המלצה לרסיבר וסט מדפיים עד 5k

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
eitvtdt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157

שליחה

אהלן חברים,

צריך את המלצתם למערכת ק״ב לאבי.
המערכת תמוקם בסלון 4*6,
תשמש למוזיקה (50%) סרטים (25%) וצפייה רגילה בטלוויזיה (25%).
זקוקים לרסיבר מערכת מדפיים - סאבוופר לא חובה אם פוגע באופן קשה בתקציב.
הרסיבר יחובר למחשב, ממיר יס ופטיפון.

לאחר נסיון של שש שנים עם onkyo, חשבתי להמשיך בכיוון הזה - אך אני מבין שיש תקלה כללית ברסיברים החדשים של החברה.

תודה מראש,

eitvtdt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Help?

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833

שליחה

בתקציב כזה תוכל לגרד אולי רסיבר וזוג מדפיים סבירים.
לחלופין אפשר רסיבר וסט סאטלייטים+סאב.
..

eitvtdt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

באיזה תקציב ניתן למצוא משהו שיהיה שווה את השקעה?

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641

שליחה

אני אציע גישה קצת אחרת שכרוכה בקצת יותר סובלנות מצידך :)
די בטוח שתוכל למצוא רסיבר טוב באיזור ה2500 עם כל הפיצ'רים החדשים והגברה באיזור 100 וואט לערוץ, זה יספיק לסלון כמו שלך בלי בעיה ויתפקד כעשור ללא שום בעיה. כמובן זה לא מציאותי במחירים של הארץ אז תכוון לאמאזון. הנה לדוגמא: http://www.amazon.it/gp/product/B00X5WKYWO (יוצא כ2450 כולל משלוח, מסים והכל)

ב2500 אתה יכול למצוא זוג רמקולים מדפיים מאד טובים מיד שנייה, אם תוכל לגרד עוד איזה 500 שקל תמצא גם רצפתיים לא רעים, ייתכן מאד שזה יחסוך לך קניית סאב בעתיד. מדפיים לא יספקו לך את הבאס ה"קולנועי" ברוב המקרים ולכן כן תצטרך סאב. אני מכוון ישורות ליד שנייה כי אין באמת סיבה לקנות רמקולים חדשים ולשלם עליהם הרבה יותר, זה לא משהו שמתקלקל או מתבלה בצורה כלשהי עם הזמן בשימוש סביר.

ובדמי הבראה הבאים תקנה עוד זוג רמקולים קטנים יותר לסראונד וסנטר אם תרגיש צורך (יש לא מעט רמקולים קדמיים שמספקים phantom centre לא רע בכלל).

נסיון לקנות את כל מערכת הסראונד ב5000 כרוך בלא מעט פשרות שיכול להיות שתתחרת עליהן בעתיד, אז נראה לי שעדיף לקנות את זה ב"תשלומים"+יד שנייה+אמאזון עם קצת יותר תקציב.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”