למה לא אקנה לעולם (וגם לא אמליץ לאחרים לקנות) אוזניות של SMS Audio
-
rotman24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1084
שלום לכולם ,
תוך כדי שאני עובד המקרה שלי מעצבן אותי אז החלטתי להעלות את זה פה כדי להזהיר את כולם.
קניתי לפני קצת פחות משנתיים אוזניות wired street של SMS audio.
מאז האוזניות נמצאות רק אצלי במשרד , מחוברות למחשב ואני משתמש בהן רק בזמן העבודה.
בהערכה גסה אני משתמש באוזניות בממוצע כ3 שעות ביום , אם תעשו חישוב זה ממש לא הרבה שימוש באוזניות בשנתיים האלה (בהתחשב בכך שבסופ"ש לא נעשה בהן שימוש וכו').
כבר כמה חודשים שהכריות של האוזניות מתפוררות עליי לאט לאט , כל הזמן יש לי על הפנים ועל החולצה פירורים של הכריות.
לדעתי עבור שימוש שכזה לא אמור להתפורר חומר שאמור להיות עמיד.
פניתי לשירות הלקוחות של SMS audio העולמי והתגובה שקיבלתי זה לינק לאוזניות שנמכרות opened box במחיר מבצע , פשוט בזיון.
מצרף תמונות של איך האוזניות נראות היום.
תוך כדי שאני עובד המקרה שלי מעצבן אותי אז החלטתי להעלות את זה פה כדי להזהיר את כולם.
קניתי לפני קצת פחות משנתיים אוזניות wired street של SMS audio.
מאז האוזניות נמצאות רק אצלי במשרד , מחוברות למחשב ואני משתמש בהן רק בזמן העבודה.
בהערכה גסה אני משתמש באוזניות בממוצע כ3 שעות ביום , אם תעשו חישוב זה ממש לא הרבה שימוש באוזניות בשנתיים האלה (בהתחשב בכך שבסופ"ש לא נעשה בהן שימוש וכו').
כבר כמה חודשים שהכריות של האוזניות מתפוררות עליי לאט לאט , כל הזמן יש לי על הפנים ועל החולצה פירורים של הכריות.
לדעתי עבור שימוש שכזה לא אמור להתפורר חומר שאמור להיות עמיד.
פניתי לשירות הלקוחות של SMS audio העולמי והתגובה שקיבלתי זה לינק לאוזניות שנמכרות opened box במחיר מבצע , פשוט בזיון.
מצרף תמונות של איך האוזניות נראות היום.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Rodness
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 651
בסדר, כולה רפידות שהתחילו להתפורר לך. יכול לקרות גם באוזניות יקרות, תקנה רפידות חדשות ותגמור עם זה.
-
rotman24
-
- חבר ותיק

א) לפני זה היו לי אוזניות של סנהיסייזר שנעשה בהם אותו השימוש בדיוק וגם במשך שנתיים. כשמכרתי אותן הן היו באותו המצב שבו קניתי אותן.Rodness כתב:בסדר, כולה רפידות שהתחילו להתפורר לך. יכול לקרות גם באוזניות יקרות, תקנה רפידות חדשות ותגמור עם זה....
ב) אני לא יודע איך אתה אומר "כולה רפידות" ו "תקנה חדשות" , זה רפידות שמותאמות לדגם הזה ובמבט חטוף אני לא רואה שהן מחוברות בהברגה או משהו כזה. אבל אם יש לך נסיון קונקרטי אני אשמח אם תסביר לי מה בדיוק לעשות ומה בדיוק לקנות.
ג) אם הפתרון של SMS audio בעצמם היה "תקנה אוזניות חדשות" אז אני לא יודע עד כמה מה שרשמת ישים.
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
נראה שהפרקטיקה הזו לא הוכיחה את עצמה
ופשטו רגל
ופשטו רגל
- Ilyan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2544
כן הא...Rodness כתב:יכול לקרות גם באוזניות יקרות,...
[img2=353x500]http://cdn.head-fi.org/5/5c/1000x500px- ... SC8882.jpg[/img2]
- Rodness
-
- חבר פעיל במיוחד

