שלום
יש לי 2 שאלות:
קודם-כל,קראתי באתר,ואני מתלבט אם לשלם ולקנות Yes max או להקליט תוכניות למחשב.
לגבי Yes max ,ראיתי שצריך לשלם בערך 1500 ש"ח.
השאלה שלי היא לגבי התשלום - האם הסכום ששילמתי עבור הממיר חוזר אלי אם אני מחליט להתנתק?
דבר שני,אני מעוניין להקליט תוכניות רדיו ,לפי schedular.
מעניין אותי התוכן ,ולא איכות ההקלטה.
הנקודה היא,לעשות את זה פשוט ונכון ,בלי בעיות:
הכי טוב ,אם הייתי קונה hauppauge pvr 1500 mmc שיש לו radio tuner ,ומקליט דרך התוכנה שלו את שידורי הרדיו - השאלה היא ,אם זה אפשרי ,ועובד ללא בעיות ,ואפשר להקליט על קבצי MP3 ,ללא הוידאו (ואם אפשר,רצוי להקליט במקביל תוכניות רדיו וטלויזיה).
אם לא,מניסיון,איזה פתרון אחר אתם מכירים להקלטת שידורי רדיו ,לפי schedular,שעובד טוב ,וללא בעיות והתנגשויות עם תוכנות אחרות?
תודה
מתלבט בין Yes max ל PVR ,והקלטה של רדיו
מה אף-אחד לא יודע?
טוב,לפחות לגבי השאלה הראשונה יש לי תשובה:
ביררתי עם YES,אז ככה:
הם רוצים על הממיר בערך 2000 ש"ח ,ואחרי שאני רוכש אותו,אם אני רוצה להחזיר - אכלתי אותה (אפשר לשכור אותו ,אבל צריך לשלם כ- 100 ש"ח בחודש).
אני נתקע עם ממיר ,ויכול לנסות למכור אותו בשוק החופשי (ולא מובטח בכלל אם הוא יתמוך בטכנולוגיות העתידיות של YES ,ובוודאי שהוא לא עובד על HOT).
האם יש ממיר אוניברסלי שאפשר לרכוש ,שיתמוך בשניהם? האם ה- TIVO תומך בשניהם?
דרך זה,גם ברורה לי התשובה: לחבר ולהקליט מהמחשב.
ותקנו אותי אם אני טועה...
טוב,לפחות לגבי השאלה הראשונה יש לי תשובה:
ביררתי עם YES,אז ככה:
הם רוצים על הממיר בערך 2000 ש"ח ,ואחרי שאני רוכש אותו,אם אני רוצה להחזיר - אכלתי אותה (אפשר לשכור אותו ,אבל צריך לשלם כ- 100 ש"ח בחודש).
אני נתקע עם ממיר ,ויכול לנסות למכור אותו בשוק החופשי (ולא מובטח בכלל אם הוא יתמוך בטכנולוגיות העתידיות של YES ,ובוודאי שהוא לא עובד על HOT).
האם יש ממיר אוניברסלי שאפשר לרכוש ,שיתמוך בשניהם? האם ה- TIVO תומך בשניהם?
דרך זה,גם ברורה לי התשובה: לחבר ולהקליט מהמחשב.
ותקנו אותי אם אני טועה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אין ממיר אוניברסלי.
גם בתוך הוט, אין ממיר אוניברסלי (לא כל החברות משתמשות עדיין באותה טכנולוגיה).
כשאתה רוכש יס מקס, הוא שלך כמו כל מכשיר אחר.
ניתן להשיג כיום יס מקס זול יותר מהמחיר שציינת, יש גם את היס מקס של המודל הקודם וגם את אלה עם 80G (אפשר לשדרג אח"כ) בסה"כ אפשר להשיג את זה יותר בזול גם אם אתה מתחייב קדימה לכמה שנים.
הסידור פחות או יותר זהה בהוט (עם ההוט מג'יק) כאשר ההבדלים הם מינוריים.
בנוסף לתשלום הזה יש לך תשלום על עוד ממיר מחוץ למסגרת התוכנית שלך (כלומר עוד 15 ש"ח בחודש בפועל).
אם תחליט להתנתק, יש פרוצדורה של העברת בעלות ופשוט תמצא מישהו שירכוש אותו ממך. הם יפסיקו לך את התשלום של ה-15 ש"ח בחודש והוא יתחיל לשלם עליו. זה כנראה דורש ביקור טכנאי (כלומר, יתכן שיש גם תשלום חד פעמי בגלל המעבר).
אי אפשר להקליט ביס מקס ערוצי רדיו (לא אוטומטית לפחות, שאני ראיתי). כאן יש יתרון בולט ל-PVR חיצוני ול-HTPC.
