תלת מימד ,האם צריך ?
-
בניר
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
נבחרה טלויזיה. כעת מתלבט ,האם יש טעם להוסיף כ 450 ש"ח לתכונת תלת מימד.האם יש בכלל שימוש לתלת מימד ?
או שיעבור מהעולם ?
מה דעתכם ?
או שיעבור מהעולם ?
מה דעתכם ?
- yonyz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1904
האמת היא שלפי מה שאני רואה יותר ויותר סרטים מוצעים בקולנוע גם בגרסת תלת מימד, וכך גם ב-BLURAY בסופו של דבר. זה די מגניב לדעתי, ו-450 ש"ח זה סכום לא נורא להוסיף בשביל זה, בהנחה שזה עובד טוב כמו בקולנוע.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
תלוי בטלויזיה ובמחירה ההתחלתי. באופן כללי 450 ש"ח נשמע כמו סכום סביר מאד להוסיף עבור הפיצ'ר.
לגבי צורך ב-3D, זה מאד תלוי.
לסרטים שלא צולמו מלכתחילה ב-3D התוספת בד"כ לא ממש תורמת שום דבר לסרט. מצד שני לסרטים שמראש תוכננו וצולמו בתלת מימד (ר"ע "Gravity") זה יתרום מאד לחוויה שמתקבלת.
לסרטים שלא צולמו מלכתחילה ב-3D התוספת בד"כ לא ממש תורמת שום דבר לסרט. מצד שני לסרטים שמראש תוכננו וצולמו בתלת מימד (ר"ע "Gravity") זה יתרום מאד לחוויה שמתקבלת.
- cupra
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
לא התחברתי, גם אלו מסביבי לא התחברו, רואים סרט או שתיים בהתחלה (התלהבות) ואחרי שבוע בערך המשקפיים נמצאות במגירה במזנון עד להודעה חדשה.
שאני מחפש טלוויזיות היום - תלת מיימד הוא בכלל לא פונקציה במשוואה של אם לקנות או לא.
שאני מחפש טלוויזיות היום - תלת מיימד הוא בכלל לא פונקציה במשוואה של אם לקנות או לא.
-
בניר
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
מדוברעל LG55LF650Y
·TheCoolest כתב:תלוי בטלויזיה ובמחירה ההתחלתי. באופן כללי 450 ש"ח נשמע כמו סכום סביר מאד להוסיף עבור הפיצ'ר.
לסרטים שלא צולמו מלכתחילה ב-3D התוספת בד"כ לא ממש תורמת שום דבר לסרט. מצד שני לסרטים שמראש תוכננו וצולמו בתלת מימד (ר"ע "Gravity") זה יתרום מאד לחוויה שמתקבלת....
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 724
תוסיף זה שווה את ההשקעה ,הילדים ממש מתלהבים מזה ויש לך מלא תכנים ביו טיוב שנראים ממש לא רע כגון סרטי מדע ועוד..
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
אני אישיתסבור שזה קשקוש מוחלט , גם בקולנוע תמיד מעדיף סרט רגיל,
- none77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 604
אני מאוד אוהב 3d רואה כפעם בחודש ונהנה.
אין צריך, כל אחד והעדפה שלו, לדעתי 450 ש"ח זה בטוח שווה.
אין צריך, כל אחד והעדפה שלו, לדעתי 450 ש"ח זה בטוח שווה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
כנראה שזה באמת מגיע להאם אתה אוהב תלת-מימד באופן כללי - אם אתה אוהב את זה בקולנוע אז זה שווה את ההשקעה של 450₪ (בהנחה שאתה לא קונה טלוויזיה יותר מפעם במינימום 5 שנים זה לא הרבה). אם אתה לא אוהב תלת-מימד בקולנוע אז אל תצפה למשהו מאוד שונה בבית.Mad-Dog כתב:אני אישיתסבור שזה קשקוש מוחלט , גם בקולנוע תמיד מעדיף סרט רגיל,...