rotman24 כתב:א) לפני זה היו לי אוזניות של סנהיסייזר שנעשה בהם אותו השימוש בדיוק וגם במשך שנתיים. כשמכרתי אותן הן היו באותו המצב שבו קניתי אותן.......
ב) אני לא יודע איך אתה אומר "כולה רפידות" ו "תקנה חדשות" , זה רפידות שמותאמות לדגם הזה ובמבט חטוף אני לא רואה שהן מחוברות בהברגה או משהו כזה. אבל אם יש לך נסיון קונקרטי אני אשמח אם תסביר לי מה בדיוק לעשות ומה בדיוק לקנות.
ג) אם הפתרון של SMS audio בעצמם היה "תקנה אוזניות חדשות" אז אני לא יודע עד כמה מה שרשמת ישים....
א. לפעמים עור מלאכותי מתקלף מהר לפעמים לאט.
ב.אם אי אפשר להחליף רפידות אז זאת אשמתך שקנית אוזניות כאלה בכלל ותלמד להבא לקנות אוזניות שבהן ניתן להחליף את הרפידות.
ג.תנסה להוריד בעצמך את הרפידות ותמדוד את הקוטר של האוזניה לאורך ולרוחב ואותו הדבר עם הרפידות עצמן, ברגע שיהיו לך מידות תחפש רפידות עם אותן המידות ב-EBAY.
בהצלחה.
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
Ilyan כתב:כן הא.........
[img2=353x500]http://cdn.head-fi.org/5/5c/1000x500px- ... SC8882.jpg[/img2]...
-
rotman24
-
- חבר ותיק

SMS AUDIO? פשטו רגל?ra כתב:נראה שהפרקטיקה הזו לא הוכיחה את עצמה
ופשטו רגל...
@Rodness - נראה שמאיזושהי סיבה אתה מגונן על המקרה , כשאני קונה אוזניות שנחשבות ליקרות (עולות יותר מסתם אוזניות פשוטות) אני לא רוצה לחשוב על דברים כאלו כמו איך אחליף אוזניות בעוד שנה וחצי כשהכל יתקלף.
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
http://www.pcr-online.biz/news/read/sms ... tcy/036562
זה לא אומר שהחברה תיסגר אבל היא לא תמשיך במתכונת הנוכחית
לא מכיר את איכות המוצרים ויכול להיות שזה לטובה
לא מכיר את איכות המוצרים ויכול להיות שזה לטובה
- Rodness
-
- חבר פעיל במיוחד

תמיד יש את הרצוי אבל בסופו של דבר יש גם את המצוי. אף פעם לא הבנתי למה אבל חברות שמייצרות אוזניות נוטות לחפף בכל הקטע של הרפידות.rotman24 כתב:SMS AUDIO? פשטו רגל?......
@Rodness - נראה שמאיזושהי סיבה אתה מגונן על המקרה , כשאני קונה אוזניות שנחשבות ליקרות (עולות יותר מסתם אוזניות פשוטות) אני לא רוצה לחשוב על דברים כאלו כמו איך אחליף אוזניות בעוד שנה וחצי כשהכל יתקלף....
אני לא מגונן על המקרה, אני פשוט אומר לך להנמיך ציפיות.
-
rotman24
-
- חבר ותיק

טוב , רוצה להגיד that's what you get for...ra כתב:http://www.pcr-online.biz/news/read/sms ... tcy/036562
לא מכיר את איכות המוצרים ויכול להיות שזה לטובה...
@rodness - יש היום פרקטיקות שיכולות לדמות שימוש של שנים במוצר שלך בתוך זמן קצר , יש אפילו פרקטיקות שמדמות נזקי טבע ואפילו נזקי איכות סביבה.
חברה רצינית שמייצרת מוצר consumer כזה ולא בודקת כאלו דברים אלמנטריים זו חברה שמזלזלת במשתמשים שלה.
שוב , זו דעתי האישית.
- Rodness
-
- חבר פעיל במיוחד

