system files missing iriver H10
אייריבר אהוב ויקר שיש לי כבר שנה וחצי שנקנה בחו"ל והחלפתי את הפירמואר שלו לאירופאי..
(system files missing)
to restore the system files, connect H1- to iriver plus.
אם אני מחבר למחשב ופותח את האיריבר פלוס המחשב נתקע.
אם אני מחבר למחשב ופותח דרך האקספלורר (מחשב שלי-כונן חיצוני)
המחשב נתקע.
במיסטיקריבר כל פיתרון נכשל.
יש לי מידע מאוד חשוב על ההארד דיסק, אז האפשרויות שעומדות בפני הן:
1.לשלם 200 שקל ולשלוח את הנגן להונג קונג ולהוסיף עוד כסף לפי התקלות ומכס. (לא פרקטי)
2.לשלם 4 דולר ולקנות מאיביי מעביר לIDE ולנסות להציל כמה שיותר מידע ואולי אפילו להתקין את המערכת הפעלה מחדש (הכי פרקטי בנתיים)
3.לשלם הון תועפות ולהביא את ההארד דיסק לחברת שחזור מידע-שרק הבדיקה עולה כ500 שקל
בקשר לאפשרות השניה-האם יש דרך לבדוק אם ההארד דיסק לא עובד בכלל או רק המערכת הפעלה או משהו בנגן עצמו בלי לקנות את המתאם?[/b]
(system files missing)
to restore the system files, connect H1- to iriver plus.
אם אני מחבר למחשב ופותח את האיריבר פלוס המחשב נתקע.
אם אני מחבר למחשב ופותח דרך האקספלורר (מחשב שלי-כונן חיצוני)
המחשב נתקע.
במיסטיקריבר כל פיתרון נכשל.
יש לי מידע מאוד חשוב על ההארד דיסק, אז האפשרויות שעומדות בפני הן:
1.לשלם 200 שקל ולשלוח את הנגן להונג קונג ולהוסיף עוד כסף לפי התקלות ומכס. (לא פרקטי)
2.לשלם 4 דולר ולקנות מאיביי מעביר לIDE ולנסות להציל כמה שיותר מידע ואולי אפילו להתקין את המערכת הפעלה מחדש (הכי פרקטי בנתיים)
3.לשלם הון תועפות ולהביא את ההארד דיסק לחברת שחזור מידע-שרק הבדיקה עולה כ500 שקל
בקשר לאפשרות השניה-האם יש דרך לבדוק אם ההארד דיסק לא עובד בכלל או רק המערכת הפעלה או משהו בנגן עצמו בלי לקנות את המתאם?[/b]
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ניסית לשחזר לגירסה הרשמית ?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
בלתי אפשרי, מכיוון שכשאני נכנס לנגן דרך הEXPLORER הוא נתקע וכנל גם אם אני מנסה לעשות משהו עם הנגן בתוכנה שלו (iriver+)
ויש לציין גם ששלחתי כמה מיילים לתמיכה הטכנית של אייריבר אמריקה ואייריבר אירופה ומשניהן לא קיבלתי תשובה אפילו פעם אחת.
ויש לציין גם ששלחתי כמה מיילים לתמיכה הטכנית של אייריבר אמריקה ואייריבר אירופה ומשניהן לא קיבלתי תשובה אפילו פעם אחת.
- amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0