מישהו התנסה בקנייה מחנות DVD CENTER ?
-
tomernoy
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 724
לאחר בדיקה מתברר שהמחירים שלו ממש נמוכים בהשוואה למחירי יבואן רשמית,האם מישהו רכש אצלו ומכיר את האחריות של חברת רטפון?
תודה
תודה
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
ראיתי פה ושם בפורום אנשים שקנו שם אבל באמת לא יצא לי לראות סיפורי קניה מסודרים משם
-
tomernoy
-
- עוסק בתחום

הוא מוכר סמסונג סידרה 7 4K 65 ב13K
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
נסעתי לפני תקופה מסויימת לחנות הזו בכרמיאל לפי הכתובת באתר. כשהגעתי ראיתי שלא קיימת שם חנות כזו. התקשרתי אל הטלפון שהופיע שם וענה לי בחור שאמר לי שהייתי צריך לתאם איתו הגעה מראש כי החנות כבר לא שם ושלמעשה אין לו כרגע חנות עם תצוגה וכו'. הוא שאל אותי במה אני מתעניין וכו' אבל הבנתי ממנו שקניה ממנו זה בכל מקרה בהזמנה ושהוא לא מחזיק כלום במלאי או תצוגה, אז ויתרתי על הפגישה איתו והמשכתי הלאה..
אז יכול להיות שזה בכלל מצב זמני שהוא נתון בו כרגע וייתכן שהוא האדם הכי ישר ואמין שיש, אין לי מושג ואני לא בא לתת ביקורת או המלצה לטוב או לרע, רק סיפרתי במה נתקלתי. וכן, היו פה בפורום כמה אנשים שרכשו ממנו אם אני זוכר נכון..
אז יכול להיות שזה בכלל מצב זמני שהוא נתון בו כרגע וייתכן שהוא האדם הכי ישר ואמין שיש, אין לי מושג ואני לא בא לתת ביקורת או המלצה לטוב או לרע, רק סיפרתי במה נתקלתי. וכן, היו פה בפורום כמה אנשים שרכשו ממנו אם אני זוכר נכון..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
tomernoy
-
- עוסק בתחום

