קפה ירוק yemen haraazi
-
דוקטור_קפה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום
אני חדש באתר, נעים מאוד. יש לי קפה ירוק yemen haraazi, הדבר האמיתי (כן כן, אני יודע שיש מלחמה כרגע בתימן אבל הצלחתי להשיג בכל זאת..) זה של חברת al ezzi, למי שמעוניין לדעת - הם מנסים לעודד חקלאים בתימן לגדל קפה במקום גת ולהחזיר עטרה ליושנה לתעשיית הקפה בתימן. הם עוזרים לחקלאים לגדל את הקפה, קונים את הקפה מהם ומשווקים אותו מחוץ לתימן.
בכל אופן - יש לי קילו וחצי כרגע למכירה, grade a מהיבול השנה, 2015-2016 (הקטיף נעשה בתימן בין אוקטובר-דצמבר, ככה שזה ממש טרי, בן חודש-חודשיים גג) - מישהו מעוניין לרכוש? אפשר גם כמות יותר קטנה.. אוכל לשלוח בדואר לאחר תשלום על הקפה ומשלוח דרך paypal.
שיהיה יום מצויין!
יאיר
אני חדש באתר, נעים מאוד. יש לי קפה ירוק yemen haraazi, הדבר האמיתי (כן כן, אני יודע שיש מלחמה כרגע בתימן אבל הצלחתי להשיג בכל זאת..) זה של חברת al ezzi, למי שמעוניין לדעת - הם מנסים לעודד חקלאים בתימן לגדל קפה במקום גת ולהחזיר עטרה ליושנה לתעשיית הקפה בתימן. הם עוזרים לחקלאים לגדל את הקפה, קונים את הקפה מהם ומשווקים אותו מחוץ לתימן.
בכל אופן - יש לי קילו וחצי כרגע למכירה, grade a מהיבול השנה, 2015-2016 (הקטיף נעשה בתימן בין אוקטובר-דצמבר, ככה שזה ממש טרי, בן חודש-חודשיים גג) - מישהו מעוניין לרכוש? אפשר גם כמות יותר קטנה.. אוכל לשלוח בדואר לאחר תשלום על הקפה ומשלוח דרך paypal.
שיהיה יום מצויין!
יאיר
-
דוקטור_קפה
-
- חבר שרק התחיל

190 שקל לקילו. אני נמצא בירושלים.
-
דוקטור_קפה
-
- חבר שרק התחיל

מדובר באחד מסוגי הקפה האיכותיים והנדירים בעולם, גם כשאין מלחמה במדינה, אז כל שכן היום כשיש שם כאוס מוחלט..
קשה מאוד להשיג ולכן מחירו הגבוה. אתה יכול לקרוא ביקורות עליו בכל מקום, גם ב-home barista כתבו עליו לא מעט.
קשה מאוד להשיג ולכן מחירו הגבוה. אתה יכול לקרוא ביקורות עליו בכל מקום, גם ב-home barista כתבו עליו לא מעט.
·דוקטור_קפה כתב:מדובר באחד מסוגי הקפה האיכותיים והנדירים בעולם, גם כשאין מלחמה במדינה, אז כל שכן היום כשיש שם כאוס מוחלט..
קשה מאוד להשיג ולכן מחירו הגבוה. אתה יכול לקרוא ביקורות עליו בכל מקום, גם ב-home barista כתבו עליו לא מעט....
אני בטוח שמדובר בזן משובח וחלילה לא התכוונתי 'לחבל' במכירה. יכול להיות שהייתי צריך להתנסח אחרת. בכל אופן, בשבילי באופן אישי המחיר יקר (למרות שכבר יצא לי בעבר להוציא מחיר דומה על קפה ירוק...פנמה גיישה...
ושוב...בהצלחה! אני בטוח שיש אחרים שיהיו מעוניינים לנסות.