר אתה מדבר על ניידות אז איני מכיר את הויטה אך היה לי את הPSP וזה היה על הפנים ביחס למחשב נייד עם כרטיס מסך של GTX 860 ואני גם מאמין שהויטה לא שונה כ"כ-זו פלטפורמה די מוגבלת עם מסך די קטן זה אומנם נעים להחזקה ביד(גם על זה ניתן להתווכח בעיני המשקל של הPSP היה די גבוה וזה קצת העיק אחר כמה שעות משחק) אך בכל זאת להשוות את זה למחשב עם הרבה יותר יכולות זה קצת מוגזם..
בכל אופן אני לא בא לייעץ פה לכ"א מה לעשות עם הכסף שלו-אם לבן אדם יש כסף מצידי גם שיקנה מכשיר למשחקים ב20000 ש"ח זה לא ענייני רק באתי לומר שזה לא ממש קונסולה ולפי דעתי עדיף כבר קונסולה כי זה סה"כ מחשב שמתחבר לטלוויזיה ואין לו שום משחקים יחודיים או יתרון של ניידות

Narion פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

זה ברור שלקונסולות יש יתרון גדול במשחקים אקסלוסיבים ונוחות הפעלה, אבל אני ספציפית באשכול הזה רציתי להראות שקיימת פלטפורמה שמובססת PC שיכולה להתחרות בהם, ובמחיר סביר (המכשיר נמכר סביב ה400$).

בלתי אפשרי לבנות בתקציב הזה מחשב גיימינג בארץ.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

solidas כתב:@gal-cohen
·זו ממש לא הייתה המטרה שלי-הוא הביא פה מחשב קטן(אליינוויייר) וזה מחשב לכל דבר אין הבדל בינו לבין מחשב כזה או אחר אין לו יכולות של משחקים יחודיים-הוא קרא לזה קונסולה מה שזה לא-זה כולה מחשב שמתחבר למסך טלוויזיה שניתן לחבר לו גם גויסטיק של אקס בוקס-אני לא באתי להגיד שמחשב עדיף על קונסולה-אדרבא אמרתי שלקונסולה יש יתרון משלה וזה משחקים יחודיים-רק טענתי שלקנות מחשב כזה שכולה קצת יותר קטן ותומך בגויסטיק של אקס בוקס בעיניי זה דבר מוזר כי שוב זה סה"כ מחשב ואין לו שום משחקים יחודיים כמו שיש לקונסולות האקס בוקס או הPS4 ואם כבר אתה מדבר על ניידות אז איני מכיר את הויטה אך היה לי את הPSP וזה היה על הפנים ביחס למחשב נייד עם כרטיס מסך של GTX 860 ואני גם מאמין שהויטה לא שונה כ"כ-זו פלטפורמה די מוגבלת עם מסך די קטן זה אומנם נעים להחזקה ביד(גם על זה ניתן להתווכח בעיני המשקל של הPSP היה די גבוה וזה קצת העיק אחר כמה שעות משחק) אך בכל זאת להשוות את זה למחשב עם הרבה יותר יכולות זה קצת מוגזם..
בכל אופן אני לא בא לייעץ פה לכ"א מה לעשות עם הכסף שלו-אם לבן אדם יש כסף מצידי גם שיקנה מכשיר למשחקים ב20000 ש"ח זה לא ענייני רק באתי לומר שזה לא ממש קונסולה ולפי דעתי עדיף כבר קונסולה כי זה סה"כ מחשב שמתחבר לטלוויזיה ואין לו שום משחקים יחודיים או יתרון של ניידות
...
מתנצל - אי הבנה. :idea:
רשמת מכשיר כזה - הנחתי שהתכוונת ל PS4, בעוד שדיברת אליו והתכוונת בעצם למכשיר שהוא העלה בתחילת ההודעה.
(f)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אפשר לקרוא לו מחשב גיימינג אבל הוא לא מיועד לגיימרים "כבדים". הכרטיס מסך לא מספיק חזק לסטנדרטים של היום למי שמחפש רזולוציות גבוהות ופילטרים פועלים במשחקים. כן אפשר להשתמש בו כ HTPC + גיימינג על איכויות בינוניות.

