באיזה שירות דואר לבחור כדי לשלוח חבילה חזרה לאמזון ?
-
atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 915
היי,
הזמנתי נעליים מאמזון והמידה קטנה עלי.
אני רוצה לשלוח ולקבל החזר כספי מלא.
דיברתי איתם ואמרו שאין בעיה רק שאשלח להם את הקבלה של העלות של המשלוח ששלחתי להם את המוצר וישלמו גם עליו.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת לכל האנשים שהתנסו בעניין,
באיזה שירות דואר כדאי להשתמש כדי שיהיה הבטוח והמהיר ביותר לשלוח מוצרים חזרה לאמזון ?
חשוב לי משלוח עם מעקב ואולי ביטוח כלשהו, אני מניח שמשלוח EXPRESS של DHL\FEDEX\UPS או משהו כזה זאת הגזמה וכנראה שגם לא אקבל החזר על משלוח כל כך יקר.
אז מה אתם ממליצים? באיזה דואר אתם השתמשתם ועדיין קיבלתם את ההחזר הכספי?
בן
דיברתי איתם ואמרו שאין בעיה רק שאשלח להם את הקבלה של העלות של המשלוח ששלחתי להם את המוצר וישלמו גם עליו.
באיזה שירות דואר כדאי להשתמש כדי שיהיה הבטוח והמהיר ביותר לשלוח מוצרים חזרה לאמזון ?
חשוב לי משלוח עם מעקב ואולי ביטוח כלשהו, אני מניח שמשלוח EXPRESS של DHL\FEDEX\UPS או משהו כזה זאת הגזמה וכנראה שגם לא אקבל החזר על משלוח כל כך יקר.
בן
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
אני שלחתי עם EMS חזרה לאמאזון. זה כולל מעקב ובניגוד למשלוחים לארץ, משלוחים החוצה יוצאים מפה תוך יום יומיים
קיבלתי החזר מלא מאמזון על העלות לפי החשבונית
קיבלתי החזר מלא מאמזון על העלות לפי החשבונית
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
נראה לי עדיף למכור לחבר, בן משפחה במקום להחזיר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4592
·atraf כתב:היי,
בן...
אני השתמשתי ברשום רגיל.
- sky1sky10
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3357
אם סיכמת איתם אז EMS בטוח ועם קבלה תקבל החזר מלא. כך לי לפחות קרה בזמנו החזרתי PS4 תקול.
המשלוח עלה בסביבות 350 שח והחזירו מלא ועוד 7 יורו פיצויי החזר לא הבנתי מה זה.
המשלוח עלה בסביבות 350 שח והחזירו מלא ועוד 7 יורו פיצויי החזר לא הבנתי מה זה.
- alcd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3685
מאוד לא ממליץ לשלוח עם FEDEX UPS DHL וכו... אם מאוד בא לך לשמוע למה שלח לי לפרטי -יכול שתתקל בבעיות עם מכס במדינת היעד...
אם אתה שולח לארה"ב תשלח מסניף דואר בשירות שנקראה - ECO POST (כמו דואר רגיל - יותר מהיר אך לא בהרבה - ותהיה מעקב גם בתוך ארה"ב)
רשום רגיל לחו"ל לא ניתן למעקב בארה"ב : https://about.usps.com/postal-bulletin/ ... fo_002.htm
אם אתה שולח לאירופה לדעתי רשום רגיל יעשה את העבודה. (לאירופה יצא לי רק פעם אחת להחזיר עם פדקס...)
אם אתה שולח לארה"ב תשלח מסניף דואר בשירות שנקראה - ECO POST (כמו דואר רגיל - יותר מהיר אך לא בהרבה - ותהיה מעקב גם בתוך ארה"ב)
רשום רגיל לחו"ל לא ניתן למעקב בארה"ב : https://about.usps.com/postal-bulletin/ ... fo_002.htm
אם אתה שולח לאירופה לדעתי רשום רגיל יעשה את העבודה. (לאירופה יצא לי רק פעם אחת להחזיר עם פדקס...)
-
atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

לפי מה שאני רואה ECO POST וEMS פחות או יותר נותנים את אותו השירות, רק שהEMS מהיר יותר ויקר יותר, אני חושב שאלך עליו,
תודה לכולם.
תודה לכולם.
- alcd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3685
כל משלוח זה די אותו דבר 
-
atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

חח כן פחות או יותר אבל עדיין קיימים הבדלים באותיות הקטנות:
הECO POST מוגבל יותר ולדעתי עדיף לחבילות זולות יותר,
לדוג' מבחינת ביטוח בEMS יש אופציה לביטוח מוגדל יותר עד פיצוי כספי של 25,000 שקל לעומת 100$ בלבד שקיים בECO POST.
ועוד כל מיני שטויות לגבי משקל גודל וכו'..
וכמובן ההבדל הגדול מכולם הוא זמן המשלוח.
בכל מקרה לא ידעתי בכלל על השירותים הנ"ל של דואר ישראל, אני בד"כ משתדל להימנע מהתעסקות מיותרת עם הגוף הזה.
הECO POST מוגבל יותר ולדעתי עדיף לחבילות זולות יותר,
לדוג' מבחינת ביטוח בEMS יש אופציה לביטוח מוגדל יותר עד פיצוי כספי של 25,000 שקל לעומת 100$ בלבד שקיים בECO POST.
ועוד כל מיני שטויות לגבי משקל גודל וכו'..
וכמובן ההבדל הגדול מכולם הוא זמן המשלוח.
בכל מקרה לא ידעתי בכלל על השירותים הנ"ל של דואר ישראל, אני בד"כ משתדל להימנע מהתעסקות מיותרת עם הגוף הזה.
נערך לאחרונה על ידי atraf ב 13/12/2015 12:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
כמה עלו הנעליים
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
-
atraf
-
- חבר פעיל במיוחד