שאלה לגבי חיבור סאב אקטיבי לרסיבר.
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי.
האם ישנה משמעות לאופן החיבור כדלקמן:
בסאס יש 2 כניסות, במגבר יש יציאה אחת.
אצלי העסק מחובר כך:
כבל RCA עבה של מונסטר,יוצא מהרסיבר,מתחבר לקופסא חיצונית שבעצם דרכה ניתן לשלוט על הווליום+תדרים+מופע של הסאב,,היחידה הזאת מתוצרת פאראדיים,כמו הסאב עצמו, מהיחידה הזאת, יוצא לו עוד כבל של מונסטר,עבה ,לכיוון הסאב,בקצה שלו מתחבר לו מפצל 2 ל 1 ( בלי חברה,מפצל עבה,אבל פשוט),מכיוון שבסאב יש 2 כניסות.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת:
האם אני כן צריך את המפצל 2 ל 1 ,בכדי להתחבר ל 2 כניסות בסאב, או שאני יכול לוותר על המפצל הזה,ולחבר ישירות את הכאבל של מונסטר עבה שיש לי ,לחבר אותו ישירות לסאב,לצד אחד שלו ובעצם החיבור יהיה ל 2 הצדדים,אבל חיבור בתוך הסאב או משהו כזה?!
האם אני יכול לוותר על המפצל הזה,לטובת קיצור הכבלים והקונקטורים בדרך?
האם יהיה הבדל אם הוא מחובר על 2 כניסות או רק על אחת בלי מפצל?
תודה.
האם ישנה משמעות לאופן החיבור כדלקמן:
בסאס יש 2 כניסות, במגבר יש יציאה אחת.
אצלי העסק מחובר כך:
כבל RCA עבה של מונסטר,יוצא מהרסיבר,מתחבר לקופסא חיצונית שבעצם דרכה ניתן לשלוט על הווליום+תדרים+מופע של הסאב,,היחידה הזאת מתוצרת פאראדיים,כמו הסאב עצמו, מהיחידה הזאת, יוצא לו עוד כבל של מונסטר,עבה ,לכיוון הסאב,בקצה שלו מתחבר לו מפצל 2 ל 1 ( בלי חברה,מפצל עבה,אבל פשוט),מכיוון שבסאב יש 2 כניסות.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת:
האם אני כן צריך את המפצל 2 ל 1 ,בכדי להתחבר ל 2 כניסות בסאב, או שאני יכול לוותר על המפצל הזה,ולחבר ישירות את הכאבל של מונסטר עבה שיש לי ,לחבר אותו ישירות לסאב,לצד אחד שלו ובעצם החיבור יהיה ל 2 הצדדים,אבל חיבור בתוך הסאב או משהו כזה?!
האם אני יכול לוותר על המפצל הזה,לטובת קיצור הכבלים והקונקטורים בדרך?
האם יהיה הבדל אם הוא מחובר על 2 כניסות או רק על אחת בלי מפצל?
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

