חשבתי רבות על איזה נגן חדש אני רוצה. האפשרויות היו רבות, ולבסוף הפור נפל על ה-V43.
יש הרבה סיבות, אבל בגדול אני די מרוצה מהנגן הישן שלי (PMP-1000), ובעצם רציתי שדרוג לנגן שידע לעבוד טוב יותר עם תכני WIDESCREEN, פלוס תמיכה ב-FLAC ובעוד כמה דברים שאני זקוק להם.
אבא שלי חזר אתמול מקוריאה עם V43 EDU. לא הכרתי גירסא שנקראית EDU. מתברר שזה מתוכנן לסטודנטים. יש שם המון אפליקציות לרשום פתקים, לתרגם תכנים, להקליט הרצאות וגם מקלט DMB (לא ממש עוזר לי בארץ).
החיסרון הגדול היה שהספר בא בקוריאנית (היה צריך להוריד גירסא אמריקאית).
עכשיו רק מקווה שהם יענו לי בהקדם - יש שדרוגי FIRMWARE באתר שלהם בקוריאנית.
אגב, תרגום בעברית נתמך, אבל רק בפורמט SMI (לא שאני צריך את זה).
זה די מצחיק, זה הגיע עם המון חומר לימוד בקוריאנית, קורסים מצולמים ב-XVID וכו'...
דיווח רחב יותר אחרי שאעביר אליו את כל החומר שלי + נתחיל לבדוק אותו באופן רציני יותר.
I-STATION V43
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
- sami_mayer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה לא הנגן לתלמידים שנותן איפורמציה מורחבת
לשורות התרגום ?
לשורות התרגום ?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
olorin,
לא, זה תוספת.
לא - זה פשוט כולל המון תוכנות שעוזרות לתלמידים + המון תוכן BUILT IN כמו קורסים שלמים באנגלית וכו'...
כמובן שאת התוכן מחקתי (אני יודע אנגלית), התוכנות חלקן שימושיות (כמו תוכנות לאימון הזיכרון והשכל) וחלקן מיותרות (מילון אנגלית-קוראנית...)
לא, זה תוספת.
לא - זה פשוט כולל המון תוכנות שעוזרות לתלמידים + המון תוכן BUILT IN כמו קורסים שלמים באנגלית וכו'...
כמובן שאת התוכן מחקתי (אני יודע אנגלית), התוכנות חלקן שימושיות (כמו תוכנות לאימון הזיכרון והשכל) וחלקן מיותרות (מילון אנגלית-קוראנית...)