יתרון נוסף של HTPC ו-PVR זה יכולת להקליט כל תוכנית באופן מחזורי. ביס מקס יש סדרות, אבל רק בערוצי הבית ורק בהצגה ראשונה של סדרה.
יתרון אחד של PVR על פני HTPC הוא הפשטות של המכשיר.
HTPC בעצם כולל את כל האפשרויות הקיימות (כלומר, הכי גמיש) אך דורש כיום עדיין מיומנות בשביל להתקין את כל התוכנות הדרושות בשביל להקים EPG (מה גם שזה פחות אמין מממיר רגיל). המצב בוודאי ישתפר כאשר VISTA ישוחרר עם EPG בארץ (כנראה לא מיד עם ההשקה למרבית הצער).
בסופו של דבר, אני חושב שמי שאוהב "להתעסק" עם מחשב בסלון יקבל הכי הרבה גמישות עם HTPC. מי שצריך פשטות כדאי שילך עם PVR ו/או יס מקס.
גם בתוך הוט, אין ממיר אוניברסלי (לא כל החברות משתמשות עדיין באותה טכנולוגיה).
כשאתה רוכש יס מקס, הוא שלך כמו כל מכשיר אחר.
ניתן להשיג כיום יס מקס זול יותר מהמחיר שציינת, יש גם את היס מקס של המודל הקודם וגם את אלה עם 80G (אפשר לשדרג אח"כ) בסה"כ אפשר להשיג את זה יותר בזול גם אם אתה מתחייב קדימה לכמה שנים.
הסידור פחות או יותר זהה בהוט (עם ההוט מג'יק) כאשר ההבדלים הם מינוריים.
בנוסף לתשלום הזה יש לך תשלום על עוד ממיר מחוץ למסגרת התוכנית שלך (כלומר עוד 15 ש"ח בחודש בפועל).
אם תחליט להתנתק, יש פרוצדורה של העברת בעלות ופשוט תמצא מישהו שירכוש אותו ממך. הם יפסיקו לך את התשלום של ה-15 ש"ח בחודש והוא יתחיל לשלם עליו. זה כנראה דורש ביקור טכנאי (כלומר, יתכן שיש גם תשלום חד פעמי בגלל המעבר).
אי אפשר להקליט ביס מקס ערוצי רדיו (לא אוטומטית לפחות, שאני ראיתי). כאן יש יתרון בולט ל-PVR חיצוני ול-HTPC.
יתרון נוסף של HTPC ו-PVR זה יכולת להקליט כל תוכנית באופן מחזורי. ביס מקס יש סדרות, אבל רק בערוצי הבית ורק בהצגה ראשונה של סדרה.
יתרון אחד של PVR על פני HTPC הוא הפשטות של המכשיר.
HTPC בעצם כולל את כל האפשרויות הקיימות (כלומר, הכי גמיש) אך דורש כיום עדיין מיומנות בשביל להתקין את כל התוכנות הדרושות בשביל להקים EPG (מה גם שזה פחות אמין מממיר רגיל). המצב בוודאי ישתפר כאשר VISTA ישוחרר עם EPG בארץ (כנראה לא מיד עם ההשקה למרבית הצער).
בסופו של דבר, אני חושב שמי שאוהב "להתעסק" עם מחשב בסלון יקבל הכי הרבה גמישות עם HTPC. מי שצריך פשטות כדאי שילך עם PVR ו/או יס מקס.
תודה רבה 
במקביל ,כתבתי לאתר של hauppauge וקיבלתי תשובה שיש להם תוכנה שעושה את זה:
http://registration.hauppauge.com/webst ... ts.asp#MP3
אבל ,זה עולה כסף.
אם יש תוכנות אחרות שעושות את זה - ורצוי תוכנה אחת שתאפשר להקליט הכל (סרטים ורדיו) - מה טוב.
אם יש כמה תוכנות,גם אפשר,אבל מניסיון - אם 2 תוכנות עושות דברים במקביל,יכולות להיות בהחלט התנגשויות (בערך כמו להתקין במחשב אחד 2 תוכנות אנטי-וירוס).
במקביל ,כתבתי לאתר של hauppauge וקיבלתי תשובה שיש להם תוכנה שעושה את זה:
http://registration.hauppauge.com/webst ... ts.asp#MP3
אבל ,זה עולה כסף.
אם יש תוכנות אחרות שעושות את זה - ורצוי תוכנה אחת שתאפשר להקליט הכל (סרטים ורדיו) - מה טוב.
אם יש כמה תוכנות,גם אפשר,אבל מניסיון - אם 2 תוכנות עושות דברים במקביל,יכולות להיות בהחלט התנגשויות (בערך כמו להתקין במחשב אחד 2 תוכנות אנטי-וירוס).