מחפש טלוויזיה ״65 או יותר, תקציב עד 15,000₪
-
acker16
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 532
שלום, אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון, גודל בין 65 ל 75 אינטש, עדיפות ל 4K
הסיבה לקניה היא מעבר דירה לסלון גדול יותר ולכן הטלוויזיה צריכה להיות טובה משמעותית מהנוכחות כדי להצדיק את הכסף
התקציב הוא בין 10 ל 15 אלף , עדיף לחסוך
הטלוויזיה תהיה מחוברת למחשב כך שיהיו תכנים ברזולוציות גבוהות (לא יודע להגדיר כמה מתוך סהכ השימוש)
סמרט לא חשוב לי בכלל (מחוברת למחשב) ותלת מימד זה נחמד אבל אם צריך אסתדר בלי
הכי חשוב לי איכות תמונה
תמיד בבדיקות וויזואליות שאני עושה ברשתות השונות יוצא שאני נמשך לפיליפס ולכן כרגע יש לי פיליפס 55״ 55PFL5507K/12 בת שנתיים ומשהו שאני מאוד אוהב
הסיבה לקניה היא מעבר דירה לסלון גדול יותר ולכן הטלוויזיה צריכה להיות טובה משמעותית מהנוכחות כדי להצדיק את הכסף
התקציב הוא בין 10 ל 15 אלף , עדיף לחסוך
הטלוויזיה תהיה מחוברת למחשב כך שיהיו תכנים ברזולוציות גבוהות (לא יודע להגדיר כמה מתוך סהכ השימוש)
סמרט לא חשוב לי בכלל (מחוברת למחשב) ותלת מימד זה נחמד אבל אם צריך אסתדר בלי
הכי חשוב לי איכות תמונה
תמיד בבדיקות וויזואליות שאני עושה ברשתות השונות יוצא שאני נמשך לפיליפס ולכן כרגע יש לי פיליפס 55״ 55PFL5507K/12 בת שנתיים ומשהו שאני מאוד אוהב
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 724
גם אני במצב שלך רק עם תקציב נמוך יותר ,בכל מקרה יש מבצע בעיר העודפים על המסך הזה http://www.hye.co.il/LG-4K-65UC979Y
אני שוקל לגביו ולגבי מותגים סינים כגון TCL או היסנס בדגמים היקרים שלהם
אני שוקל לגביו ולגבי מותגים סינים כגון TCL או היסנס בדגמים היקרים שלהם
-
acker16
-
- חבר פעיל במיוחד

גם אהי היתי אתמול בעיר העודפים אבל מכיוון שעוד לא עשיתי שום סקר מקדים ואין לי מושג מה טוב ומה המחירים אז לא הייתי במצב לקנות משהו.
ראיתי שבאופן כללי טלוויזיות 75" full HD יעלו 15-20 ו65" 4K יעלו דומה
אני לא מסוגל להביא את עצמי לקנות משהו סיני אז אני מוגבל לחברות הגדולות
בהתבסס על העבר שברור שזה לא מחייב אני מעדיף פיליפס>LG>סוני>סמסונג>טושיבה אבל זה חסר משמעות אמיתית
דווקא עבורי הירידים האלה טובים כי מתאים לי להגיע בימים הראשונים ולקנות טלוויזיה יקרה יחסית מתצוגה בהנחה גבוהה
אתמול היחידה שנשארה מתצוגה הייתה סמסונג 75" full HD שבמקום 26 עלתה 22 , שזה לא מחיר רלוונטי לדעתי וסוני 75" שעלתה 16 במקום 20.
שתיהן לא היו בתקציב ובנוסף גם לא הרשימו אותי יותר מדי.
ראיתי שבאופן כללי טלוויזיות 75" full HD יעלו 15-20 ו65" 4K יעלו דומה
אני לא מסוגל להביא את עצמי לקנות משהו סיני אז אני מוגבל לחברות הגדולות
בהתבסס על העבר שברור שזה לא מחייב אני מעדיף פיליפס>LG>סוני>סמסונג>טושיבה אבל זה חסר משמעות אמיתית
דווקא עבורי הירידים האלה טובים כי מתאים לי להגיע בימים הראשונים ולקנות טלוויזיה יקרה יחסית מתצוגה בהנחה גבוהה
אתמול היחידה שנשארה מתצוגה הייתה סמסונג 75" full HD שבמקום 26 עלתה 22 , שזה לא מחיר רלוונטי לדעתי וסוני 75" שעלתה 16 במקום 20.
שתיהן לא היו בתקציב ובנוסף גם לא הרשימו אותי יותר מדי.
- yonyz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1904
ראית את השרשור על טלויזיות VIZIO 4K? ה-70 אינץ' עולה 8000, מיסים לא צריך לשלם עם קופון DUTYFREE, ומשלוח יעלה 1000 ומשהו.
מסך מצויין. רק שכרגע חסר במלאי, אז שווה לעקוב עם תוסף כרום PAGE MONITOR ולראות מתי מתעדכן.
מסך מצויין. רק שכרגע חסר במלאי, אז שווה לעקוב עם תוסף כרום PAGE MONITOR ולראות מתי מתעדכן.
- cupra
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
גם אני באותו תקציב, הכי טוב שמצאתי בתקציב הזה היא הסוני 65X850 , יש לה כמעט את כל היתרונות, אתה יכול להביא במחיר הזה עם אחריות של ישפאר.
-
acker16
-
- חבר פעיל במיוחד

ראיתי את ה "visio 60 באלף דולר או ה 70" באלפיים
מפתה אותי לקנות את ה"קטנה" לחדר משחקים לחבר כמסך למחשב (אם באמת זה יסגר בפחות מ5000 שקל)
כרגע יש לי מסך מחשב 4K אבל קטן מאוד ואני מרגיש שאני משקיע את החומרה אבל לא מקבל את מלוא האפקט
מפתה אותי לקנות את ה"קטנה" לחדר משחקים לחבר כמסך למחשב (אם באמת זה יסגר בפחות מ5000 שקל)
כרגע יש לי מסך מחשב 4K אבל קטן מאוד ואני מרגיש שאני משקיע את החומרה אבל לא מקבל את מלוא האפקט
-
acker16
-
- חבר פעיל במיוחד

בדקתי היום ובאמת מחירי השילוח עלו פי3
אולי חבל באמת שלא קניתי את ה50" כשעלתה 3300, ב 4600 אני בטח לא אקנה.
כתבתי לחנות 2 שאלות, אחת לגמאי המלאי של ה60" ושנייה לגבי העליה במחיר השילוח
מעניין אם אני אקבל תשובה
מעניין אם אני אקבל תשובה
- yonyz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1904
אני שאלתי אותם בעבר לגבי מלאי, הם פשוט לא יודעים. זה מתעדכן כל כמה ימים ונגמר מהר מאוד. אני מציע לבדוק מספר פעמים ביום או להשתמש בתוסף PAGE MONITOR לדפדפן כרום, שמודיע ברגע שיש שינויים בדף.acker16 כתב:בדקתי היום ובאמת מחירי השילוח עלו פי3
מעניין אם אני אקבל תשובה...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20196
- שם מלא: ארתור ליברמן
@acker16
אני שלחתי מייל לגבי זה לבורדרפרי עצמם, נראה אקבל תשובה.
תעדכן אותנו בשרשור של הויזיו!
אני שלחתי מייל לגבי זה לבורדרפרי עצמם, נראה אקבל תשובה.
תעדכן אותנו בשרשור של הויזיו!