חסרון בחיבור OPPO971 ל PHD8 ?
יש לי PHD8 שמחוברת DVI ל HDMI.
נגן - OPPO971H
פרט לבעיית סאונד (איך להעביר סאונד למסך, כי הDVI לא מוציא, וסלוט HDMI בא ללא כניסות סטריאו כמובן, וחיבור הסטראו לכניסות אחרות לא "עובר" לכניסת HDMI)
יש בעיה נוספת - בצפיה אני רואה שני פסים שחורים מעל ומתחת.
עכשיו, שלא יקפצו כולם ויגידו "תחפש כותונת הפסים, או בעייות הפסים בסרטים" - קראתי והבנתי (אולי), אבל הבעיה היא שבפלזמה אי אפשר לעשות ZOOM אן JUST במצב כניסת HDMI.!
המסך מראה טח FULL , ואי אפשר לשנות (זה מופיע גם בחוברת, שאי אפשר לשנות ASPECT בחומר שבא מכניסת HDMI..)
אז מה עושים??
נגן - OPPO971H
פרט לבעיית סאונד (איך להעביר סאונד למסך, כי הDVI לא מוציא, וסלוט HDMI בא ללא כניסות סטריאו כמובן, וחיבור הסטראו לכניסות אחרות לא "עובר" לכניסת HDMI)
יש בעיה נוספת - בצפיה אני רואה שני פסים שחורים מעל ומתחת.
עכשיו, שלא יקפצו כולם ויגידו "תחפש כותונת הפסים, או בעייות הפסים בסרטים" - קראתי והבנתי (אולי), אבל הבעיה היא שבפלזמה אי אפשר לעשות ZOOM אן JUST במצב כניסת HDMI.!
המסך מראה טח FULL , ואי אפשר לשנות (זה מופיע גם בחוברת, שאי אפשר לשנות ASPECT בחומר שבא מכניסת HDMI..)
אז מה עושים??
נערך לאחרונה על ידי ramicu ב 28/01/2007 23:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמיד תשאר טירון בדברים שאתה מתמחה בהם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מוזר.
לגבי אודיו, אנחנו בעד גישה שהאודיו צריך להגיע דרך הרסיבר לרמקולים...
נראה לי שאין לך הרבה ברירה אלא לרכוש 981 ולהעביר את ה-971 למישהו אחר. ה-981 כבר מעביר אודיו דרך ה-HDMI שלו...
לגבי זום, זו בעיה מוזרה וכנראה ספציפית ל-PHD8 (לא ניסיתי, אבל אני מאמין שאתה צודק).
אין לנגן עצמו ZOOM (תסלח לי, אני עצלן מדי בשביל לבדוק את זה).
לגבי אודיו, אנחנו בעד גישה שהאודיו צריך להגיע דרך הרסיבר לרמקולים...
נראה לי שאין לך הרבה ברירה אלא לרכוש 981 ולהעביר את ה-971 למישהו אחר. ה-981 כבר מעביר אודיו דרך ה-HDMI שלו...
לגבי זום, זו בעיה מוזרה וכנראה ספציפית ל-PHD8 (לא ניסיתי, אבל אני מאמין שאתה צודק).
אין לנגן עצמו ZOOM (תסלח לי, אני עצלן מדי בשביל לבדוק את זה).
נראה לי שאאלץ לוותר על חיבור HDMI ןלחבר דרך קומפוננט למסך. כך אוכל גם לשמוע דרך הטלוויזיה וגם דרך הרסיבר.
( שזה דבר חיובי בבית עם ילדים קטנים ורסיברים גדולים)
וגם לשחק עם הASPECT
( שזה דבר חיובי בבית עם מספר מקורות ופלזמות נצרבות...)
האם לדעת המומחים זה יגרום לירידה באיכות? מדובר על ניגון DVD רגילים להזכירכם.
( שזה דבר חיובי בבית עם ילדים קטנים ורסיברים גדולים)
וגם לשחק עם הASPECT
( שזה דבר חיובי בבית עם מספר מקורות ופלזמות נצרבות...)
האם לדעת המומחים זה יגרום לירידה באיכות? מדובר על ניגון DVD רגילים להזכירכם.
אופס, נכון. עברתי על הסקירה של עופר - ואכן כן.