כן באתר שלו רשום שיש,לתאן מראש,הגעה לחנות,תאמת לא מעניין אותי החנות כי הרכישה היא מהאינטרנט.
רק באתר zap מצאתי ביקורות טובות עליו
רק באתר zap מצאתי ביקורות טובות עליו
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
כפי שאמרו - מדובר על בחור שנשמע מאוד נחמד ויש צורך לתאם איתו.
יצא לי לדבר איתו מס' פעמים לגבי TV.
נשמע כאילו הוא "מוכר מהבית" בלי חנות אבל אולי אני טועה , בחור נחמד .
לצערי הוא מחזיק כמעט אך ורק TV'S ביבוא עצמי שלו , ברוב המקרים מארה"ב (לכן גם הדגמים בעיקר של סמסונג מתחילים באותיות UN)
במקרה הנ"ל אני מעדיף לרכוש TV עם עברית מובנית ומלאה , לכן לצערי אינני לקוח שלו.
מה שכן כששאלתי מס' פעמים לגבי אחריות וכו'.. הוא הפנה אותי לחפש בפורום הזה :
http://www.hometheater.co.il/vp767490.html
מה שמוזר מעט זה שכל פעם הוא הפנה אותי למקרה הנ"ל בלבד - או שלכל הלקוחות שלו לא היו תקלות או שהם לא פרסמו משהו חיובי.
נשמע בחור נחמד בטלפון ו"אחלה גבר" אך לא יצא לי לפגוש אישית.
למי שלא מעניין אותו העברית - כדאי לשקול ייבוא פרללי .
אגב יש מס' לא מבוטל של חנויות שמביאות ציוד ביבוא פרללי ואף נותנות שירות מצויין (ללא קשר אליו)
יצא לי לדבר איתו מס' פעמים לגבי TV.
נשמע כאילו הוא "מוכר מהבית" בלי חנות אבל אולי אני טועה , בחור נחמד .
לצערי הוא מחזיק כמעט אך ורק TV'S ביבוא עצמי שלו , ברוב המקרים מארה"ב (לכן גם הדגמים בעיקר של סמסונג מתחילים באותיות UN)
במקרה הנ"ל אני מעדיף לרכוש TV עם עברית מובנית ומלאה , לכן לצערי אינני לקוח שלו.
מה שכן כששאלתי מס' פעמים לגבי אחריות וכו'.. הוא הפנה אותי לחפש בפורום הזה :
http://www.hometheater.co.il/vp767490.html
מה שמוזר מעט זה שכל פעם הוא הפנה אותי למקרה הנ"ל בלבד - או שלכל הלקוחות שלו לא היו תקלות או שהם לא פרסמו משהו חיובי.
נשמע בחור נחמד בטלפון ו"אחלה גבר" אך לא יצא לי לפגוש אישית.
למי שלא מעניין אותו העברית - כדאי לשקול ייבוא פרללי .
אגב יש מס' לא מבוטל של חנויות שמביאות ציוד ביבוא פרללי ואף נותנות שירות מצויין (ללא קשר אליו)
- fLy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
קניתי מDVDCENTER פלזמה 50" פנסוניק דגם אנגלי לפני כ8-9 שנים, לא זוכר בדיוק מתי, עלתה 11500(כולל כל מיני תוספות) כאשר הדגם המקביל ביבוא הרשמי באותה התקופה עלה כ16000(הPY800 למי שזוכר).
לא נזקקתי לאחריות/שירות(מלבד ההובלה+התקנה).
את ההזמנה ביצעתי אז באינטרנט/טלפון, לא יודע אם היה אז אולם תצוגה או לא(גם לא הייתי נוסע מהמרכז לכרמיאל).
לא יודע מה הסיפור של אולם התצוגה, אבל כנראה שהעסק דיי יציב אם הוא מתפקד לפחות כ10 שנים.
לדעתי, בזמנו, בשביל פלזמות ופלזמות איכותיות, לא היה צורך באולם תצוגה...האיכות מושלמת, עד היום
דורון.
לא נזקקתי לאחריות/שירות(מלבד ההובלה+התקנה).
את ההזמנה ביצעתי אז באינטרנט/טלפון, לא יודע אם היה אז אולם תצוגה או לא(גם לא הייתי נוסע מהמרכז לכרמיאל).
לא יודע מה הסיפור של אולם התצוגה, אבל כנראה שהעסק דיי יציב אם הוא מתפקד לפחות כ10 שנים.
לדעתי, בזמנו, בשביל פלזמות ופלזמות איכותיות, לא היה צורך באולם תצוגה...האיכות מושלמת, עד היום
דורון.
- liad555
-
- טרול

- תגובות: 470
מדובר באדם שעל פניו נחשב אמין בעל קשרים עם ספקים ומובילים מחו"ל.
הוא בעצם עושה ייבוא אישי של ציוד שמתאים לארץ(הבנתי שנכון להרגע רק לפי הזמנות),גורף דמי תיווך ומסתכן במתן אחריות ע"י מעבדות בארץ, ובמקרה של תקלות הוא צריך לשבור את הראש/הכיס.
זה בעצם כרטיס הביקור שלו.
הוא בעצם עושה ייבוא אישי של ציוד שמתאים לארץ(הבנתי שנכון להרגע רק לפי הזמנות),גורף דמי תיווך ומסתכן במתן אחריות ע"י מעבדות בארץ, ובמקרה של תקלות הוא צריך לשבור את הראש/הכיס.
זה בעצם כרטיס הביקור שלו.
- movieman
-
- חבר מכור קשה

·liad555 כתב:מדובר באדם שעל פניו נחשב אמין בעל קשרים עם ספקים ומובילים מחו"ל.
זה בעצם כרטיס הביקור שלו....
כן , זה הגם הרושם שלי .
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
שלום לכם
ראשית אני לא סנגור שלו או מליץ יושר - או הכרה אישית רק מציין עובדות
קניתי ממנו מכשיר בלו רי יקר מאד וחבר שלי קנה גם ממנו
שלח לו הביתה בלי בעיה עם שירות מעולה
שגם אני קיבלתי ממנו -
וגם הביא לי את המכשיר עד הבית
ראשית אני לא סנגור שלו או מליץ יושר - או הכרה אישית רק מציין עובדות
קניתי ממנו מכשיר בלו רי יקר מאד וחבר שלי קנה גם ממנו
שלח לו הביתה בלי בעיה עם שירות מעולה
שגם אני קיבלתי ממנו -
וגם הביא לי את המכשיר עד הבית
-
tomernoy
-
- עוסק בתחום

