היכן קונים T-AMP ?
יש לך אצל היבואן -יורוטל -טק
בהרצליה
יש קישור בקישורי האתר
יש גם אצל עמי בעולם הדיגיטלי ברמת השרון
ממליץ לחבר שנאי חזק יותר מהמקורי להזנת המכשיר למען אריכות ימיו
לאיזה רמקולים יחובר הבחור...
בהרצליה
יש קישור בקישורי האתר
יש גם אצל עמי בעולם הדיגיטלי ברמת השרון
ממליץ לחבר שנאי חזק יותר מהמקורי להזנת המכשיר למען אריכות ימיו
לאיזה רמקולים יחובר הבחור...
052-4200610
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא נראה לי שהוא יעבוד טוב עם הרמקולים האלה{מפני שהעוכבה שלהם יורדת נמוך....}Avi_h כתב:האמת שהתכנון המקורי היה לחבר זוג רמקולים דרכו למחשב אבל אחרי מה שקראתי, מאוד יכול להיות שגם בסלון. כרגע לפני רכישה של JMLAB 816...
אגב מחירו בחו''ל 30 ${היום,אולי אפילו פחות...}.
ה t-AMP יעבוד מצויין
עם ה JMLab 816.
מנסיון אישי...
אני קניתי מהיבואן (יורוטל-טק) והמכשיר הראשון טוגן אחרי מס' ימים, למרות שהשתמשתי בספק הכח שמכרו לי ביורוטל-טק לאחר שהבטיחו לי שהוא מתאים למכשיר ואין כל חשש.
המכשיר הוחלף אחר כבוד - והמכשיר החדש עובד יופי (יותר נכון עבד יופי עד שקניתי מגבר "נורמלי").
תהנה !
מנסיון אישי...
אני קניתי מהיבואן (יורוטל-טק) והמכשיר הראשון טוגן אחרי מס' ימים, למרות שהשתמשתי בספק הכח שמכרו לי ביורוטל-טק לאחר שהבטיחו לי שהוא מתאים למכשיר ואין כל חשש.
המכשיר הוחלף אחר כבוד - והמכשיר החדש עובד יופי (יותר נכון עבד יופי עד שקניתי מגבר "נורמלי").
תהנה !
Re: ה t-AMP יעבוד מצויין
yairjazz כתב:עם ה JMLab 816.
מנסיון אישי...![]()
תהנה !...
ולזה בדיוק התכוונתי....
052-4200610
מרוצה מאד מהרמקולים.
רמקול מעולה במחיר לא ייאמן.
אבל אני ממליץ לך לשמוע אותם לפני הקניה ולא לקנות "על עיוור" , יען כי יש כאלה שטוענים שהם בהירים להם מדי...
אני אישית, אגב, ממש לא מרגיש כך. לטעמי הם מאד מאוזנים, נייטרלים ומוציאים בס ומיד מענגים.
מומלץ בחום !!!
אבל אני ממליץ לך לשמוע אותם לפני הקניה ולא לקנות "על עיוור" , יען כי יש כאלה שטוענים שהם בהירים להם מדי...
אני אישית, אגב, ממש לא מרגיש כך. לטעמי הם מאד מאוזנים, נייטרלים ומוציאים בס ומיד מענגים.
מומלץ בחום !!!
תמחור בעייתי ?
לא אם אתה קונה את ה - 816. הייצור שלהם הופסק ולכן מחירם ירד בצורה דרסטית וכעת הוא מאד מאד ריאלי.