אז אחרי קצת בירורים עם האנשים הטובים בפורום, הגעתי ל-3 האפשרויות הבאות:
1. היקר - 8h pluse בעלות של כ-150$ :
אני בד"כ נוטה לקנות משהו קצת יותר יקר אם זה בא לידי ביטוי באיכות ובאורך חיים.
אשמח מאוד לתובנות שלכם מה אתם הייתם עושים.
אגב, הצרכים שלי:
- די בטוח שרק קודי (סרטים וסדרות) לא משחקים או משהו אחר.
- צריך שיהיו כתוביות בעברית אבל להבנתי כולם מספקים את האפשרות.
- שיהיה אמין ושלא יתקלקל לאחר תקופה קצרה.
- שהממשק יהיה נעים (כולל השלט).
תודה רבה!
8h plus או mini mx או mxq
-
alogobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 357
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
כמה מילים על ה-MXQ
קניתי אותו ב-30 וקצת דולר ב-ALIEXPRESS? המכשיר סבבה, בכללי, אבל לא מספיק בשל. נדמה לי שכתבתי על זה בפורום 22. בגדול יש לו בעיות בזיהוי האוטומטי של הרזולוציה, לפעמים הוא פשוט לא מצליח. קבעתי רזולוציה ידנית.
יש לו בעיה בזיהוי PASSTHROUGH באותה מידה - קבעתי ידנית.
לפעמים רואים את המסך עובר למוד רזולוציה אחר לכמה שניות ואז חוזר - לא ברור למה זה קורה.
יש אפליקציות אנדרואיד שלא עולות אצלו, פשוט לא מבין למה, בטח באגים ב-FIRMWARE (על גרסה 4.4, לא 5.1). מהלאנצ'ר המיוחד שלו שנראה כמו קוביות יש עוד בעיות.
בקיצור - המכשיר יכול לתפקד אבל צריך מידה של טולרנטיות כלפיו, כנראה לא משהו מספק לאנשים שלא מבינים או שרוצים ראש שקט.
מלבד זה, יש לו אחלה חומרה בכללי אבל אם אני משווה אותו ל-MK12 שלי, האחרון עובד חלק יותר.
ממליץ לך על ה-KII S812 או על ה-RIKOMAGIC MK12 (כמו שלי) שיש לו חומרה זהה למיניקס X8H-P. מה שאין ל-RKM זה תמיכה נורמלית. שדרוגים מגיעים דווקא, לא OTA אבל יש מדי כמה חודשים. נקווה שימשיכו לעדכן. בפורומים שלהם לא ממש עונים בניגוד לאלו של מיניקס - שם יש קהילה רחבה ותמיכה מוצלחת, יחסית.
יש לו בעיה בזיהוי PASSTHROUGH באותה מידה - קבעתי ידנית.
לפעמים רואים את המסך עובר למוד רזולוציה אחר לכמה שניות ואז חוזר - לא ברור למה זה קורה.
יש אפליקציות אנדרואיד שלא עולות אצלו, פשוט לא מבין למה, בטח באגים ב-FIRMWARE (על גרסה 4.4, לא 5.1). מהלאנצ'ר המיוחד שלו שנראה כמו קוביות יש עוד בעיות.
בקיצור - המכשיר יכול לתפקד אבל צריך מידה של טולרנטיות כלפיו, כנראה לא משהו מספק לאנשים שלא מבינים או שרוצים ראש שקט.
מלבד זה, יש לו אחלה חומרה בכללי אבל אם אני משווה אותו ל-MK12 שלי, האחרון עובד חלק יותר.
ממליץ לך על ה-KII S812 או על ה-RIKOMAGIC MK12 (כמו שלי) שיש לו חומרה זהה למיניקס X8H-P. מה שאין ל-RKM זה תמיכה נורמלית. שדרוגים מגיעים דווקא, לא OTA אבל יש מדי כמה חודשים. נקווה שימשיכו לעדכן. בפורומים שלהם לא ממש עונים בניגוד לאלו של מיניקס - שם יש קהילה רחבה ותמיכה מוצלחת, יחסית.