להבנתי האחריות היא ממעבדת רטפון,אין לי צורך בתפריט בעברית. השאלה עם המכשירים מארצות הברית האם זה לא יפגע לי בסוג שיטת השידור או החשמל השונה
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
1. בטלווזיות סאמסונג אפשר לפתוח את העברית בכל דגם וזה אפילו לא יותר מידי מסובך.
2. תמיכה בעברית נדרשת רק כאשר משתמשים במקלט הלוויני (לא רלוונטי בדגמים האמריקאים שלא תואמים ל DVB-T2 האירופאי) וזה רק למען ה EPG או כאשר מנסים לנגן סרטים עם תרגום לא מובנה דרך ה USB (לא רלוונטי למשתמשים בסטרימר או נגנים חיצוניים) - כך שלא לכולם נדרשת תמיכה בעברית.
3. המוצרים של סאמסונג מציגים איכות תמונה נהדרת ואמינות מזעזעת כך שרק בגלל זה הייתי פוסל אותם על הסף.
2. תמיכה בעברית נדרשת רק כאשר משתמשים במקלט הלוויני (לא רלוונטי בדגמים האמריקאים שלא תואמים ל DVB-T2 האירופאי) וזה רק למען ה EPG או כאשר מנסים לנגן סרטים עם תרגום לא מובנה דרך ה USB (לא רלוונטי למשתמשים בסטרימר או נגנים חיצוניים) - כך שלא לכולם נדרשת תמיכה בעברית.
3. המוצרים של סאמסונג מציגים איכות תמונה נהדרת ואמינות מזעזעת כך שרק בגלל זה הייתי פוסל אותם על הסף.
-
tomernoy
-
- עוסק בתחום

אני יודע,במסך הפלאזמה שלי הלך ספק אחרי שנתיים,במזל היה לי אחריות סמליין
- movieman
-
- חבר מכור קשה

·ahersko כתב:1. בטלווזיות סאמסונג אפשר לפתוח את העברית בכל דגם וזה אפילו לא יותר מידי מסובך.
3. המוצרים של סאמסונג מציגים איכות תמונה נהדרת ואמינות מזעזעת כך שרק בגלל זה הייתי פוסל אותם על הסף....
מה שאתה אומר מעט מטעה !!!
בדגמים החדשים של סמסונג סדרת JS עדיין לא ניתן לפתוח את העברית למי שקנה גרסת UN (ביררתי את זה עם לא מעט חנויות וגם אלקטרוניקס פרו) וזה אומר שגם הסמארט לא עובד כמו שצריך .
מה שכן - DVD CENTER בעצמו אמר שאם אני ארכוש את הקיט שדרוג (בדגם JS9000) מהיבואן הרשמי אז הכל ייפתח.
אמרתי לו כך: "תקנה את הקיט שדרוג הזה (אני אשלם את התוספת) , שים לי ב-TV שאתה מוכר (JS9000) ואם הכל עובד - אני רוכש ממך.
הוא כמובן לא הסכים - מה שנראה חשוד במקצת.
גם המחירים שלו לסדרות החדשות מאוד גבוהים ודי קרובים ליבואן הרשמי (הבדל קטן מאוד במחיר ורק שנה אחריות) וזה כבר לא משתלם.
-
tomernoy
-
- עוסק בתחום

