מייבש כביסה עם צינור פליטה - לא מה שחשבתי
-
Ran
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
טוב אז לא היה לי הרבה זמן לחקור את נושא מייבשי הכביסה, הבנתי שהבחירה היא בין קונדנסר שצריך לרוקן מהמים שנאגרים בתוכו (נשמע לי כמו תחזוקה מיותרת ומעצבנת), או "צינור פליטה" שאצלי בראש היה פליטה של מים לאותה יציאה שאליה נפלטים המים ממכונת הכביסה.
גיליתי כמה שאני חי בסרט כשפתחתי את המייבש (AEG) והבנתי שיש לי פה צינור ענק שפולט אוויר חם לחדר השירות...
עכשיו תאכלס חוץ מזה שזה מכוער, קצת הזוי, ועושה ריח (טוב כביכול) בבית (אפילו שמכוון לחלון, אבל לא מגיע ממש החוצה), אין לזה השלכות כל כך גרועות. אבל אני רוצה להבין אם יש לי דרך כלשהי להפטר מהדבר הזה ומהצורך לפתוח את חלון בכל הפעלה של המייבש?
ראיתי בשרשור אחר את הפתרון של ערכת הקונדנסר:
http://www.ebay.co.uk/itm/Universal-Tum ... 1507530142
כלומר רציתי לברוח מהצורך לרוקן מים, וכאן אני חוזר לריקון מים + החזרת המיכל לחצי מלא + צריך למצוא מקום למקם אותו.
נשאלת השאלה - יש קיט שיתרוקן גם עצמאית לניקוז המים החוצה מהחדר וזהו? או דרך לבצע את הדבר הזה עם הקיט הקיים?
את צינור פליטת האוויר אי אפשר לחבר עם מתאם כלשהו לחיבור פליטת המים של מכונת הכביסה? שיפלוט לשם אוויר במקום מים?
מחפש אפס תחזוקה (מלבד נקיון פילטר כמובן) ולהמנע מפליטת האוויר המוזרה הזאת לחלל החדר.
תודה
גיליתי כמה שאני חי בסרט כשפתחתי את המייבש (AEG) והבנתי שיש לי פה צינור ענק שפולט אוויר חם לחדר השירות...
עכשיו תאכלס חוץ מזה שזה מכוער, קצת הזוי, ועושה ריח (טוב כביכול) בבית (אפילו שמכוון לחלון, אבל לא מגיע ממש החוצה), אין לזה השלכות כל כך גרועות. אבל אני רוצה להבין אם יש לי דרך כלשהי להפטר מהדבר הזה ומהצורך לפתוח את חלון בכל הפעלה של המייבש?
ראיתי בשרשור אחר את הפתרון של ערכת הקונדנסר:
http://www.ebay.co.uk/itm/Universal-Tum ... 1507530142
כלומר רציתי לברוח מהצורך לרוקן מים, וכאן אני חוזר לריקון מים + החזרת המיכל לחצי מלא + צריך למצוא מקום למקם אותו.
נשאלת השאלה - יש קיט שיתרוקן גם עצמאית לניקוז המים החוצה מהחדר וזהו? או דרך לבצע את הדבר הזה עם הקיט הקיים?
את צינור פליטת האוויר אי אפשר לחבר עם מתאם כלשהו לחיבור פליטת המים של מכונת הכביסה? שיפלוט לשם אוויר במקום מים?
מחפש אפס תחזוקה (מלבד נקיון פילטר כמובן) ולהמנע מפליטת האוויר המוזרה הזאת לחלל החדר.
תודה
- lshamir
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
תוכל למצוא הסברים על מייבש כביסה כאן: http://www.wisebuy.co.il/article.aspx?aid=242#section_1
אני קניתי מייבש עם מעבה ואני מרוקן את המים לאחר כל שימוש. יש אפשרות לחבר ניקוז במקום לרוקן את המיכל.
אני קניתי מייבש עם מעבה ואני מרוקן את המים לאחר כל שימוש. יש אפשרות לחבר ניקוז במקום לרוקן את המיכל.
-
Ran
-
- חבר פעיל מאוד

טוב עצות על איזה מייבש לקנות כבר לא ממש רלוונטיות במקרה שלי.
