איזה תוכנה הכי מומלצת לניגון HD במחשב?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
MartinHSabag כתב:VLC
POWERDVD 7.2...
גרסאת דלוקס של PD?
איזה שדרוגים התקנת עליו?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
זו הרי הבעיה הקלאסית של HTPC.
יש אלפי תוכנות ו-CODECS אין שום קומבינציה אולטימטיבית שתמיד תעבוד.
תמיד יהיה סרט שנגן מסויים לא יצליח לנגן כראוי או CODEC שיעבוד על 90% מהסרטים אבל צריך איזו תוכנה מיוחדת ל-10% הנותרים...
מייאש שהמצב כ"כ קלוקל, גם אחרי כ"כ הרבה שנים. במיוחד שכל הרעיון של CODECS ב-DIRECTSHOW היה להפחית את אי התאימות...
יש אלפי תוכנות ו-CODECS אין שום קומבינציה אולטימטיבית שתמיד תעבוד.
תמיד יהיה סרט שנגן מסויים לא יצליח לנגן כראוי או CODEC שיעבוד על 90% מהסרטים אבל צריך איזו תוכנה מיוחדת ל-10% הנותרים...
מייאש שהמצב כ"כ קלוקל, גם אחרי כ"כ הרבה שנים. במיוחד שכל הרעיון של CODECS ב-DIRECTSHOW היה להפחית את אי התאימות...
vlc לא מעודנת ונראת לא טוב אבל מנגנת כמעט הכל ללא התקנה של קודיקים חיצונים ובמינימום משאבים של מחשב. יצאה גירסה חדשה לפני חודש היא חינם אז שווה לנסות אותה. למרות שזהו לא הנגן המועדף עלי איתה אני בודק אם יש לי מה לשחק עם ההגדרות במחשב כי אם היא לא מצליחה לנגן את הקובץ 95% שאף תוכנה לא תצליח. יש לה בעיות עם תרגומים אבל כאשר אין ברירה אני משתמש בה. לדעתי ישנם פורמטים ש-VLC מציגה באיכות התמונה הטובה ביותר.
גיא
אממ אני דווקא מפעיל את כל הסרטים בbsplayer גירסה ישנה
בעיקרון שמתי אותו בovarlay ויש שאומרים שזה מוריד באיכות, אני דווקא לא שם לב להבדל בין הרנדרים ואני רוצה במצב של ovarlay וזה זז לי חלק מאשר רנדרים אחרים.
כמובן שהקודד שאני משתמש הוא של nvidia - purevideo כך שmpeg 2 עובד מעולה.
כאשר אני רוצה לראות x264 אני מתקין את הקודד CoreAVC ומפעיל תסרט דרך bsplayer גירסה ישנה.
כאשר אני רוצה mpeg2 - ts אני מוחק תקודד CoreAVC
ומפעיל כמו שאמרתי בbsplayer
אישית אני מסתדר מצויין וכאשר אני רוצה כתוביות באחד מהפורמטים גם אפשרי ועובד מצויין.
ככה אני מסתדר
בעיקרון שמתי אותו בovarlay ויש שאומרים שזה מוריד באיכות, אני דווקא לא שם לב להבדל בין הרנדרים ואני רוצה במצב של ovarlay וזה זז לי חלק מאשר רנדרים אחרים.
כמובן שהקודד שאני משתמש הוא של nvidia - purevideo כך שmpeg 2 עובד מעולה.
כאשר אני רוצה לראות x264 אני מתקין את הקודד CoreAVC ומפעיל תסרט דרך bsplayer גירסה ישנה.
כאשר אני רוצה mpeg2 - ts אני מוחק תקודד CoreAVC
ומפעיל כמו שאמרתי בbsplayer
אישית אני מסתדר מצויין וכאשר אני רוצה כתוביות באחד מהפורמטים גם אפשרי ועובד מצויין.
ככה אני מסתדר
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: