בחירת טלויזיה 60-65 אינץ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
omerSh1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה

חג שמח :)
אני מחפש המלצה לטלויזיה באזור ה60 אינץ' לסלון, לטווח צפייה של 2.3 עד 5 מטר.
חשוב רק גודל ואיכות, סמארט טיוי ותלת מימד לא מושכים אותי, אך בכל זאת אם קיימים אז שיהיו טובים.
התקציב די גמיש ושואף לכמה שפחות אך עומד על סביבות ה8 אלף.
כרגע הכיוון היחיד הוא רק Hisense LTDN65K600XWAU3D שנמכרת במחסני חשמל ב7.5 אלף, שמתי עליה עין בעקבות התמונה שנראתה לי הכי טובה ביחס לשאר ללא התייחסות לנתונים יבשים שבהם אני לא מבין.
כמו שאמרתי, הטלויזיה לסלון לכן חשוב שתוכל להחזיק כמה שעות בכל יום ולא תתקלקל כל יומיים, כרגע עם טלויזיה 42" של פיליפס, כבר 6-7 שנים ללא בעיות כלל.

יש כרגע מבצעי סוף שנה, כמו 18% בביג בוקס לדוגמה, אולי כך ניתן להביא משהו טוב יותר בתקציב, אשמח להתייחסות.

תודה רבה

nangel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 425

שליחה

אני מרוצה מה Sony 60W605B שעולה היום כ 8000 ש"ח. היא החליפה טלויזיה 42 של פיליפס מסדרה 9 בת חמש שהיתה (ועודנה) מצויינת אבל בסוני לטעמי רואים יותר טוב.

omerSh1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@nangel
תודה על ההמלצה, אוסיף אותה לאופציות.

התעניינתי גם בעוד כמה דגמים -
samsung UA60JU6400
panaconic TH-60AS700
מישהו מכיר?

כרגע אין כיוון בכלל, נאבדתי בין כל הדגמים והמספרים, אני חושב שאם לא אמצא אפשרות טובה יותר אלך על ההייסנס.

tomernoy
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 724

שליחה

אני כמוך באותה הבעיה ללא תשובה מאף אחד פה בפורום,ראיתי את מסך היסנס LTDN65K680XWAU3D בעיר העודפים התמונה הייתה מדהימה ב4K הבעיה היא שלא ראיתי אותה בשידורים רגילים ,המחיר שלה הוא 75000 והמסך כולל מערכת הפעלה אנדרואיד.
בנוסף ממליץ לך לבדוק את מסכי TCL 4K הם הוצגו בתערכות דייגטאון וללא ספק גרמו להרבה אנשים שם להפתעה ,להבנתי מדובר במסכים שקיבלו המון ביקורות חיביות בחו"ל גם אותם אני יאלץ לראות בסניף של SG אלקטרוניקה בפינסקר תל אביב בכדי להתרשם מאיכות שידור רגילה.מחיר המסכים שלהם הוא החל מ10000 ל 65 אינץ

omerSh1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

tomernoy כתב:אני כמוך באותה הבעיה ללא תשובה מאף אחד פה בפורום,ראיתי את מסך היסנס LTDN65K680XWAU3D בעיר העודפים התמונה הייתה מדהימה ב4K הבעיה היא שלא ראיתי אותה בשידורים רגילים ,המחיר שלה הוא 75000 והמסך כולל מערכת הפעלה אנדרואיד.
בנוסף ממליץ לך לבדוק את מסכי TCL 4K הם הוצגו בתערכות דייגטאון וללא ספק גרמו להרבה אנשים שם להפתעה ,להבנתי מדובר במסכים שקיבלו המון ביקורות חיביות בחו"ל גם אותם אני יאלץ לראות בסניף של SG אלקטרוניקה בפינסקר תל אביב בכדי להתרשם מאיכות שידור רגילה.מחיר המסכים שלהם הוא החל מ10000 ל 65 אינץ
...
הבעיה היא שאני לא רוצה להסתמך רק על איכות תמונה, יותר חשוב שתפעל טוב לטווח הרחוק וזה הדבר היחיד שעוצר אותי מלרוץ לקנות את ההיסנס, כי כשזה מגיע לאיכות תמונה אהבתי את ההיסנס יותר מאת המותגים הגדולים מסביב, אני מקווה רק שזה לא נעשה בכוונה ע"י החנות

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

מסתבר שצבעים בוהקים ו"יפים" לא בהכרח אומר שאיכות התמונה באמת טובה.
יש מדע שלם בנושא הזה, והנה סרטון פשוט שמסביר למה צבעים מאד בולטים זה לא טוב וגם פוגע באיכות התמונה:

מעבר לזה חשוב לבדוק איך הטלויזיה תראה עם כל תוכן שאתה מתכוון לראות עליה, לדוגמא יס או הוט וכו'. לא רק UHD וFHD.

omerSh1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

TheCoolest כתב:מסתבר שצבעים בוהקים ו"יפים" לא בהכרח אומר שאיכות התמונה באמת טובה.
יש מדע שלם בנושא הזה, והנה סרטון פשוט שמסביר למה צבעים מאד בולטים זה לא טוב וגם פוגע באיכות התמונה:

מעבר לזה חשוב לבדוק איך הטלויזיה תראה עם כל תוכן שאתה מתכוון לראות עליה, לדוגמא יס או הוט וכו'. לא רק UHD וFHD.
...
תודה רבה על הסרטון, יש סיכוי שהוא מנע ממני קנייה לא מוצלחת. אתה ממליץ להוריד את התמונה והסרטון הכחול ולנסות אותם בחנות כמו שאומר הבנאדם? אם לא, יש דרך לזהות בעין חובבנית איזה מסך באמת איכותי ולא רק עם צבעים יפים?

לגבי התכנים, הטלויזיות שראיתי בחנויות היו מחוברות ללמיר יס על ערוצי hd, בדיוק השימןש שאני זקוק לו.

omerSh1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ראיתי עכשיו בעיתון בפרסומת של מחסני חשמל טלויזיה 70 אינץ של שארפ fhd עם 3d וסמארט שמיוצרת ביפן ב10k, מקריאה קצרה הבנתי שזה דגם לא חדש (סביבות 2013), לפסול מיד? ובלי קשר, איך המסכים של שארפ לטווח הרחוק?

tomernoy
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

מסכי שארפ לא רעים כל כך ובאמת מיוצרים ביפן,הבעיה היא שמדובר בדגם פשוט שהוא להבנתי גם לא סמארט.
אני גם לא מבין למה אין ביקורות טובות עליו בישראל.
ממליץ לך לחפש ביקורות מאתרים בחו"ל. יש,דגמים שקיבלו ביקורות גרועות

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

רק הערונת לגבי הסרטון שפורסם,
הסרטון הזה של סוני הוא נחמד כדי להעביר רעיון אבל בגדול - הוא די חרטה ושיווקי לחלוטין.
לא חכמה להוציא מסך מהקרטון ולבחון מסך מול מסך בהגדרות ברירת מחדל של היצרן. זו השוואה ילדותית ולא מקצועית.
30 שניות של הגדרות תמונה ומשיגים את אותה תוצאה (מבחינת הסרטון! לא מבחינת איכות תמונה!) בכמעט כל מסך שנמכר היום.

לגבי שארפ,
כמו הרבה ענקים בתחום, גם זו חברה שירדה מגדולתה מזמן. כבר שנים שהם לא מציגים חידושים או מוצרים מעניינים בתחום. החברה הזו כבר לא שחקן בתחום הזה. למעשה, שארפ מכרה את הזכיון לתחום הטלויזיות שלה בארה"ב להייסנס. הייסנס היא המפתחת, היצרנית והמשווקת של מוצרי שארפ בארה"ב.
http://www.cnet.com/news/hisense-to-buy ... lion-deal/

ויש עוד הרבה חברות שהלכו במסלול זהה או דומה, כמו פיליפס, טושיבה, JCV, פנסוניק...
http://www.hometheater.co.il/vt214021.html

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

הסרטון נועד להראות לך בחנות שהמסך שאתה מסתכל עליו (לפני שנגעת בכלל בהגדרות שלו) מכוייל בצורה כזו כדי למשוך יותר את העין ופחות לכיוון צבעים מדוייקים.

tomernoy
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

בקיצור לפי מה שהבנתי ממך אזז עדיךף לרכוש מסך 4K של היסנס בפחות כסף ולקבל את אותו התמורה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

המחיר של ההייסנס מאד מפתה, אבל לא בטוח שזו האופציה הכי טובה אם איכות תמונה ודיוק צבעים חשובים לך.
תסגר על כמה דברים ואז תחליט מה לקנות
- תקציב
- גודל
- פיצ'רים, כמו 4K (מחשיב את זה כפיצ'ר\בונוס, לא יותר כרגע), 3D, סמארט, וכו'
- סוג פאנל

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”