שלום חברים
יש לי מסך 60 אינץ של סוני במשך חצי שנה בערך.
לאחרונה שמתי לב שבצד שמאל תחתון של המסך יש עננות שממש רואים אותה כאשר יש מסך שחור.
חייב לציין שאני מאוד מרוצה מהמסך עצמו, אבל העננות הזו פתאום לא באה לי בטוב...
השם של המסך הוא Sony KDL60W605 LED 60
יש פתרון כלשהו? משחק בהגדרות? או שזו בעיה בלתי ניתנת לתיקון?
מסך 60 אינץ של סוני הגיעה העננות..
-
Mpro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
הפתרון היחיד שאי פעם קראתי עליו (ולא מדובר בפתרון רשמי אלא דיווח של משתמש בפורום בחו״ל) זה לשחק עם הברגים של הטלוויזיה. הוא הסביר שלפעמים סגירה שנעשית חזק מדי גורמת ללחץ בפינות שגורם לעננות יתר.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
ייתכן שזה קשור לזה שעכשיו קר יותר.
זו בעיה שקיימת בהרבה מסכי LCD. זה נחשב "רגיל".
זו בעיה שקיימת בהרבה מסכי LCD. זה נחשב "רגיל".
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
או שלא שמת לעננות וזליגות האור עד עכשיו או שיש שינוי במסך בגלל שינוי במזג האוויר.
במסך הקודם שלי היה את אותו הסיפור - היה משנה את העננות והאזורים עם זליגות האור לפי מזג האוויר. כבר הייתי יודע מראש שכשאני חוזר הביתה אחרי יום חם מאד אמצא זליגות אור מהפינות הימנית תחתונה ושמאלית עליונה וכשקר מאד בדיוק ההיפך - ימנית עליונה ושמאלית תחתונה. והיו גם כל מיני וריאציות ביניים. מה שבטוח תמיד היה עובד זה שאם המסך היה פעיל למשך שעות ארוכות מאד המצב היה משתפר פלאים. לפעמים לא הייתי מכבה אותו כל הסוף שבוע כדי להימנע כל יום מההמתנה הזו..
*וכן, אני יודע שזה נשמע כמו איזה סיפור מטורלל ומצוץ מהאצבע, אבל זה אמיתי כמו השחיתות בפוליטיקה.
במסך הקודם שלי היה את אותו הסיפור - היה משנה את העננות והאזורים עם זליגות האור לפי מזג האוויר. כבר הייתי יודע מראש שכשאני חוזר הביתה אחרי יום חם מאד אמצא זליגות אור מהפינות הימנית תחתונה ושמאלית עליונה וכשקר מאד בדיוק ההיפך - ימנית עליונה ושמאלית תחתונה. והיו גם כל מיני וריאציות ביניים. מה שבטוח תמיד היה עובד זה שאם המסך היה פעיל למשך שעות ארוכות מאד המצב היה משתפר פלאים. לפעמים לא הייתי מכבה אותו כל הסוף שבוע כדי להימנע כל יום מההמתנה הזו..
*וכן, אני יודע שזה נשמע כמו איזה סיפור מטורלל ומצוץ מהאצבע, אבל זה אמיתי כמו השחיתות בפוליטיקה.
-
Mpro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
ממש אגדות ומעשיות 
והכל נשמע הגיוני יחסית במיוחד העניין של הבורג שאת זה אבדוק
תודה על העצות חברים!
והכל נשמע הגיוני יחסית במיוחד העניין של הבורג שאת זה אבדוק
תודה על העצות חברים!