אלו שני הדגמים השגיעו לקו הסיום מבחינתי, המחיר שהצלחתי להשיג זהה ושניהם מהיבואן הרשמי עם 3 שנות אחריות.
סמסונג - דגם 2014 - אבל היא קעורה (וזה די עושה לי את זה), אבל "רק" 1080P - ולדעתי הכל בשנים הבאות ילך לשם, כיום אני מצלם 4K במצלמה, בפלאפון, ב GOPRO ויש גם סרטונים ביוטיוב שתומכים ב 4K.
הסוני 4K , ויש לה אנדרואיד TV, למרות שהבנתי שהוא קצת מגמגם, המסך הזה תמיד לוקח את המקומות הראשונים באיכות הכוללת של התצוגה - למרות שאין לו HDR ומעבד 10BIT.
התייעצות SAMSUNG 65H8000 או SONY 65X8509C
-
cupra
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 673
אנדרואיד בסוני מגמגם מאוד ולא ברמה כמו שיש לסמארטפונים ביכלל.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
4K על 65": לא בטוח שתבחין בזה אם אתה יושב במרחק 2.5 מטר. 2 מטר כנראה כן.
נראה שיש אנשים שמרוצים מיכולות האנדרויד של סוני. אבל לדעתי זה לא צריך להיות שיקול בקניית מסך. מכשיר נפרד, ולא מאוד יקר, יכול לעשות כל דבר שהתוכנה של המסך עושה, ויותר. לעומת זאת, איכות תמונה זה לא משהו שאפשר לשפר.
אגב, בסקירה כאן, של H8000 בגודל 55", האחידות בשחור נראית לא משהו. לא יודע עד כמה זה מייצג.
נראה שיש אנשים שמרוצים מיכולות האנדרויד של סוני. אבל לדעתי זה לא צריך להיות שיקול בקניית מסך. מכשיר נפרד, ולא מאוד יקר, יכול לעשות כל דבר שהתוכנה של המסך עושה, ויותר. לעומת זאת, איכות תמונה זה לא משהו שאפשר לשפר.
אגב, בסקירה כאן, של H8000 בגודל 55", האחידות בשחור נראית לא משהו. לא יודע עד כמה זה מייצג.
- se1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1294
לא ראיתי את הסמסונג וגם לא מת על גוון הצבעים "החמים" של המסכים שלהם.
אבל חרשתי לאחרונה על 65x850c בארה"ב במשך כחודשיים כולל קצת חומר של 4K ויש לדעתי הבדל די משמעותי בחדות ובאיכות התמונה בהשוואה ל 1080.
כיום זה מבחינתי, מסך הבחירה.
אני עוקב אחרי מחירו שממשיך לרדת.
מה המחיר שביקשו ממך עבור המסכים ?
אבל חרשתי לאחרונה על 65x850c בארה"ב במשך כחודשיים כולל קצת חומר של 4K ויש לדעתי הבדל די משמעותי בחדות ובאיכות התמונה בהשוואה ל 1080.
כיום זה מבחינתי, מסך הבחירה.
אני עוקב אחרי מחירו שממשיך לרדת.
מה המחיר שביקשו ממך עבור המסכים ?
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
שני ה-TV הללו שונות , אחת FHD "מעוגלת" והשנייה 4K בכלל אבל עם איכות בינונית.
אני ראיתי הרבה פעמים את ה-H8000 , אחד ממסכי ה-LED הכי טובים מבחינתי ברזולוציית FHD .
את הסוני ראיתי (את ה850 אני חושב ב-ביג בוקס) המסך חיצונית נראה מעולה. התמונה לדעתי הייתה סבירה פלוס.
מבחינת תכני FHD - אם תשים על 2 ה-TV's הללו את אותו התוכן FHD - לפי דעתי הסמסונג תציג תמונה טובה יותר .
אישית הייתי ממליץ לך לחכות ל-CES ושם נראה מה הדגמים החדשים שיגיעו .
זו גם תקופה שהיבואנים/חנויות מורידות מחירים (תאמין לי אני בודק כמעט כל שבוע-שבועיים) .
אני ראיתי הרבה פעמים את ה-H8000 , אחד ממסכי ה-LED הכי טובים מבחינתי ברזולוציית FHD .
את הסוני ראיתי (את ה850 אני חושב ב-ביג בוקס) המסך חיצונית נראה מעולה. התמונה לדעתי הייתה סבירה פלוס.
מבחינת תכני FHD - אם תשים על 2 ה-TV's הללו את אותו התוכן FHD - לפי דעתי הסמסונג תציג תמונה טובה יותר .
אישית הייתי ממליץ לך לחכות ל-CES ושם נראה מה הדגמים החדשים שיגיעו .
זו גם תקופה שהיבואנים/חנויות מורידות מחירים (תאמין לי אני בודק כמעט כל שבוע-שבועיים) .
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
לא יודע מי עדיף משני המסכים, אבל הרגשה שלי שהייתי בוחר בסוני מבין השניים.
מצרף פה גם ביקורת על הסוני שאולי תעזור לך:
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1436424059
בהצלחה
מצרף פה גם ביקורת על הסוני שאולי תעזור לך:
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1436424059
בהצלחה
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
cupra
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
היי תודה, עדיין מבולבל מאוד וכל דקה מחליף דעה.
את שתיהם הצלחתי להשיג ב 14K ש"ח יבואן רשמי (חבר של חבר וכו...)
את שתיהם הצלחתי להשיג ב 14K ש"ח יבואן רשמי (חבר של חבר וכו...)