אני אישית לקחתי תלת-מימד ומעדיף אפילו להשתמש בו עבור סרטים שצולמו מראש ככה (Avatar, Frozen וכו'). מודה שלא משתמש בו המון (בחודשים האחרונים בקושי משתמש בטלויזיה אם להגיד את האמת) אבל אין הבדל ענקי במחיר ולדעתי שווה את זה.
נ.ב.
בשביל חוויה מלאה התלת-מימד הולך הכי טוב אם יש לך גם רסיבר ורמקולים אחוריים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
הייתי אומר לך על זה, זאת לא השקעה כזו גדולה ביחס למחיר של הטלויזיה.
- JamesStone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1607
- שם מלא: James Stone
תלוי אם העיניים שלך רואות "שווה"..
לי יש עין עצלה ולכן התלת-מימד אצלי בקושי מורגש.
אבל למי שיש עיניים שרואות בצורה שווה, אולי זה חוויה נחמדה.
בקיצור, למי שיש עיניים שאינן רואות בצורה שווה, לא חושב שהם יחושו ב "תלת-מימדיות"
ג'יימס
אבל למי שיש עיניים שרואות בצורה שווה, אולי זה חוויה נחמדה.
בקיצור, למי שיש עיניים שאינן רואות בצורה שווה, לא חושב שהם יחושו ב "תלת-מימדיות"
ג'יימס
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
זה עניין אישי לגמרי.
אני אוהב מאד תלת מימד. אין מצב שיוצא סרט בתלת מימד שאני לא צופה בו. כשהכל מוגדר נכון ויש מערכת מתאימה - זו חוויה. כבר הבאתי אליי אנשים שבאו עם גישה שזה הכל קשקוש וגימיק וכשהם צפו אצלי הם שינוי ב- 180 מעלות את דעתם. מצד שני, בהחלט יש כאלה שזה לא מדבר אליהם לגמרי. שתי הדעות לגיטימיות. צריך להתרשם מסרט טוב בתלת מימד בקולנוע - אם זה מדבר אליך - לך על זה. אחרת, אל תצפה לחוויה שונה מהותית בבית. (אולי עם מסך 4K עם תלת מימד פאסיבי ובלו-ריי מלא תקבל חוויה טובה יותר מקולנוע)
אני אוהב מאד תלת מימד. אין מצב שיוצא סרט בתלת מימד שאני לא צופה בו. כשהכל מוגדר נכון ויש מערכת מתאימה - זו חוויה. כבר הבאתי אליי אנשים שבאו עם גישה שזה הכל קשקוש וגימיק וכשהם צפו אצלי הם שינוי ב- 180 מעלות את דעתם. מצד שני, בהחלט יש כאלה שזה לא מדבר אליהם לגמרי. שתי הדעות לגיטימיות. צריך להתרשם מסרט טוב בתלת מימד בקולנוע - אם זה מדבר אליך - לך על זה. אחרת, אל תצפה לחוויה שונה מהותית בבית. (אולי עם מסך 4K עם תלת מימד פאסיבי ובלו-ריי מלא תקבל חוויה טובה יותר מקולנוע)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
תלת מימד אף פעם לא דיבר אלי.
יש לי טלוויזיה 65 אינצ' עם אופצייה של תלת מימד, ואין לי משקפיים.
מבחינתי זה תכונה מיותרת
אבל רק מבחינתי
מבחינתי זה תכונה מיותרת
אבל רק מבחינתי
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
אם אין לך משקפיים זה אומר שאף-פעם לא ניסית, אז איך אתה באמת יודע?molvy כתב:תלת מימד אף פעם לא דיבר אלי.
מבחינתי זה תכונה מיותרת
אבל רק מבחינתי...
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
@NegativeIQ
·
צפיתי בדי הרבה הדגמות וסרטים כדי להבין שהאופציה הזו לא מוצאת חן בעיני.
זה די הזוי להגיע למסקנה שזה שאין לי משקפיים בבית, אומר שלא חוויתי אף פעם סרט בתלת מימד.
·
צפיתי בדי הרבה הדגמות וסרטים כדי להבין שהאופציה הזו לא מוצאת חן בעיני.
זה די הזוי להגיע למסקנה שזה שאין לי משקפיים בבית, אומר שלא חוויתי אף פעם סרט בתלת מימד.