האם קיים בימינו FPS או משהו בסגנון עם מצב שחקן יחיד כמו שצריך?

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
קרמריקה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098

שליחה

מתחשק לי משחק חדש אבל עם קמפיין יחיד כמו שצריך, לא מתחבר לכל הז׳אנר של קנה משחק ועכשיו תקנה עוד מנוי כדי שתוכל באמת לשחק בו אונליין כי אין באמת קמפיין יחיד. זה פוסל את star wars battlefront ואת rainbow six החדש.
לfallout לא התחברתי למרות הציפייה הרבה.
יש איזו המלצה למשחק חדש בז׳אנר?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

קרמריקה כתב:מתחשק לי משחק חדש אבל עם קמפיין יחיד כמו שצריך, לא מתחבר לכל הז׳אנר של קנה משחק ועכשיו תקנה עוד מנוי כדי שתוכל באמת לשחק בו אונליין כי אין באמת קמפיין יחיד. זה פוסל את star wars battlefront ואת rainbow six החדש.
לfallout לא התחברתי למרות הציפייה הרבה.
יש איזו המלצה למשחק חדש בז׳אנר?
...
תכלס, גם אני מתגעגע ל FPS איכותי, ארוך ועם עלילה טובה.
לצערי כיום זה רק BOOM BOOM SHOOTY SHOOT, על קמפיין שמזלזל בשחקנים ועצמו.
נכון לחודשים האחרונים נהניתי רק ממשחקי TPS, כמו באטמן ארקהם נייט, אנצ'ארטד, גוד אוף וור, דה לאסט אוף אס ועוד...

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

אכן, כבר אין (או כמעט ואין) FPS לטעמי בשנים האחרונות. הכל היום ממוקד ONLINE MULTIPLAY ואותי זה פשוט לא מעניין. אני כלב זקן שאוהב קאמפיינים לינאריים עם דמויות מעניינות ועלילה טובה ולא מבין למה מאות סוגי נשקים והתאמה אישית של הלבוש של הדמות שלי (ועוד שטויות מהסוג הזה שהפכו למיקוד במשחקים של היום) זה משהו שאמור להסב לי הנאה.
זו אחת הסיבות שעשיתי מעבר כמעט טוטאלי בהעדפה שלי מ- FPS למשחקי גוף שלישי כמו אלו שגל ציין.

עריכה -
נזכרתי דווקא במשחק נחמד, לא חדש אבל שווה בדיקה אם לא ניסית אותו עדיין - Wolfenstein: The New Order
נכנסתי אליו בלי ציפיות. הייתי בטוח שאין בו שום תכן למעט הסתערויות עם נשק אוטומטי בכל יד. טעיתי. חייב להודות שנהנתי ממנו חבל על הזמן..
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 14/12/2015 8:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

קרמריקה,
ניסית Metal Gear Solid V: The Phantom Pain? משחק די עשיר מבחינת Campaign.

קרמריקה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098

שליחה

תודה רבה jacko ו-ziv על ההמלצות. שניהם נראים עם פוטנציאל די טוב למה שאני מחפש, אנסה.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

זכרתי דווקא במשחק נחמד, לא חדש אבל שווה בדיקה אם לא ניסית אותו עדיין - Wolfenstein: The New Order
נכנסתי אליו בלי ציפיות. הייתי בטוח שאין בו שום תכן למעט הסתערויות עם נשק אוטומטי בכל יד. טעיתי. חייב להודות שנהנתי ממנו חבל על הזמן..
...
מצטרף להמלצה (Y)
בנוסף, יצאה לו חבילת הרחבה עצמאית בדמות "The old Blood", ככה שגם את זה שווה לבדוק.

חזור אל “משחקים”