המלצה לכבל hdmi ארוך
-
GibsonLP
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 405
שלום.
אנחנו עושים הכנה למקרן בבית החדש, אני צריך לרכוש כבל של כ-10 מטרים (גם 9 יספיקו פחות או יותר).
הכבל יושחל בתוך צינור, עקב אי הבנה עם החשמלאי מדובר בצינור 32. קצת בעייתי אבל זה מה יש (לא נשבור קירות בשלב הזה...)
חשבתי על כבל Mini-DP כי כנראה יהיה יותר קל להשחיל אותו אבל נראה לי שגם hdmi יכול לעבור במידה ואין לו ראש גדול בצורה חריגה (יש לנו 3 סיבובים לעבור, כולם אמורים להיות יחסית ארוכים ועדינים) וגם אני לא בטוח כמה מקרנים מקבלים Mini-DP וכו׳...
אני לא רוצה להשחיל שוב פעם כבל, אני בד״כ זה שאומר לכולם לקנות את הכבל הכי זול שעובד אבל במקרה הזה - אני רוצה משהו שאני אוכל להיות שקט שלא אצטרך להחליף לפחות עשור (או עד ש4K לא יהיה מספיק...)
אשמח להמלצות, גיסתי באה לבקר מארה״ב בקרוב אז אוכל לרכוש שם אם צריך.
ראיתי כל מיני דברים מעניינים באמזון כמו BlueRigger ו-Aurum ששניהם אמורים להיות מותקנים בתוך קיר, אבל בביקורות הרעות שיש (על הBlueRigger יש יחסית מעט) מדברים בעיקר על מוות תוך שנה... קצת מפחיד.
תודה רבה.
אנחנו עושים הכנה למקרן בבית החדש, אני צריך לרכוש כבל של כ-10 מטרים (גם 9 יספיקו פחות או יותר).
הכבל יושחל בתוך צינור, עקב אי הבנה עם החשמלאי מדובר בצינור 32. קצת בעייתי אבל זה מה יש (לא נשבור קירות בשלב הזה...)
חשבתי על כבל Mini-DP כי כנראה יהיה יותר קל להשחיל אותו אבל נראה לי שגם hdmi יכול לעבור במידה ואין לו ראש גדול בצורה חריגה (יש לנו 3 סיבובים לעבור, כולם אמורים להיות יחסית ארוכים ועדינים) וגם אני לא בטוח כמה מקרנים מקבלים Mini-DP וכו׳...
אני לא רוצה להשחיל שוב פעם כבל, אני בד״כ זה שאומר לכולם לקנות את הכבל הכי זול שעובד אבל במקרה הזה - אני רוצה משהו שאני אוכל להיות שקט שלא אצטרך להחליף לפחות עשור (או עד ש4K לא יהיה מספיק...)
אשמח להמלצות, גיסתי באה לבקר מארה״ב בקרוב אז אוכל לרכוש שם אם צריך.
ראיתי כל מיני דברים מעניינים באמזון כמו BlueRigger ו-Aurum ששניהם אמורים להיות מותקנים בתוך קיר, אבל בביקורות הרעות שיש (על הBlueRigger יש יחסית מעט) מדברים בעיקר על מוות תוך שנה... קצת מפחיד.
תודה רבה.
- ido111
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
יש לי את הכבל הנ"ל:
http://www.amazon.com/gp/product/B008U7 ... ge_o00_s00
מעביר 10/15 מטר בלי שום בעיה למקרן.
http://www.amazon.com/gp/product/B008U7 ... ge_o00_s00
מעביר 10/15 מטר בלי שום בעיה למקרן.
נערך לאחרונה על ידי ido111 ב 14/12/2015 14:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
GibsonLP
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה.
So long and thanks for all the fish!
- (G)
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2402
למקרן רכשתי כבל 10 מטר פשוט מksp, עד כה אין בעיות.
- haimme
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 386
לגבי אותה שאלה. אם אני צריך כבל 15 מטר . יש בעיה עם זה..?
- ido111
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
@haimme
·
תסתכל בלינק ששמתי בהתחלה, אני קניתי מהם 15 מטר ועובד מצויין, עכשיו ראיתי שאמזון גם שולחת אותו לארץ
ממליץ בחום - כבל נהדר למחיר.
·
תסתכל בלינק ששמתי בהתחלה, אני קניתי מהם 15 מטר ועובד מצויין, עכשיו ראיתי שאמזון גם שולחת אותו לארץ
ממליץ בחום - כבל נהדר למחיר.
-
GibsonLP
-
- חבר פעיל מאוד

שלום.
מקפיץ שרשור עתיק זה.
סוף סוף אנחנו מתקרבים למעבר לבית והחשמלאי התקיל אותי שאני צריך לרכוש כבל hdmi למחר.
מישהו יודע איפה אוכל לרכוש בארץ כבל טוב במחיר שפוי?
אני יודע שכל כבל שעובד הוא טוב. מה שאני מחפש:
1. תמיכה בHDMI 2.0 ומעלה
2. עמידות טובה ואיכות מכנית גבוהה, להשחיל מחדש יהיה קשה מאוד.
3. 10 מטרים אורך.
תודה!
מקפיץ שרשור עתיק זה.
סוף סוף אנחנו מתקרבים למעבר לבית והחשמלאי התקיל אותי שאני צריך לרכוש כבל hdmi למחר.
מישהו יודע איפה אוכל לרכוש בארץ כבל טוב במחיר שפוי?
אני יודע שכל כבל שעובד הוא טוב. מה שאני מחפש:
1. תמיכה בHDMI 2.0 ומעלה
2. עמידות טובה ואיכות מכנית גבוהה, להשחיל מחדש יהיה קשה מאוד.
3. 10 מטרים אורך.
תודה!
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
כבל שיתן מענה לאורך זמן זה כבל HDMI שמאפשר רוחב פס של 18.2gbps.
אגב, HDMI 2.1 לוקח את העניין צעד רציני קדימה עם רוחב פס מקסימלי של 48gbps - זה כרגע לא מהווה איום של ממש היות שיש בעיה פיזיקלית להעביר תדר גבוה עד כדי כך על נחושת לאורך מרחק. לכן, המצב כיום הוא שאורך הכבל המקסימלי הוא פחות מ-3 מטר.
עם זאת, חשוב לקחת בחשבון שהנושא בהתקדמות מתמדת.
אגב, HDMI 2.1 לוקח את העניין צעד רציני קדימה עם רוחב פס מקסימלי של 48gbps - זה כרגע לא מהווה איום של ממש היות שיש בעיה פיזיקלית להעביר תדר גבוה עד כדי כך על נחושת לאורך מרחק. לכן, המצב כיום הוא שאורך הכבל המקסימלי הוא פחות מ-3 מטר.
עם זאת, חשוב לקחת בחשבון שהנושא בהתקדמות מתמדת.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
GibsonLP
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה.
יש המלצה לכבל כזה?
יש המלצה לכבל כזה?