שלום יש לי בבית ראוטר הוט בוקס . ההוט בוקס מחובר למחשב נייח עם כאבל רשת ומפיץ wifi בבית. עברתי חדר ויש לי בו סמארט טי וי. הבעיה שהקליטה של הwifi בו נמוכה. הבנתי שיש 2 פתרונות: מגבר או מתאם רשת. מגבר המליצו לי שלא בגלל הקרינה החזקה. מתאם רשת נשמע לי הרבה יותר אפקטיבי . הבנתי שיש מתאם כזה שמורכב מזוג שקעי חשמל , אחד מתחבר לראוטר עם כאבל רשת והשני מחברים פשוט לשקע חשמל בכל חדר אחר והוא מעתיק את הקליטה במלואה לחדר השני.
נשמע גאוני. מישהו יכול להביא לי המלצה לדבר כזה?
קליטת wifi בבית
-
nati_l2
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 727
אני רק יכול לצותת תשובה של אחד המומחים פה (לביא) לשאלה שלי לגבי יעילותם של המתאמים הללו מול WIFI
"או שכן או שלא - מה שבטוח - אולי. היעילות של מתאמי PLC תלויה בהמון גורמים כך שהביצעוים שלהם אינם ניתנים להערכה מראש. פרמטרים כמו חשמל חד או תלת-פאזי, אורך חוי החשמל בין השקעים, כמות המכשירים המחוברים לרשת החמשל הביתית, מידת הרעש של המכשירים הללו ועוד משפיעים מאוד על הביצועים שלהם. אם יש לך אפשרות - תשאיל זוג כזה ותבדוק לפני שאתה רוכש".
גם לי יש ראוטר/מודם של הוט והוא דיי דרעק, למזלי יש לי נתב אחר שעושה את העבודה הרבה יותר טוב.
הגדרתי את ההוטבטוקס כברידג' וחיברתי לו את הראוטר, הקליטה הרבה יותר טובה ומהירות ההורדה הרבה יותר טובה.
אם יש לך ראוטר שלא בשימוש, שווה לנסות לחבר אותו להוטבוקס ולנסות (במקס' תאפס את ההוטבטוקס ותגדיר מחדש)
"או שכן או שלא - מה שבטוח - אולי. היעילות של מתאמי PLC תלויה בהמון גורמים כך שהביצעוים שלהם אינם ניתנים להערכה מראש. פרמטרים כמו חשמל חד או תלת-פאזי, אורך חוי החשמל בין השקעים, כמות המכשירים המחוברים לרשת החמשל הביתית, מידת הרעש של המכשירים הללו ועוד משפיעים מאוד על הביצועים שלהם. אם יש לך אפשרות - תשאיל זוג כזה ותבדוק לפני שאתה רוכש".
גם לי יש ראוטר/מודם של הוט והוא דיי דרעק, למזלי יש לי נתב אחר שעושה את העבודה הרבה יותר טוב.
הגדרתי את ההוטבטוקס כברידג' וחיברתי לו את הראוטר, הקליטה הרבה יותר טובה ומהירות ההורדה הרבה יותר טובה.
אם יש לך ראוטר שלא בשימוש, שווה לנסות לחבר אותו להוטבוקס ולנסות (במקס' תאפס את ההוטבטוקס ותגדיר מחדש)
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
- NetanelLevizada
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
לא הבנתי את התגובה שלך. מה זתומרת יעלותם מול wifi?
הם בעצמם משדרים wifi.
ולא שאלתי אם הם יעלים שאלתי איפה אני יכול להשיג אין אף אחד בכל הפורום הזה שיודע?
הם בעצמם משדרים wifi.
ולא שאלתי אם הם יעלים שאלתי איפה אני יכול להשיג אין אף אחד בכל הפורום הזה שיודע?
- shlomibe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 253
העצה שנתנו לך היא לא טובה.
להוטבוקס יש שידור לא טוב.
צריך להגדיר אותו ברידג' ולחבר לו ראוטר עם שידור טוב.
ככה כל הדירה שלך תקבל קליטה טובה.
לדוגמה ASUS RT-AC68U.
להוטבוקס יש שידור לא טוב.
צריך להגדיר אותו ברידג' ולחבר לו ראוטר עם שידור טוב.
ככה כל הדירה שלך תקבל קליטה טובה.
לדוגמה ASUS RT-AC68U.
- kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 727
נראה לי שאפשר לקנות ב ksp או בבאג.