-
alogobi
-
- חבר פעיל מאוד

Re: כמה מילים על ה-MXQ
תודה voguemastervoguemaster כתב: ממליץ לך על ה-KII S812 או על ה-RIKOMAGIC MK12 (כמו שלי) שיש לו חומרה זהה למיניקס X8H-P. מה שאין ל-RKM זה תמיכה נורמלית. שדרוגים מגיעים דווקא, לא OTA אבל יש מדי כמה חודשים. נקווה שימשיכו לעדכן. בפורומים שלהם לא ממש עונים בניגוד לאלו של מיניקס - שם יש קהילה רחבה ותמיכה מוצלחת, יחסית....
ראיתי שה RIKOMAGIC MK12 עולה כ-450 ש"ח שזה כמאה ש"ח פחות מה 8h plus.
לא כדאי כבר ללכת על ה 8h plus ולסגור עניין?
מה שהייתי רוצה לדעת זה אם ההבדל של 400 ש"ח בין המכשירים האלו מוצדק. אני אחיה עם הסכום הזה, רק רציתי לדעת שהוא מושקע נכון..
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
תראה
ה-MK12 עלה לי בערך 100 דולר, היום הוא עולה טיפה'לה פחות. המיניקס עולה 120 עד 160 דולר, תלוי איפה אתה קונה.
אם ההפרש לא גדול לך - לך על המיניקס בזכות התמיכה. לא רק זה, הם גם הוציאו גרסת מערכת שמאפשרת PASSTHROUGH גם ל-HDMI וגם לאופטי בו זמנית. החברות האחרות שמיצרות מכשירים מבוססי S812 עוד לא עשו את זה.
כשאני קניתי המיניקס עלה 160 דולר אז בעיניי לא היה שיקול בכלל.
לגבי ההשוואה בין ה-MXQ לבין ה-MK12 או המיניקס - ה-MXQ ממש לא בשל כך שאני לא ממליץ לך עליו בכלל.
אם ההפרש לא גדול לך - לך על המיניקס בזכות התמיכה. לא רק זה, הם גם הוציאו גרסת מערכת שמאפשרת PASSTHROUGH גם ל-HDMI וגם לאופטי בו זמנית. החברות האחרות שמיצרות מכשירים מבוססי S812 עוד לא עשו את זה.
כשאני קניתי המיניקס עלה 160 דולר אז בעיניי לא היה שיקול בכלל.
לגבי ההשוואה בין ה-MXQ לבין ה-MK12 או המיניקס - ה-MXQ ממש לא בשל כך שאני לא ממליץ לך עליו בכלל.
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
לי יש בבית את המיניקס Z64 שנחשב "חזק" .
אני אישית לא חושב שהוא כזה "חזק" כפי שמתארים אותו ברשת.
אם מדובר על המכשיר הראשי ל-TV בסלון בבית הייתי ממליץ לך לחפש דיל על ה-8H ולא להתפשר על "צעצועים זולים מדיי "
אני אישית לא חושב שהוא כזה "חזק" כפי שמתארים אותו ברשת.
אם מדובר על המכשיר הראשי ל-TV בסלון בבית הייתי ממליץ לך לחפש דיל על ה-8H ולא להתפשר על "צעצועים זולים מדיי "
-
alogobi
-
- חבר פעיל מאוד

טוב,
שמח לעדכן שבסופו של דבר הזמנתי את ה minix 8h pluse (די יקר ומקווה שנראה תמורה בגינו).
אודה אם מישהו יעלה בתגובה מדריך התקנה.
תודה!
שמח לעדכן שבסופו של דבר הזמנתי את ה minix 8h pluse (די יקר ומקווה שנראה תמורה בגינו).
אודה אם מישהו יעלה בתגובה מדריך התקנה.
תודה!