עוד סופר OEM הפעם של אונקיו ב 350 דולר באמזון

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
tascam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426

שליחה

עוד סופר OEM הפעם של אונקיו ב 350 דולר באמזון
http://www.amazon.com/Onkyo-CP-1050-Dir ... +turntable

האם שווה את המחיר ?

בארץ 3368 ש"ח ולא ניראה לי שאמזון מפסידים
פחות מ 2000 ש"ח עם חברת שילוח ומיסים עד הבית בישראל

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=905331
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441

שליחה

המחיר נשמע טוב (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191

שליחה

יש לך אותו גם באמזון איטליה סביב ה 2000 שקל כולל משלוח ומיסים

http://www.amazon.it/gp/product/B00SH2J ... L2PNWYJU7H

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093

שליחה

ממש לא מומלץ לקנות פטיפון OEM מודרני - הם כולם נשמעים כמו משהו שהחברה שמוכרת אותם לא טרחה לתכנן ולייצר (f)
קח את 2000 השקלים שלך, וקנה פטיפון משומש שמישהו מכובד עומד מאחוריו.

tascam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

518 יורו עד הבית 2230 ש"ח עד הביית כולל מיסים והובלה אוירית עד הבית לעומת 3368 בZAP בישראל פשוט גזלנות
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

$500 עד הבית? יש הרבה כאלו ששילמו הרבה פחות ונדהמו מה'איכות' הסינית המהוללת ברמה כזו שהם תוהים אם זו באמת Onkyo שעומדת מאחורי הפטפון... זה לא היסטוריה. ממש לפני כמה חודשים.
[left]
Well, as much as I wanted to believe that this turntable was going to be a great deal...it turned out to be a BUST. the Platter has excessive wobble and the Tonearm bearings are so loose that the arm chatters when you move it...

Highly NOT worth the 2 month wait I'm sorry to say :-(

Joey
...
[/left]
[left]
Not to mention the outrageous 0.15 w&f spec. Another Hanpin failure.
...
[/left]
[left]
I know...I really wanted this to be a decent table..but it's good for looks only.
...
[/left]

אלה הם רשמים שחוזרים על עצמם בכל פעם שמישהו מתפתה לרכוש איזו 'מציאה' אנלוגית סינית חדשה של חנפין מאמזון וטורח להעלות ביקורת ל-AK. אגב, הפלטות העקומות והצירים הרופפים, שלא להזכיר את האנטי-סקייט המהולל שלא עושה כלום, הם מחלות שמשותפות לדגמים נוספים של חנפין. זה לא נראה מפתיע. התוצרת די זהה - המדבקה לעולם משתנה. כנראה שלתקוע מדבקה על הדק ולכתוב Onkyo או Audio Technica או Stanton על הקופסה - לא באמת פותר בעיות הנדסיות אינהרנטיות.

אני הייתי מצפה מהממשל הרופס שלי שיגן עלי ועל אחרים מפני מוצרים כאלו. כמו שיש דירוג צריכת חשמל ודירוג ידידות לסביבה - הייתי מצפה לאזהרה על הקופסה. דירוג "F". נראה לי שהדירוג הזה משותף לכל אותם היצרנים שאימצו להם תהליכי ייצור 'פוסט-סובייט-מודרניים' שלפיהם הלקוח הוא גם בקרת האיכות. כמו שה נראה יש גם מקום לפעול נגד יבואנים ומפיצים שמדיניות ההחלפה שלהם היא זו של החלפה אחד עם השני.

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441

שליחה

tnsilver כתב:$500 עד הבית? יש הרבה כאלו ששילמו הרבה פחות ונדהמו מה'איכות' הסינית המהוללת ברמה כזו שהם תוהים אם זו באמת Onkyo שעומדת מאחורי הפטפון... זה לא היסטוריה. ממש לפני כמה חודשים.
[left]
...
...
[/left]

אלה הם רשמים שחוזרים על עצמם בכל פעם שמישהו מתפתה לרכוש איזו 'מציאה' אנלוגית סינית חדשה של חנפין מאמזון וטורח להעלות ביקורת ל-AK. אגב, הפלטות העקומות והצירים הרופפים, שלא להזכיר את האנטי-סקייט המהולל שלא עושה כלום, הם מחלות שמשותפות לדגמים נוספים של חנפין. זה לא נראה מפתיע. התוצרת די זהה - המדבקה לעולם משתנה. כנראה שלתקוע מדבקה על הדק ולכתוב Onkyo או Audio Technica או Stanton על הקופסה - לא באמת פותר בעיות הנדסיות אינהרנטיות.

אני הייתי מצפה מהממשל הרופס שלי שיגן עלי ועל אחרים מפני מוצרים כאלו. כמו שיש דירוג צריכת חשמל ודירוג ידידות לסביבה - הייתי מצפה לאזהרה על הקופסה. דירוג "F".
...
·תודה על המידע טומי
ואני עוד חשבתי שזה אחלה מציאה ואכלתי את הלב שאני לא יכול לקנות

ושאלה לי אליך טומי
האם הפטפון הזה שנימכר בארץ גם הוא ברמה נמוכנה כמו ההוא של חנפין ?

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

nkorah כתב:ממש לא מומלץ לקנות פטיפון OEM מודרני - הם כולם נשמעים כמו משהו שהחברה שמוכרת אותם לא טרחה לתכנן ולייצר (f)
קח את 2000 השקלים שלך, וקנה פטיפון משומש שמישהו מכובד עומד מאחוריו.
...
·

גם אני מסכים שעדיף "יד שנייה מכובד ומוכר" מאשר משהו "מסחרי מדי" .

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158

שליחה

העיצוב יפה, אבל מדובר כפי הנראה באיפור בלבד, כמו בהרבה מוצרים זולים שנמכרים ביוקר; אם המכשיר אכן סובל מכל התחלואים הנ"ל, $350 זה מחיר יקר ואפילו יקר מאד בעבורו. עוד מקרה של "תשלום עבור השם"?
.Anything can be done, but it's only done if it's done

tascam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

רב סרן-רועי קליין.

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”