שלום לכולם,
כמי שעומד פעם בתקופה בפני הצורך להחליט איזה מוצר לרכוש בין אם כדי להחליף מוצר קיים או כדי להתחדש לגמרי במוצר חדש, אני מניח שכמו עוד רבים אחרים פה, אני ניזון מתגובות וביקורות של אנשים זרים. חלקן בפורומים כאלה ואחרים, חלקן באתרי ביקורות ומגזינים. בחלק מהמוצרים ההשוואה פשוטה יותר ובחלק קצת יותר קשה.
אני עומד לפני רכישת סט רמקולים סאטאליטים חדש שחשוב לי מלבד היותו מעוצב גם שיישמע טוב. השוואת סט כזה (כמו גם טלויזיות, איכות שאיבת אבק של שואב אבק, טעם של קפה וכד') הינה בעייתית יותר כאשר המבחר גדול ולא את כל המוצרים המתחרים ניתן לראות ו/או לשמוע אחד ליד השני.
נראה לי ראוי מצד היבואנים שרוצים לקדם את המוצרים שלהם וגם כשירות לקונים מתקדמים יותר כמו רבים מאלה שקוראים פה בפורום, לייצר אחת לתקופה איזשהו מפגש שיעסוק במוצר מסוג מסויים ויתקיים אצל אחד המשווקים ומטרתו לתת ללקוחות פוטנציאליים פרק זמן מסויים של השוואה בין מוצרים באופן נרחב יותר ממה שיש בדר"כ בחנות כזו או אחרת. על הדרך אפשר לנצל זאת למבצע למכירת אותו מוצר (קל וחומר עכשיו לפני סוף שנה ו/או לפני חגים כמו פסח וראש השנה שבהם תמיד יש מבצעים רבים).
יום/יומיים של אירוע כזה, מלווה בסקירה השוואתית מקצועית יותר ואובייקטיבית כמה שאפשר מצד גורם כזה או אחר של האתר, תשמח רבים ותהיה כלי שימושי מאוד.
נקודתית לצורך האישי שלי, הייתי שמח מאוד לראות ולשמוע באותו חלל ומחוברים באותה קונפיגורציה את הסטים המובילים בתחום של הסאטאליטים, שכל חנות מנסה לקדם בצורה שאינה אובייקטיבית לחלוטין. אני בטוח שרבים היו שמחים כמוני, אבל לשמוע את ה-A'DIVA של גאלו ליד ה-SP3 של מורל ליד ה-EOLE3 של CABASSE ליד ה-DOME של FOCAL ליד ה-225 של CAMBRIDGE AUDIO ליד ה-E305 של KEF ליד ה-RADIUS90 של מוניטור אודיו ליד ה-FAZON SAT של DALI ליד ה-M1 של B&W וכד' יכולה להיות חוויה מדהימה לכולם.
אם מישהו בעניין של להרים כפפה לדבר כזה, יעשה טוב הן ליבואנים והן ללקוחות.
אני עוד לא קניתי סט כי אני בהתלבטויות שקשה לי מאוד להחליט ולו רק מהעובדה שברגע שיוצאים מחנות אחת ועוברים לאחרת, את הסאונד שעכשיו אהבתי קשה לי מאוד לשמר...
מאמין שאני מייצג פה הרבה מאוד עם דילמות דומות בנקודת זמן כזו או אחרת...
יום טוב חברים!
בחירת סט רמקולים סאטאליטים 5.1 - הצעה, מקווה שירימו את הכפפה...
-
rel1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10924
ולמה שיבואנים יסכימו?
הרי זו תהיה מכת מוות ליבואנים שמוצריהם לא יקבלו חוות דעת מחמיאה.
הם יסבלו מירידה במכירות לתקופה ארוכה
הרי זו תהיה מכת מוות ליבואנים שמוצריהם לא יקבלו חוות דעת מחמיאה.
הם יסבלו מירידה במכירות לתקופה ארוכה
- shkop
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
חסרה תערוכה לקולנוע ביתי. אני חושב שהאזנה מקבילה לחמישה שישה סטים זו פנטזיה אבל ברור שאם אפשר לשמוע כמה סטים באופן נפרד זה היה נחמד.
בתערוכות בעיקר מתמקדים בהיי אנד וזו טעות לדעתי. אני חושב שלק"ב יש כוח קנייה אדיר.
גם רמקולים שקועים צברו תאוצה משמעותית ובאים בחשבון להרבה לקוחות.
בתערוכות בעיקר מתמקדים בהיי אנד וזו טעות לדעתי. אני חושב שלק"ב יש כוח קנייה אדיר.
גם רמקולים שקועים צברו תאוצה משמעותית ובאים בחשבון להרבה לקוחות.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7417
רל בוא אני יחסוך ממך כסף וגם סיפורים בוא קח את המוניטור מאסס שאני מוכר יש לך את העיצוב וגם שמיעה ברמה גבוהה למרות שהם סגורים . קניתי על סמך ביקורות .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
rel1
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על ההצעה אבל אני מחפש סט מעוצב יותר שיתאים גם לדרישות של אשתי. לא מתחבר למראה של ה-MASS והוא לא יוצא דופן באיכות הצליל שלו ששווה להתפשר עליו.
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
רמקולים לא בוחרים לפי העיצוב אבל העיצוב הוא המכריע אז שאישתך תבחר מה שנראה לה וזהו...
מרוב שיש לך מבחר אתה לא תתקדם לשום מקום כי תמיד תהיה לך שאלה גבי סט אחר.
מרוב שיש לך מבחר אתה לא תתקדם לשום מקום כי תמיד תהיה לך שאלה גבי סט אחר.
-
rel1
-
- חבר פעיל מאוד

יש לה אפשרות לבחור מתוך כמה אפשרויות שנראות לי מבחינת סאונד. לא קונה רמקולים רק בגלל העיצוב אבל למזלנו יש כמה סטים שגם נשמעים טוב וגם נראים טוב. ה-MASS לא נכנס אצלי בקטגוריה הזו.