ניסיתי לתקן מסך לגלקסי יאנג עם 2 סימים s6312 של אשתי והנה השתלשלות הדברים, תגידו לי בבקשה איפה טעיתי,
משאית מטאטא עלה על המכשיר הוא נרטב והפסיק לעבוד, הוצאתי סוללה, אורז יומיים והמכשיר נדלק אבל המסך נסדק והתחיל לזייף ולהריץ קווים על המרקע כך זה הלך והידרדר עד שתוך כמה ימים לא יכלו להשתמש בו, הזמנתי מסך באיביי, הגיע אחרי חודש וחצי אמנם כתוב על זה דגם תואם אבל בתכלס הוא היה יותר קטן בכמה מילימטרים באורך וברוחב, אני לא יודע אם עשיתי בשכל אבל על המסך היה ציפוי ניילון שחשבתי שזה מגן מסך עד ההתקנה וכשהסרתי את זה הרגשתי שזה הרבה יותר עבה ואולי יש לו תפקיד ואולי לא, אני לא יודע, בקיצור התקנתי אותו היו קצת פסי תאורה בצדדיםהיי בגלל שהוא יותר קטן, המכשיר נדלק ועלה חופשי אבל מגע לא היה, כיביתי והדלקת פעמיים עד שבשלב מסוים הוא הפסיק לעלות ונתקע על המסך שכתוב עליו דגם המכשיר ניסיתי גם להיכנס לריקוברי או למצב הורדה ללא הצלחה וגם המכשיר בצד ימין למעלה מקדימה התחמם באופן קיצוני, אמרתי אולי זה התחממם בגלל המסך שאולי לא מתאים הרכבתי בחזרה את המסך הישן וגם כן הוא לא עולה ומתחמם באותו מיקום,
איפה טעיתי? איפה צחקתם עלי? ומה אני יכול לעשות או שמבחינה מקצועית המכשיר פסול?
תודה רבה רבה
תיקון מסך גלקסי שהסתבך
-
יצחקאור
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
אתה חייב לקנות מסך זהה לחלוטין לזה שהיה . המסך חייב להיות מאותו דגם.
תזמין מסך חדש (מסך מלא כולל דיגיטייזר) ואם אתה לא יודע - מציע לך ללכת לחנות ולרכוש מהם.
לחילופין - אם המחיר של תיקון/החלפת המסך - מאוד גבוה , אולי שווה ללכת על מכשיר אחר/יד שנייה או שזו הזדמנות להשתדרג .
תזמין מסך חדש (מסך מלא כולל דיגיטייזר) ואם אתה לא יודע - מציע לך ללכת לחנות ולרכוש מהם.
לחילופין - אם המחיר של תיקון/החלפת המסך - מאוד גבוה , אולי שווה ללכת על מכשיר אחר/יד שנייה או שזו הזדמנות להשתדרג .
-
יצחקאור
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
המסך מאותו דגם כך כתוב עליו, אבל בתכלס זה טיפה יותר קטן,
מה זה דיגטייזר?
מה זה דיגטייזר?
- gal2233
-
- טרול

- תגובות: 4