בקיצור השתכנעתי אני יורד ממנו תודה רבה לכם
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
אתה צודק, אין לי ניסיון עם סדרה J ןאני מקבל את דבריך שלא ניתן לפתוח - באמת לא יודע!
עד סדרה H ניתן היה לפרוץ בוודאות.
עד סדרה H ניתן היה לפרוץ בוודאות.
- UdiAm
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
היי לכולם,
אז קראתי בעיון את כל מה שכתבתם על החנות, ואלה המסקנות שלי.
קודם כל קוראים לי אודי ואני המון זמן בפורום ועוקב באדיקות אחרי כל החדשות, התפתחויות וכו'.
לפני פחות מחודשיים קניתי את המסך המדהים Samsung 65" 4k HU9000 מרונן ב DVD CENTER. חייב לציין פה כמה דברים.
עקבתי המון אחרי המחירים למסך הנ"ל, וחיכיתי בהחלט שיהיה לי את התקציב למסך המצוין הזה.
בכל אופן לאור המלצות לא מעטות שקיבלתי על רונן ובעיקר על השירות שלו - אני חייב לציין שהכל נכון ומעבר לכך!
מרגע הטלפון הראשון,לתנאי התשלום הנוחים והמצוינים, משלוח במהירות שיא עם התקנה אישית שלו!
הבנאדם עונה לכל שאלה שתפנו אליו, מקצועי ביותר ופשוט רק שבחים יש לי להרעיף עליו! הטלוויזיה פשוט מדהימה פשוט שידרג לי ולאשתי את החיים בכמה רמות! נשאר אצלי עד שהכל עבד וכויל בצורה מושלמת! סבלנות שאפשר רק להעריך.
ממליץ בחום ואני בהחלט אקנה מאצלו גם בעתיד..
שיהיה בהצלחה כמובן..
אז קראתי בעיון את כל מה שכתבתם על החנות, ואלה המסקנות שלי.
קודם כל קוראים לי אודי ואני המון זמן בפורום ועוקב באדיקות אחרי כל החדשות, התפתחויות וכו'.
לפני פחות מחודשיים קניתי את המסך המדהים Samsung 65" 4k HU9000 מרונן ב DVD CENTER. חייב לציין פה כמה דברים.
עקבתי המון אחרי המחירים למסך הנ"ל, וחיכיתי בהחלט שיהיה לי את התקציב למסך המצוין הזה.
בכל אופן לאור המלצות לא מעטות שקיבלתי על רונן ובעיקר על השירות שלו - אני חייב לציין שהכל נכון ומעבר לכך!
מרגע הטלפון הראשון,לתנאי התשלום הנוחים והמצוינים, משלוח במהירות שיא עם התקנה אישית שלו!
הבנאדם עונה לכל שאלה שתפנו אליו, מקצועי ביותר ופשוט רק שבחים יש לי להרעיף עליו! הטלוויזיה פשוט מדהימה פשוט שידרג לי ולאשתי את החיים בכמה רמות! נשאר אצלי עד שהכל עבד וכויל בצורה מושלמת! סבלנות שאפשר רק להעריך.
ממליץ בחום ואני בהחלט אקנה מאצלו גם בעתיד..
שיהיה בהצלחה כמובן..
- UdiAm
-
- חבר פעיל

·היי אשר,ahersko כתב:1. בטלווזיות סאמסונג אפשר לפתוח את העברית בכל דגם וזה אפילו לא יותר מידי מסובך.
3. המוצרים של סאמסונג מציגים איכות תמונה נהדרת ואמינות מזעזעת כך שרק בגלל זה הייתי פוסל אותם על הסף....
בהחלט אשמח להסבר איך אפשר ל"הוסיף" עברית לסמסונג HU9000, אמנם יש לי נוק וכל התכנים שלי רצים מדהים דרכו כולל 4K.
אבל זה בהחלט יהיה תוספת משמעותית גם להשתמש בסטרימר הפנימי של הטלוויזיה המדהימה הזו כולל תרגום בעברית
-
tomernoy
-
- עוסק בתחום

אודי כמה שאלות
האם המסכים שהוא מביא תומכים בחשמל בארץ ללא צורך בשנאי ותומכים בשיטת שידור בארץ?
האם ניתן לבצע הרחבת אחריות דרך רטפון?
כמה זמן לקח לך לקבל את המסך מרגע ההזמנה?
תודה
תודה
- UdiAm
-
- חבר פעיל

בהחלט תומכים בצורה מצוינת! בלי שום צורך בשנאי ומתאמים למינהם.tomernoy כתב:אודי כמה שאלות
תודה...
לא בדקתי.
שלושה ימים לפי בקשתי..
כל עוד יש לו במלאי הוא יגיע למרכז ולאן שצריך עד אליך.
מקווה שעזרתי.