אז אני בבעייה גדולה -
חסרון ראשון, הOPPO נראה מצוין דרך יציאת HDMI, אבל אני חייב להעביר סאונד דרך מגבר(שוב- בעיה כשלא רוצים שילדים יתעסקו עם מגבר)
חסרון שני, אין אפשרות לעשות ZOOM או לשנות ASPECT למסך, ובסרטים יש פסים שחורים למעלה ולמטה- צריבה בדרך...
אז מה עושים??
אז אני בבעייה גדולה -
חסרון ראשון, הOPPO נראה מצוין דרך יציאת HDMI, אבל אני חייב להעביר סאונד דרך מגבר(שוב- בעיה כשלא רוצים שילדים יתעסקו עם מגבר)
חסרון שני, אין אפשרות לעשות ZOOM או לשנות ASPECT למסך, ובסרטים יש פסים שחורים למעלה ולמטה- צריבה בדרך...
אז מה עושים??
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
נכון אבל לא מדוייק:ramicu כתב:אבל הבעיה היא שבפלזמה אי אפשר לעשות ZOOM אן JUST במצב כניסת HDMI.!
אז מה עושים??...
הבעיה שלך היא לא כניסת ה-HDMI אלא ה-INPUT שקבעת לכניסה הזו.
מעל 720p וכולל אתה אכן לא יכול לשנות וה-ASPECT הוא קבוע 16:9
אם תשנה את ה-output ל-480/576p (כפתור HDMI שמאלי למטה בשלט של ה-OPPO כאשר הסרט לא רץ) תוכל לשנות את ה-Aspect ב-PHD.
אבל אז תפסיד את ה-720P.....
אבל לפחות יש לך workaround לסרטים בעלי כותונת פסים
צפיתי כבר בכמה וכמה סרטי 1:2.35 במהלך השנה וחצי-שנתיים שיש לי את הפלאזמה שלי, והפלא ופלא, אין צריבהramicu כתב:אופס, נכון. עברתי על הסקירה של עופר - ואכן כן.
אז אני בבעייה גדולה -
אז מה עושים??...
אני עם sunny_jim.sunny_jim כתב: צפיתי כבר בכמה וכמה סרטי 1:2.35 במהלך השנה וחצי-שנתיים שיש לי את הפלאזמה שלי, והפלא ופלא, אין צריבהכל עוד תגוון בתכנים שלך, ולא תצפה בבלעדיות בתכנים כאלה, אני לא חושב שיש לך סיבה לדאוג. במיוחד כאשר הפלאזמות של פנאסוניק ידועות כפחות רגישות לצריבה.
...
ולגבי בעיית הילדים והמגבר הפתרון פשוט - חיבור כפול HDMI + מגבר ל"גדולים" וקומפוננט (עם קול) לקטנים
דחפתי קומפוזיט ויצא עוד אחד.
אופס, זו היתה אישתי.
תודה לכולם, כנראה זה הפתרון.
רק שאני לא מבין את פנסוניק. לא יכלו לעשות גישור מכניסה אחת לשניה, או להוסיף שני RCA קטנים?
סתם , אני מקטר.
אחלה מסך.
אחלה חברה.
אופס, זו היתה אישתי.
תודה לכולם, כנראה זה הפתרון.
רק שאני לא מבין את פנסוניק. לא יכלו לעשות גישור מכניסה אחת לשניה, או להוסיף שני RCA קטנים?
סתם , אני מקטר.
אחלה מסך.
אחלה חברה.
הוא כן מגדיל את התמונה כגודל המסך, פשוט הפסים הם חלק מהתמונה, ואי אפשר לצפות ממנו לזהות את זה.
אם הרסיבה עושה UPSCALE ויכול להוציא את זה בקומפוננט, אז אפשר לחבר מהרסיבר למסך בקומפוננט ואז לעשות ZOOM/JUST או מה שרוצים.
אבל אם נעולים על HDMI כנראה שלא תוכל....
אם הרסיבה עושה UPSCALE ויכול להוציא את זה בקומפוננט, אז אפשר לחבר מהרסיבר למסך בקומפוננט ואז לעשות ZOOM/JUST או מה שרוצים.
אבל אם נעולים על HDMI כנראה שלא תוכל....