מתחשק לי משחק חדש אבל עם קמפיין יחיד כמו שצריך, לא מתחבר לכל הז׳אנר של קנה משחק ועכשיו תקנה עוד מנוי כדי שתוכל באמת לשחק בו אונליין כי אין באמת קמפיין יחיד. זה פוסל את star wars battlefront ואת rainbow six החדש.
לfallout לא התחברתי למרות הציפייה הרבה.
יש איזו המלצה למשחק חדש בז׳אנר?
האם קיים בימינו FPS או משהו בסגנון עם מצב שחקן יחיד כמו שצריך?
-
קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
תכלס, גם אני מתגעגע ל FPS איכותי, ארוך ועם עלילה טובה.קרמריקה כתב:מתחשק לי משחק חדש אבל עם קמפיין יחיד כמו שצריך, לא מתחבר לכל הז׳אנר של קנה משחק ועכשיו תקנה עוד מנוי כדי שתוכל באמת לשחק בו אונליין כי אין באמת קמפיין יחיד. זה פוסל את star wars battlefront ואת rainbow six החדש.
לfallout לא התחברתי למרות הציפייה הרבה.
יש איזו המלצה למשחק חדש בז׳אנר?...
לצערי כיום זה רק BOOM BOOM SHOOTY SHOOT, על קמפיין שמזלזל בשחקנים ועצמו.
נכון לחודשים האחרונים נהניתי רק ממשחקי TPS, כמו באטמן ארקהם נייט, אנצ'ארטד, גוד אוף וור, דה לאסט אוף אס ועוד...
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
אכן, כבר אין (או כמעט ואין) FPS לטעמי בשנים האחרונות. הכל היום ממוקד ONLINE MULTIPLAY ואותי זה פשוט לא מעניין. אני כלב זקן שאוהב קאמפיינים לינאריים עם דמויות מעניינות ועלילה טובה ולא מבין למה מאות סוגי נשקים והתאמה אישית של הלבוש של הדמות שלי (ועוד שטויות מהסוג הזה שהפכו למיקוד במשחקים של היום) זה משהו שאמור להסב לי הנאה.
זו אחת הסיבות שעשיתי מעבר כמעט טוטאלי בהעדפה שלי מ- FPS למשחקי גוף שלישי כמו אלו שגל ציין.
עריכה -
נזכרתי דווקא במשחק נחמד, לא חדש אבל שווה בדיקה אם לא ניסית אותו עדיין - Wolfenstein: The New Order
נכנסתי אליו בלי ציפיות. הייתי בטוח שאין בו שום תכן למעט הסתערויות עם נשק אוטומטי בכל יד. טעיתי. חייב להודות שנהנתי ממנו חבל על הזמן..
זו אחת הסיבות שעשיתי מעבר כמעט טוטאלי בהעדפה שלי מ- FPS למשחקי גוף שלישי כמו אלו שגל ציין.
עריכה -
נזכרתי דווקא במשחק נחמד, לא חדש אבל שווה בדיקה אם לא ניסית אותו עדיין - Wolfenstein: The New Order
נכנסתי אליו בלי ציפיות. הייתי בטוח שאין בו שום תכן למעט הסתערויות עם נשק אוטומטי בכל יד. טעיתי. חייב להודות שנהנתי ממנו חבל על הזמן..
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 14/12/2015 8:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
קרמריקה,
ניסית Metal Gear Solid V: The Phantom Pain? משחק די עשיר מבחינת Campaign.
ניסית Metal Gear Solid V: The Phantom Pain? משחק די עשיר מבחינת Campaign.
-
קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
תודה רבה jacko ו-ziv על ההמלצות. שניהם נראים עם פוטנציאל די טוב למה שאני מחפש, אנסה.
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
מצטרף להמלצהזכרתי דווקא במשחק נחמד, לא חדש אבל שווה בדיקה אם לא ניסית אותו עדיין - Wolfenstein: The New Order
נכנסתי אליו בלי ציפיות. הייתי בטוח שאין בו שום תכן למעט הסתערויות עם נשק אוטומטי בכל יד. טעיתי. חייב להודות שנהנתי ממנו חבל על הזמן.....
בנוסף, יצאה לו חבילת הרחבה עצמאית בדמות "The old Blood", ככה שגם את זה שווה לבדוק.