בכל מקרה ההמלצה שלך היא נכונה, לא לקנות מוצרים מחברות מגוכחות זה תמיד טוב, לא משנה מה הסיבה.
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2806
התופעה הזו ידועה גם במותגים נוספים, וגם אני חוויתי אותה אולם אצלי - מעז יצא מתוק.
קניתי אוזניות אלחוטיות של סנהייזר RS170 ולאחר מספר שנים התפוררו לי הרפידות העשויות מציפוי דמוי עור\פלסטיק + ספוג.
לאחר שנמאס לי להשאר עם פירורי ספוג על האוזניים בדקתי אפשרות לרפידות חלופיות ואז הסתבר לי שיש תעשיה שלמה של יצור רפידות חלופיות לאוזניות סנהייזר, ורובה באיביי.
קניתי רפידות במרקם קטיפה ומאז הרבה יותר נעים לי לשים את האוזניות.
יתכן שגם אתה תופתע.
קניתי אוזניות אלחוטיות של סנהייזר RS170 ולאחר מספר שנים התפוררו לי הרפידות העשויות מציפוי דמוי עור\פלסטיק + ספוג.
לאחר שנמאס לי להשאר עם פירורי ספוג על האוזניים בדקתי אפשרות לרפידות חלופיות ואז הסתבר לי שיש תעשיה שלמה של יצור רפידות חלופיות לאוזניות סנהייזר, ורובה באיביי.
יתכן שגם אתה תופתע.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
-
rotman24
-
- חבר ותיק

רעיון מעניין ,lasik כתב:התופעה הזו ידועה גם במותגים נוספים, וגם אני חוויתי אותה אולם אצלי - מעז יצא מתוק.
יתכן שגם אתה תופתע....
הרצתי שלל חיפושים עם כל מיני מילות מפתח והאייטם היחיד שמצאתי זה :
http://www.aliexpress.com/item/Ear-pads ... eb201560_4
בשביל 26 דולר אני זורק כבר את האוזניות האלה לפח ומשקיע במותג איכותי הפעם.
- Rodness
-
- חבר פעיל במיוחד

rotman24 כתב:רעיון מעניין ,......
הרצתי שלל חיפושים עם כל מיני מילות מפתח והאייטם היחיד שמצאתי זה :
http://www.aliexpress.com/item/Ear-pads ... eb201560_4
בשביל 26 דולר אני זורק כבר את האוזניות האלה לפח ומשקיע במותג איכותי הפעם....
לא קראת מה שכתבתי:
ג.תנסה להוריד בעצמך את הרפידות ותמדוד את הקוטר של האוזניה לאורך ולרוחב ואותו הדבר עם הרפידות עצמן, ברגע שיהיו לך מידות תחפש רפידות עם אותן המידות ב-EBAY.
-
rotman24
-
- חבר ותיק

ואיך אני תופס את הרפידות על האוזניות?Rodness כתב:לא קראת מה שכתבתי:......
ג.תנסה להוריד בעצמך את הרפידות ותמדוד את הקוטר של האוזניה לאורך ולרוחב ואותו הדבר עם הרפידות עצמן, ברגע שיהיו לך מידות תחפש רפידות עם אותן המידות ב-EBAY....
- Rodness
-
- חבר פעיל במיוחד

מה הכוונה? איך אתה מרכיב אותן?
-
rotman24
-
- חבר ותיק

כן...Rodness כתב:מה הכוונה? איך אתה מרכיב אותן?...
כל הכריות מתלבשות על האוזניות באותה שיטה?
- Rodness
-
- חבר פעיל במיוחד

אם הכריות הן כמו בלינק שאתה פירסמת אז זאת השיטה הפשוטה. יש אוזניות כמו ביטס שמנסות להתחכם עם הברגות ורפידות מיוחדות על מנת שהמשתמש לא יקנה רפידות חלופיות במחיר זול.
תופסים חלק אחד של הרפידה ומתחילים להלביש על האוזניה עצמה בתנועה מעגלית, צריך למתוח את הרפידה קצת תוך כדי אז זה ירגיש לך קצת קטן לפני שתתחיל...קצת כמו סדין של מיטה.
תופסים חלק אחד של הרפידה ומתחילים להלביש על האוזניה עצמה בתנועה מעגלית, צריך למתוח את הרפידה קצת תוך כדי אז זה ירגיש לך קצת קטן לפני שתתחיל...קצת כמו סדין של מיטה.