solidas
צייד דילים
צייד דילים

שליחה

@toxin
·הוא שם למטה עוד לינק למשהו שהוא מחכה לו שיצא הנה הלינק
http://www.corsair.com/en-gb/landing/bulldog
ד"א לגבי נייד גיימינג אני חולק עליך לפי דעתי יש אנשים שנוסעים המון לחו"ל או לכל מיני מקומות בארץ ורוצים לקחת אתם את המשחקים שלהם ולשחק-זה לפי דעתי הפתרון האידאלי לדבר הזה ולא ויטה וכ"ו שכפי שכבר רשמתי הייתה לי התנסות עם אחותה הזקנה שזה הPSP וזה היה קטסטרופה ובזבוז כסף גמור-אבל מה שתכבתי לגבי נייד גיימינג הוא לא הצעה לבן אדם לקנות נייד גיימינג אלא רק הבהרה שאין לדבר הזה יתרון כי הרי הכרטיס מסך הוא של נייד גיימינג ואין לאליינווייר הזה שום יתרון של ניידות וכ"ו וכן אין לו את היתרון של הקונסולות שלהם יש משחקים יחודיים-זה סה"כ מה שרציתי להבהיר לכותב הפוסט ולכן לעניות דעתי אין שום יתרון בלקנות מכשיר כזה ואם כבר עדיף לו להשקיע בקונסולות או בנייד גיימינג וק"ו בנייח גיימינג

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

הבולדוג זה סה"כ מחשב בתצורת ITX. אפשר לבנות אחד כזה לבד מכל מיני חלקים. אין צורך לחכות לקורסאייר שיוציאו את זה לשוק.
לגבי מחשב נייד לגיימינג, אל תשכח שהוא גם כבד וגם עם חיי סוללה קצרים מאוד ברגע שמתחילים לשחק איתו משחקים מה שאומר שחייבים להיות קרובים לשקע חשמל כל הזמן. זה חיסרון רציני.
ברור שאין ל ALIENWARE הזה שום יתרון, זו סה"כ עוד אופציה בשוק למי שלא מעוניין בקונסולה אלא במחשב גיימינג בינוני (שהרבה יותר גמיש בשימושים שלו מהקונסולות).
לגבי משחקים, כתבתי כבר למעלה שבדור הקונסולות הנוכחי כמות המשחקים הבלעדיים קטנה משמעותית מהדור הקודם. בגלל שהקונסלות מבוססות על ארכיטקטורת X86 שהיא כמו של מחשב, הרבה מהמשחקים עוברים פורט למחשב האישי.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

toxin כתב:הבולדוג זה סה"כ מחשב בתצורת ITX. אפשר לבנות אחד כזה לבד מכל מיני חלקים. אין צורך לחכות לקורסאייר שיוציאו את זה לשוק.
לגבי מחשב נייד לגיימינג, אל תשכח שהוא גם כבד וגם עם חיי סוללה קצרים מאוד ברגע שמתחילים לשחק איתו משחקים מה שאומר שחייבים להיות קרובים לשקע חשמל כל הזמן. זה חיסרון רציני.
ברור שאין ל ALIENWARE הזה שום יתרון, זו סה"כ עוד אופציה בשוק למי שלא מעוניין בקונסולה אלא במחשב גיימינג בינוני (שהרבה יותר גמיש בשימושים שלו מהקונסולות).
לגבי משחקים, כתבתי כבר למעלה שבדור הקונסולות הנוכחי כמות המשחקים הבלעדיים קטנה משמעותית מהדור הקודם. בגלל שהקונסלות מבוססות על ארכיטקטורת X86 שהיא כמו של מחשב, הרבה מהמשחקים עוברים פורט למחשב האישי.
...
·

פותח השרשור דיבר על ה-Alienware, אני נתתי את הלינק ל-Bulldog.
ה-Alienware זה מחשב משחקים ברמת כניסה, לעומת ה-Bulldog שמייצג את הטופ.

ברור שאפשר לבנות מחשב כזה לבד, אבל היתרון בתצורה הזאת זה לקבל חבילה שכוללת את כל החלקים מורכבים ועם אחריות, ב-Specs גבוהים ועם כרטיס מסך ומעבד הכי מהירים בשוק, במארז קומפקטי ומעוצב, וכמובן קירור נוזלי גם למעבד וגם לכרטיס המסך, שזה אומר מחשב גיימינג חזק מאוד אבל גם שקט. מבחינתי זה כדאי.

Batnun

.

Narion פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כמה עולה הבולדוג?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

לא חושב שהוא שוחרר עדיין לשוק.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46459

שליחה

ה- Bulldog ימכר תמורת $399, זה רשום בתחתית דף המוצר, אבל נדמה שבמחיר הזה הוא לא כולל את ה- GPU.

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336

שליחה

לפי מה שאני זוכר אחד ההבדלים שגרמו לי לעבור לקונסולה הוא שהמשחקים בקונסולות מותאמים לבקרים השונים בעוד המשחקים במחשב בעיקר למקלדת ועכבר, ניראה לי בזמנו מבאס לשבת על הספה עם מקלדת ועכבר

עודד

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אני כבר כמה שנים משחק משחקי מחשב עם בקר XBOX 360 אלחוטי. עובד מעולה.

חזור אל “קונסולות”