היי
הייתי היום בחנות סטריאו אודיו שופ בחוצות המפרץ.
נאמר לי שם במפורשות , שחיבור סאב חייב להתחבר ע"י מפצל לימין ושמאל...כי הריי למה יש שתי כניסות?!
כמו כן בסאב לפי טענתם ישנם שני סלילים,ועל מנת להניע את שתיהם,חייבם לחבר ימין ושמאל.
מה דעתכם בעניין?
מי צודק פה?
אודה על תשובתכם .
משה.
הייתי היום בחנות סטריאו אודיו שופ בחוצות המפרץ.
נאמר לי שם במפורשות , שחיבור סאב חייב להתחבר ע"י מפצל לימין ושמאל...כי הריי למה יש שתי כניסות?!
כמו כן בסאב לפי טענתם ישנם שני סלילים,ועל מנת להניע את שתיהם,חייבם לחבר ימין ושמאל.
מה דעתכם בעניין?
מי צודק פה?
אודה על תשובתכם .
משה.
נו באמת... כמה יציאות יש לך לסאב ברסיבר? אחת ? המידע שעובר הוא מונו ולא סטריאו.
יש לסאב שתי כניסות לשם גמישות למשל אם רוצים לחבר מגבר סטריאו לסאב (עם שתי יציאות PRE OUT).
בכל מקרה, עבור הרסיבר שלך, ההסבר שכתב מרטין הוא מספק ונכון.
אתה יכול לחבר בכניסה אחת או עם מפצל בשתים - בכל מקרה הסאב יקבל את אותו המידע בדיוק מהרסיבר.
יש לסאב שתי כניסות לשם גמישות למשל אם רוצים לחבר מגבר סטריאו לסאב (עם שתי יציאות PRE OUT).
בכל מקרה, עבור הרסיבר שלך, ההסבר שכתב מרטין הוא מספק ונכון.
אתה יכול לחבר בכניסה אחת או עם מפצל בשתים - בכל מקרה הסאב יקבל את אותו המידע בדיוק מהרסיבר.
ליאור
תראה, הרסיבר ממלא משדר את האות לסאב במונו כך שזה לא משנה אם יש לך מפצל או לא, כי אתה לא "תאבד" מידע.
אם אתה רוצה ששני הרמקולים שבסאב יפעלו אז תוסיף את המפצל, אם זה לא משנה לך אז אל תוסיף אותו. הם ממלא ישמיעו בדיוק אותו דבר. הבדל בעוצמה לא יהיה משמעותי מפני שהעוצמה פשוט תתחלק ל-2 לשני הרמקולים.
אם אתה רוצה ששני הרמקולים שבסאב יפעלו אז תוסיף את המפצל, אם זה לא משנה לך אז אל תוסיף אותו. הם ממלא ישמיעו בדיוק אותו דבר. הבדל בעוצמה לא יהיה משמעותי מפני שהעוצמה פשוט תתחלק ל-2 לשני הרמקולים.
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

היי
עוצמה לא חסר לי ועוצמה אני לא מחפש,אני מחפש איכות נטו!
לא ברור לי למה בחנות היו כ"כ נחרצים בעניין,מה גם שלכל הסאבים שם מחובר ימין+שמאל.
מחיר של מפצל מונסטר כזה עולה שם 70 שקל,לא קניתי כי לא היה להם במלאי כרגע.
אני שואל אותכם,כי העניין לא ברור לי כרגע.
מבחינת איכות,ניצול מירבי של הסאב :
האם ישנם הבדלים בין חיבור יחיד לחיבור כפול? מבחינת סאונד נטו,לא עוצמה,גם ככה הוא מכוון על בין רבע לחצי קבוע.
תודה.
עוצמה לא חסר לי ועוצמה אני לא מחפש,אני מחפש איכות נטו!
לא ברור לי למה בחנות היו כ"כ נחרצים בעניין,מה גם שלכל הסאבים שם מחובר ימין+שמאל.
מחיר של מפצל מונסטר כזה עולה שם 70 שקל,לא קניתי כי לא היה להם במלאי כרגע.
אני שואל אותכם,כי העניין לא ברור לי כרגע.
מבחינת איכות,ניצול מירבי של הסאב :
האם ישנם הבדלים בין חיבור יחיד לחיבור כפול? מבחינת סאונד נטו,לא עוצמה,גם ככה הוא מכוון על בין רבע לחצי קבוע.
תודה.
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

סאבוופר של פאראדיים PW12 .
12 אינץ קאוולאר , עם מגבר פנימי של 200W .
ויש לו קרוס חיצוני ששולט עליו.
אגב,לגבי המופע, יש שם 0 עד 180, על כמה הכי טוב לכוון אותו,ומה זה בכלל הסקאלה של 0 עד 180,מלמה זה מתייחס.
כרגע אצלי זה על האמצע.
תודה.
12 אינץ קאוולאר , עם מגבר פנימי של 200W .
ויש לו קרוס חיצוני ששולט עליו.
אגב,לגבי המופע, יש שם 0 עד 180, על כמה הכי טוב לכוון אותו,ומה זה בכלל הסקאלה של 0 עד 180,מלמה זה מתייחס.
כרגע אצלי זה על האמצע.
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל