בעזרת KODI אני יכול לשים את הערוצים של YES שעולים כסף ?
למשל כל הYES 1/2/3/4 וכל זה אפשרי לשים בKODI ?
עריכה:
חשוב לי להוסיף שלא אכפת לי לשלם טיפה כסף אם זה חד פעמי וזה יעבוד.
תודה לעוזרים !
חדש פה ורוצה להבין מה זה KODI ...
-
Elie7Han
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- Gico
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 900
לא, לא ולא. קודי זה לא Yes בחינם או Hot בחינם.
כשעוברים לקודי צריך לצאת מקו המחשבה שהתוכן של יס והוט הוא כל התוכן האיכותי שקיים בעולם.
תוכל לקבל בקודי תוכן איכותי, חלקו יהיה קיים גם ביס, חלקו יהיה קיים גם בהוט, חלקו לא קיים בשניהם,
אך בעיקר תוכל להשיג כמעט כל תוכן שתחפוץ בו, אלא שתידרש בו קצת השקעה, אם זה ללמוד את התוכנה, להתקין הרחבות,
אם זה בהורדת תוכן מראש, או לחילופין בחיפוש שרתים אמינים לתוכן שתצרוך בהזרמה ישירה מהרשת.
כשעוברים לקודי צריך לצאת מקו המחשבה שהתוכן של יס והוט הוא כל התוכן האיכותי שקיים בעולם.
תוכל לקבל בקודי תוכן איכותי, חלקו יהיה קיים גם ביס, חלקו יהיה קיים גם בהוט, חלקו לא קיים בשניהם,
אך בעיקר תוכל להשיג כמעט כל תוכן שתחפוץ בו, אלא שתידרש בו קצת השקעה, אם זה ללמוד את התוכנה, להתקין הרחבות,
אם זה בהורדת תוכן מראש, או לחילופין בחיפוש שרתים אמינים לתוכן שתצרוך בהזרמה ישירה מהרשת.
-
Elie7Han
-
- חבר פעיל

·אה הבנתי ואם אני רוצה רק ערוצים שיש בהם רק עברית זה אומר תרגום בעברית תמיד איך אני שם את זה ?Gico כתב:לא, לא ולא. קודי זה לא Yes בחינם או Hot בחינם.
אם זה בהורדת תוכן מראש, או לחילופין בחיפוש שרתים אמינים לתוכן שתצרוך בהזרמה ישירה מהרשת....
כי סתם התחלתי להתעסק עם זה הוספתי 1400 ערוצים בטעות לא יודע איך חחחח ונראלי יש רק 10 ערוצים סבבה ...
- Gico
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 900
אני פחות מכיר את ערוצי הטלויזיה כי לא משתמש בכך הרבה.
בכל אופן נשמע שהתקנת איזו הרחבה ש"גדולה" עליך.
היכנס להרחבות וידאו בקודי ותסיר את ההרחבה הזו.
בעניין ערוצים ישראלים - יש הרחבות המאפשרות זאת, אבל הם די מוגבלים לערוצים החופשיים הקיימים בעידן.
בעניין ערוצים ישראלים - יש הרחבות המאפשרות זאת, אבל הם די מוגבלים לערוצים החופשיים הקיימים בעידן.
-
Elie7Han
-
- חבר פעיל

·יש לי עוד שאלה קטנה..Gico כתב:אני פחות מכיר את ערוצי הטלויזיה כי לא משתמש בכך הרבה.
בעניין ערוצים ישראלים - יש הרחבות המאפשרות זאת, אבל הם די מוגבלים לערוצים החופשיים הקיימים בעידן....
אני משתמש בריסבר הזה לטלוויזיה ומותקן בו יוטיוב גודל מפס וכל מיני דברים
זה הרסיבר:
http://heb.telran.co.il/product-1206-מק ... __OLD.aspx
אז יש אפשרות להתקין עליו את הקודי ? כי שם יש לי ערוצים של יס וככה בעזרת הקודי אני יכול לראות סרטים שאין בטלוויזיה
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
לא.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.