אשמח אם למישהו יש נסיון עם כל נושא המרת צינור הפליטה למים וריקון אוטומטי
אשמח אם למישהו יש נסיון עם כל נושא המרת צינור הפליטה למים וריקון אוטומטי
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
ראיתי מישהו בעבר שקדח בקיר חור לטובת הצינור פליטה (בזווית למטה על מנת שלא ייכנס מים כאשר יורד גשם)
- dmitrys
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1917
ככל הידוע לי, אין פתרונות אוטומטיים.
לי יש ארכת קונדנסר חיצוני כמו בלינק. זה לא אוטומטי ולא לגמרי מונע ריח.
מההודעה הראשונה הבנתי שהצינור מגיע כמעט עד החלון. אולי עדיף לקנות צינור ארוך יותר, שיפלוט את האוויר החוצה וזהו.
לי יש ארכת קונדנסר חיצוני כמו בלינק. זה לא אוטומטי ולא לגמרי מונע ריח.
מההודעה הראשונה הבנתי שהצינור מגיע כמעט עד החלון. אולי עדיף לקנות צינור ארוך יותר, שיפלוט את האוויר החוצה וזהו.
- bugsbunny
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 310
מייבש שמים בד"כ ליד מכונת הכביסה .
לכל מייבש עם מעבה אמורה להיות אפשרות לחבר צינורית ישירות לביוב באותו מקום שאליו מכונת הכביסה מרוקנת את המים ככה שאין סיבה לרוקן מיכלים.
למייבש עם צינור פליטה אפשר לקנות הארכה לצינור ככה שיגיע לחלון , מדובר בסה"כ על אדי מים חמים.
לכל מייבש עם מעבה אמורה להיות אפשרות לחבר צינורית ישירות לביוב באותו מקום שאליו מכונת הכביסה מרוקנת את המים ככה שאין סיבה לרוקן מיכלים.
למייבש עם צינור פליטה אפשר לקנות הארכה לצינור ככה שיגיע לחלון , מדובר בסה"כ על אדי מים חמים.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
·bugsbunny כתב:מייבש שמים בד"כ ליד מכונת הכביסה .
....
-
Ran
-
- חבר פעיל מאוד

כן, את הקטע של הקונדנסר הבנתי לא נכון. כולם אמרו לי שצריך לרוקן מיכלים, משום מה לא הבנתי שיש לו גם ריקון אוטומטי לאותו חור של מכונת הכביסה.
בנוגע לצינור הפליטה והחלון - האם תקין שצינור הפליטה מכוון לחלון שנמצא כמטר ממנו ועל החלון רשת?
בנוגע לצינור הפליטה והחלון - האם תקין שצינור הפליטה מכוון לחלון שנמצא כמטר ממנו ועל החלון רשת?
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2810
הי,
נסה לתכנן את מיקום המיבש במרפסת השירת כך שתתאפשר תלייתו (כן, אני תליתי אותו). באופן זה הצינור שלו ישב כמעט צמוד לתריס המרפסת.
כך ההפעלה תדרוש רק פתיחת החלון במרפסת השירות.
בעיקרון לא אמורה להיות בעיה בהפעלת המיבש במרחק מטר מהחלון. הבעיה רק שהמדובר בפליטת אויר חם שרצוי שיצא מהחדר בקלות רבה.
לכן ישנו צינור שרשורי באמצעותו ניתן לנייד האויר החם ישירות מחוץ לחלון.
בהצלחה!
נסה לתכנן את מיקום המיבש במרפסת השירת כך שתתאפשר תלייתו (כן, אני תליתי אותו). באופן זה הצינור שלו ישב כמעט צמוד לתריס המרפסת.
כך ההפעלה תדרוש רק פתיחת החלון במרפסת השירות.
בעיקרון לא אמורה להיות בעיה בהפעלת המיבש במרחק מטר מהחלון. הבעיה רק שהמדובר בפליטת אויר חם שרצוי שיצא מהחדר בקלות רבה.
לכן ישנו צינור שרשורי באמצעותו ניתן לנייד האויר החם ישירות מחוץ לחלון.
בהצלחה!
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY